Σχετικά με εμάς

Στο Flashdeals θα βρείτε προσφορές που θα λατρέψατε σε προϊόντα, εστιατόρια, spa, υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, είδη και υπηρεσίες σπιτιού, δραστηριότητες, ξενοδοχεία, ταξίδια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Η ομάδα του Flashdeals, εργάζεται δυναμικά με στόχο να απολαμβάνετε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τις καλύτερες τιμές της αγοράς και γρήγορη εξυπηρέτηση σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας, θα λαμβάνετε καθημερινά ασυναγώνιστες προσφορές για κάθε σας ανάγκη και επιθυμία, όπου κι αν βρίσκεστε.

Η φιλοσοφία του Flashdeals βασίζεται στην απόλυτη ικανοποίηση των μελών μας. Με ποιον τρόπο;

Παρουσιάζουμε μόνο ό,τι θα θέλαμε και οι ίδιοι να αγοράσουμε!

Επιλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα. Κάθε συνεργάτης επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια και αξιολογείται συνεχώς βάσει των δικών σας κριτικών και προτάσεων.

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Αποκτήστε, δοκιμάστε, απολαύστε αυτά που θέλετε και χρειάζεστε, χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία. Κάντε δώρα στον εαυτό σας και στους άλλους, ζήστε μοναδικές εμπειρίες και χαλαρώστε από το άγχος της καθημερινότητας, με υπηρεσίες κάθε είδους.

Γρήγορη εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε χρειαστείτε!

Θέλουμε να κάνουμε κάθε εμπειρία σας μοναδική, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε απορία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών:

Τηλέφωνο: 213 00 59 300
email: support@flashdeals.gr

Νέες Συνεργασίες:

email: deals@flashdeals.gr

Yπεύθυνoς για τo περιεχόμενo της ιστoσελίδας:

 

WEBMARKET IKE


Περιoρισμός ευθύνης:

To Flashdeals κάνει κάθε πρoσπάθεια για να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων στην ιστoσελίδα. Παρ' όλα αυτά σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, το Flashdeals δεν έχει νoμική ευθύνη για oπoιαδήπoτε ζημιά πιθανόν πρoκύψει από λάθη στην ιστoσελίδα. Eπίσης η ιστoσελίδα μας περιέχει συνδέσμoυς σε άλλες ιστoσελίδες. Το Flashdeals σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τo περιεχόμενo των ιστoσελίδων αυτών.

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα