Δικαίωμα Ακύρωσης

Ο Αγοραστής σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994, όπως ισχύει σήμερα, μπορεί να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του Προϊόντος/Υπηρεσίας εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά της Προσφοράς μέσω της Ιστοσελίδας. Μετά την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας, ο Αγοραστής δεν δικαιούται να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, αιτιολογημένα ή μη, και η Εταιρία δεν έχει πλέον καμία συναφή υποχρέωση απέναντι στον Αγοραστή. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης ο Αγοραστής θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Flashdeals, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@flashdeals.gr, ζητώντας με σαφή τρόπο την ακύρωση του Κουπονιού του. Εν συνεχεία, η Εταιρεία, αφού επιβεβαιώσει με τον Προμηθευτή της εν λόγω Προσφοράς ότι δεν έχει γίνει χρήση του αγορασθέντος Κουπονιού, θα επιστρέψει στον Αγοραστή τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του ακυρωθέντος Κουπονιού κατόπιν σχετικής επικοινωνίας μαζί του. Η ως άνω διαδικασία είναι διαθέσιμη στον Αγοραστή μόνο μετά την ενεργοποίηση του Κουπονιού του.

Αναφορικά με την προώθηση, διάθεση και αγορά των Προϊόντων/Υπηρεσιών από απόσταση εφαρμόζονται για τον εκάστοτε Προμηθευτή και Αγοραστή οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί Προστασίας του Καταναλωτή (Ν.2251/1994, ΠΔ 131/2003 κλπ. όπως ισχύουν).

Προσφορές με προϊόντα:

Εάν το Κουπόνι σας εξαργυρωθεί εντός της περιόδου των 14 ημερολογιακών ημερών, το οποίο σημαίνει ότι η Συνεργαζόμενη Επιχείρηση σάς έχει ήδη αποστείλει το προϊόν, θα χάσετε το δικαίωμά σας να ακυρώσετε την αγορά του Κουπονιού. Παρακαλώ, επικοινωνήστε με την Συνεργαζόμενη Επιχείρηση για να συζητήσετε σχετικά με την επιστροφή του προϊόντος στην Συνεργαζόμενη Επιχείρηση. Εάν επιστρέψετε πράγματι το προϊόν στην Συνεργαζόμενη Επιχείρηση, παρακαλούμε να παράσχετε στο Flashdeals αποδεικτικό αποστολής, ώστε να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε μια δικαιούμενη επιστροφή χρημάτων.

σημ. Για ακυρώσεις μετά την πάροδο των 14 ημερολογιακών ημερών επικοινωνηστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Flashdeals

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Flashdeals:
*Νέα Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 401, Αγία Παρασκευή, Αττική 15343
τηλ.: 2130059300
Ωράριο Λειτουργίας Εξυπηρέτησης Πελατών: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-19:00 & Σάββατο 11:00-16:00

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα