Γενικοί Όροι και Διευκρινίσεις που ισχύουν σε κάθε Deal!

Ισχύουν για κάθε προσφορά εκτός αν υπάρχουν διαφορετικές διευκρινίσεις στα Ψιλά Γράμματα:

 • Αφού λάβετε το κουπόνι στο email ή στον Λογαριασμό σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας.
 • Το κουπόνι πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε μία επίσκεψη, εκτός αν αφορά υπηρεσίες που περιλαμβάνουν περισσότερες επισκέψεις το οποίο θα αναφέρεται ξεκάθαρα στην προσφορά.
 • Οι προσφορές που περιλαμβάνουν περισσότερες επισκέψεις, συνεδρίες κ.α. δεν είναι μεταβιβάσιμες και δεν μπορείτε να τις μοιραστείτε με τρίτους.
 • Η αξία του κουπονιού πρέπει να εξαργυρώνεται ολόκληρη.
 • Το κουπόνι πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται στα Ψιλά Γράμματα.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με μετρητά.
 • Η αξία του κουπονιού δεν μπορεί χρησιμοποιηθεί και να εξαργυρωθεί αθροιστικά (εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό στα Ψιλά Γράμματα).
 • Το κουπόνι δεν καλύπτει επιπλέον φόρους, τέλη, φιλοδωρήματα και χρέωση υπηρεσιών πέραν της προσφερόμενης.
 • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της προβαλλόμενης επιχείρησης.
 • Όλες οι κρατήσεις (εστιατόρια, ξενοδοχεία, κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες κ.λπ.) γίνονται βάσει διαθεσιμότητας της συνεργαζόμενης επιχείρησης.
 • Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται με εταιρείες ταχυμεταφορών, ΕΛΤΑ ή μεταφορικές εταιρείες. Οι αποστολές με ΕΛΤΑ γίνονται βάσει κανονισμών των ΕΛΤΑ. Για αποστολές με εταιρείες ταχυμεταφορών σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές θα γίνεται παραλαβή των προϊόντων από το πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας κατόπιν ειδοποίησης. Ελέγξτε τα Ψιλά Γράμματα για λεπτομέρειες και χρόνο αποστολής.
 • Τα προϊόντα που έχουν δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα, μπορείτε να τα παραλάβετε τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Ελέγξτε τα Ψιλά Γράμματα για λεπτομέρειες και στοιχεία επικοινωνίας με την επιχείρηση.

FAQ Προσφορών:

Ισχύουν για κάθε προσφορά εκτός αν υπάρχουν διαφορετικές διευκρινίσεις στα Ψιλά Γράμματα.
Αφού αγοράσω το κουπόνι, πότε μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
Αφού λάβετε το κουπόνι στο email σας ή στον Λογαριασμό σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας.
Χρειάζεται να κάνω κράτηση από πριν όταν χρησιμοποιώ το κουπόνι μου;
Σε ορισμένες προσφορές η έγκαιρη κράτηση, σας εξασφαλίζει καλύτερη εξυπηρέτηση, εκτός αν υποδεικνύεται κάτι διαφορετικό στα Ψιλά Γράμματα.
Πρέπει να αναφέρω ό,τι είμαι κάτοχος κουπονιού όταν κάνω κράτηση;
Ναι. Είναι απαραίτητο για τη σωστή συνεννόηση με την επιχείρηση να αναφέρετε το κουπόνι.
Στα Ψιλά Γράμματα λέει: “Ένα κουπόνι για προσωπική χρήση, απεριόριστα για δώρο”. Μπορώ να αγοράσω μερικά κουπόνια ως δώρο στον εαυτό μου και να χρησιμοποιήσω περισσότερα από ένα;
Όχι. Αν στα Ψιλά Γράμματα λέει “Ένα κουπόνι για προσωπική χρήση” μπορείτε να εξαργυρώσετε μόνο ένα εσείς οι ίδιοι.

Όροι Πώλησης Για Κουπόνια

1. Γενικές πληροφορίες

1.1 Οι παρόντες Όροι Πώλησης εφαρμόζονται σε κάθε Κουπόνι που αγοράζετε από το Flashdeals.
1.2 Flashdeals σημαίνει το Flashdeals Υπηρεσίες Διαδικτύου Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, μία εταιρεία που συστάθηκε σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο, είναι εγγεγραμμένη στην Ελλάδα και έχει την εταιρική της έδρα επί της οδού Λεωφ. Μεσογείων 401, Αγία Παρασκευή, Αττική 15343. Ο αριθμός ΓΕΜΗ της Flashdeals είναι 130450201000 και ο Α.Φ.Μ. είναι EL800579515
1.3 Ως Κουπόνι νοείται ένα μέσο, είτε σε φυσική είτε σε ηλεκτρονική μορφή, το οποίο, όταν εμφανίζεται στον Έμπορο μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα που αναγράφεται στο Κουπόνι («Περίοδος Εξαργύρωσης»), θα παρέχει στον κάτοχο ενός τέτοιου Κουπονιού (ο «Κάτοχος Κουπονιού») το δικαίωμα να λαμβάνει την Εμπορική Προσφορά από τον Έμπορο.
1.4 Ως Εμπορική Προσφορά νοούνται τα αγαθά ή / και υπηρεσίες που προμηθεύονται και/ ή παρέχονται από τον Έμπορο στον Κάτοχο Κουπονιού, όπως καθορίζεται στην Iστοσελίδα του Flashdeals και στο Κουπόνι.
1.5 Ο Έμπορος είναι ένας τρίτος που δε σχετίζεται με το Flashdeals που πωλεί, προμηθεύει και /ή παρέχει την Εμπορική Προσφορά. Το Flashdeals δεν πωλεί, προμηθεύει και /ή παρέχει την Εμπορική Προσφορά. Το ίδιο μόνο πωλεί και προμηθεύει το Κουπόνι.
1.6 Η πιο πρόσφατη ενημέρωση των παρόντων Όρων Πώλησης έλαβε χώρα την 26/07/2016 (έκδοση 1δ). Το Flashdeals διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς οποτεδήποτε τους παρόντες Όρους Πώλησης. Όλες οι τροποποιήσεις των παρόντων Όρων θα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Δεσμεύεστε μόνο με την έκδοση των Όρων Πώλησης με τους οποίους συμφωνήσατε όταν που αγοράσατε ένα Κουπόνι.

2. Αγορά ενός Κουπονιού

2.1 Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να αγοράσετε ένα Κουπόνι. Πριν μπορέσετε να κάνετε μία αγορά πρέπει να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Flashdeals.
2.2 Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Αγόρασέ το” υποβάλλετε μία προσφορά στο Flashdeals να αγοράσετε το Κουπόνι. Ωστόσο, η αγορά του Κουπονιού δεν ολοκληρώνεται μέχρι να λάβετε ένα email από το Flashdeals που να επιβεβαιώνει την αποδοχή της προσφοράς σας. Το Flashdeals διατηρεί ρητά το δικαίωμα να απορρίψει την προσφορά σας. Επιπλέον, ακόμη και αν το Flashdeals έχει αποδεχθεί την προσφορά σας, έχει τη δυνατότητα να καταγγείλει οποτεδήποτε τη σύμβαση, σε περίπτωση που θεωρήσει εύλογα ότι έχετε διαπράξει ή ότι πιθανώς έχετε διαπράξει απάτη σε βάρος του Flashdeals, ενός συνδεδεμένου τρίτου μέρους του Flashdeals ή του Εμπόρου.
2.3 Ο Έμπορος μπορεί να έχει τους δικούς του όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν στην πώληση, προμήθεια και /ή παροχή της Εμπορικής Προσφοράς.

3. Εξαργύρωση ενός Κουπονιού

3.1 Εκτός αν ορίζεται ρητά διαφορετικά:
(α) Το Κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μία φορά,
(β) Το Κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στον Έμπορο και όχι στο Flashdeals,
(γ) Το Κουπόνι ισχύει μόνο για ένα άτομο και
(δ) Πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες εξαργύρωσης που αφορούν το Κουπόνι, κάθε φορά που εξαργυρώνεται το Κουπόνι στον Έμπορο.
3.2 Όλα τα Κουπόνια που πωλούνται από το Flashdeals είναι κουπόνια μιας χρήσης, τα οποία μπορούν να εξαργυρώνονται μόνο στον Έμπορο.
3.3 Προκειμένου να εξαργυρώσετε ένα Κουπόνι πρέπει να το παρουσιάσετε στον Έμπορο μέσα στην Περίοδο Εξαργύρωσης. Σε περίπτωση που δεν εξαργυρώσετε το κουπόνι μέσα στην Περίοδο Εξαργύρωσης, το Κουπόνι λήγει αυτόματα. Δεν μπορεί πλέον να εξαργυρωθεί και δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων ή αποζημίωσης.
3.4 Σε περίπτωση που μία Εμπορική Προσφορά στην ιστοσελίδα του Flashdeals είναι μία προσφορά «Άμεσης Παραγγελίας», το Flashdeals θα συλλέγει τα στοιχεία αποστολής σας κατά τη στιγμή της αγοράς. Το Flashdeals θα διαβιβάσει έπειτα αυτά τα στοιχεία για λογαριασμό σας στον Έμπορο. Ο Έμπορος στη συνέχεια θα επεξεργαστεί την εξαργύρωση του Κουπονιού σας και θα αποστείλει σε εσάς την Εμπορική Προσφορά.
3.5 Εκτός αν ρητώς ορίζεται διαφορετικά, το Κουπόνι δεν δίνει το δικαίωμα στον Κάτοχο Κουπονιού να λαμβάνει την Εμπορική Προσφορά σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Σας παροτρύνουμε να επικοινωνείτε με τον Έμπορο σε πολύ πρώιμο στάδιο. Με αυτόν τον τρόπο σας δίνεται καλύτερα η ευκαιρία να εξασφαλίζετε την επιθυμητή χρονική στιγμή για την προμήθεια και /ή παροχή της Εμπορικής Προσφοράς. Το Flashdeals δεν έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει την πώληση, προμήθεια και / ή παροχή της Εμπορικής Προσφοράς.
3.6 Εάν εξαργυρώσετε το Κουπόνι για προϊόντα και / ή υπηρεσίες, εκτός από την Εμπορική Προσφορά, δεν θα δικαιούστε πίστωση, επιστροφή μετρητών ή νέο Κουπόνι για τη διαφορά μεταξύ της αξίας της Εμπορικής Προσφοράς και της πραγματικής αξίας των αγαθών ή / και υπηρεσιών που προμηθεύοντα ή / και παρέχονται από τον Έμπορο σε εσάς.
3.7 Τα Κουπόνια είναι μόνο εξολοκλήρου εξαργυρώσιμα. Δεν μπορούν να εξαργυρώνονται μερικώς ή τμηματικά. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, εξαργυρώσετε το Κουπόνι σε έναν Έμπορο για μικρότερο ποσό από όσο η αρχική (χωρίς έκπτωση) αξία της Εμπορικής Προσφοράς, δεν δικαιούστε πίστωση, επιστροφή μετρητών ή νέο Κουπόνι για τη διαφορά μεταξύ της αρχικής (χωρίς έκπτωση) αξίας και της αξίας εξαργύρωσης.
3.8 Το Flashdeals έχει τη δυνατότητα να εισπράττει για λογαριασμό του Εμπόρου, έξοδα κράτησης ή άλλα έξοδα που συνδέονται με την αγορά και / ή την εξαργύρωση ενός Κουπονιού. Θα σας γνωστοποιήσουμε όλα αυτά τα έξοδα ή τις δαπάνες (κατά περίπτωση) πριν αγοράσετε το Κουπόνι.
3.9 Σε περίπτωση που ο Έμπορος δεν μπορεί να σας προμηθεύει και / ή να παρέχει την Εμπορική Προσφορά όπως περιγράφεται λόγω απρόβλεπτων λόγων, το Flashdeals θα σας ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Flashdeals θα σας προσφέρει είτε ένα νέο κουπόνι με ανάλογες παροχές (αν υπάρχει) ή την επιστροφή της τιμής αγοράς του Κουπονιού.

4. Χρήση ενός Κουπονιού

4.1 Κάθε αγορά ενός Κουπονιού είναι μόνο για μη εμπορική, προσωπική χρήση (αν και μπορεί να δώσετε το Κουπόνι σε κάποιον άλλο για δική του μη εμπορική, προσωπική χρήση).
4.2 Το Κουπόνι σας είναι δική σας αποκλειστική ευθύνη. Ούτε το Flashdeals ούτε ο Έμπορος ευθύνονται για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή για την ανάκτηση αριθμών αναφοράς (αρ. ref) του Κουπονιού ή τους κωδικούς ασφαλείας του.
4.3 Υπόσχεστε ότι δεν θα παρέχετε ψευδή στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων ψευδώνυμων, διευθύνσεων ή / και στοιχείων επικοινωνίας ή στοιχείων πληρωμής, ή να προβαίνετε σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα σε σχέση με την αγορά ή τη χρήση ενός Κουπονιού, ή να επιτρέπετε σε οποιονδήποτε άλλο να το κάνει.
4.4 Οποιαδήποτε προσπάθεια να εξαργυρώνετε ένα Κουπόνι σε αντίθεση με τους Όρους Πώλησης μπορεί να καταστήσει το Κουπόνι άκυρο κατά τη διακριτική ευχέρεια του Flashdeals.
4.5 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ενός Κουπονιού.
4.6 Απαγορεύεται η εμπορική συναλλαγή ενός Κουπονιού.

5. Ακυρώσεις (και εξαιρέσεις), Επιστροφές και Προβλήματα

5.1 Έχετε το εκ του νόμου δικαίωμα να ακυρώνετε την αγορά του Κουπονιού εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα λάβετε το μήνυμα επιβεβαίωσης («Περίοδος Ακύρωσης Κουπονιού»). Ωστόσο, εάν εξαργυρώνετε το Κουπόνι σας κατά τη διάρκεια της Περιόδου Ακύρωσης Κουπονιού, ζητάτε ρητά από το Flashdeals να αρχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες σε σας και αναγνωρίζετε ότι χάνετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την αγορά του Κουπονιού. Καθώς το Flashdeals δεν είναι υπεύθυνη για την προμήθεια ή παροχή της Εμπορικής Προσφοράς, μόλις το Κουπόνι σας εξαργυρώνεται, το Flashdeals έχει ολοκληρώσει πλήρως τις υπηρεσίες της προς εσάς. Σημειώστε ότι για την αποφυγή τυχόν αμφιβολίας, αυτή η ενότητα εφαρμόζεται επίσης σε όλες τις προσφορές «Άμεσης Παραγγελίας».
5.2 Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την αγορά του Κουπονιού σας, μπορείτε να ακολουθήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:
5.2.1 Καλώντας την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο (+30) 2130 059 300
5.2.2 Αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο support@flashdeals.gr
5.3 Αν ακυρώσετε την αγορά του Κουπονιού σύμφωνα με την παρούσα παράγραφο 5, το Flashdeals θα σας επιστρέψει τα ποσά για όλες τις πληρωμές που έγιναν ως μέρος της αγοράς σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ενημερώσατε το Flashdeals για την ακύρωση σας.
5.4 Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε το Κουπόνι σας στον Έμπορο πριν από τη λήξη της Περιόδου Εξαργύρωσης, χωρίς τη δική σας ευθύνη, μπορεί να έχετε δικαίωμα επιστροφής. Προκειμένου να λάβετε την επιστροφή, θα πρέπει να αποδείξετε προς εύλογη ικανοποίηση του Flashdeals ότι η αδυναμία σας να εξαργυρώσετε το κουπόνι δεν ήταν δική σας υπαιτιότητα. Η απόφαση χορήγησης επιστροφής λαμβάνεται κατά τη διακριτική ευχέρεια του Flashdeals.
5.5 Εάν εξαργυρώσετε το Κουπόνι, αλλά ο Έμπορος δεν θα σας έχει παράσχει προσηκόντως την Εμπορική Προσφορά, ή αν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με την παροχή της Εμπορικής Προσφοράς, θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα κατά του Εμπόρου. Αυτό συμβαίνει διότι ο Έμπορος, και όχι το Flashdeals, ευθύνεται για την προμήθεια και /ή παροχή της Εμπορικής Προσφοράς. Το Flashdeals μόνο πωλεί και προμηθεύει το Κουπόνι. Ωστόσο, αν εσείς και ο Έμπορος δεν μπορείτε να συμφωνήσετε για τον τρόπο επίλυσης της καταγγελίας, το Flashdeals μπορεί, κατόπιν αιτήσεώς σας, να προσπαθήσει να βοηθήσει στην επίλυση του ζητήματος ανάμεσα σε εσάς και τον Έμπορο.
5.6 Εκτός αν ενημερώσετε για το αντίθετο ρητά το Flashdeals εκ των προτέρων, οποιαδήποτε επιστροφή σε μετρητά θα σας επιστραφεί μέσω της αρχικής μεθόδου πληρωμής σας. Εάν η αρχική μέθοδος πληρωμής σας έχει ακυρωθεί, λήξει ή κατ΄ άλλο τρόπο έχει αλλάξει, θα πρέπει να ενημερώσετε αμέσως την ομάδα υποστήριξης πελατών στο (+30) 2130 059 300 ή με email στο support@flashdeals.gr. Σε περίπτωση αδυναμίας σας να πράξετε τούτο και σας επιστρέφεται το ποσό μέσω της αρχικής μεθόδου πληρωμής σας, μπορεί να χρειαστεί να συνεργαστείτε με την τράπεζά σας ή τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών προκειμένου να λάβετε την επιστροφή σας. Το Flashdeals δε θα παρέχει περισσότερες από μία επιστροφές.
5.7 Μπορείτε να απορρίψετε την επιστροφή μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία που την λάβατε. Αν δεν απορρίψετε την επιστροφή κατά τη διάρκεια αυτών των 30 ημερών, η επιστροφή θα αποτελέσει την πλήρη και οριστική διευθέτηση των οποιωνδήποτε και όλων των αξιώσεων που μπορεί να έχετε κατά του Flashdeals σχετικές με το Κουπόνι, προκύπτουσες ή συνδεόμενες με αυτό.

6. Ευθύνη για την Εμπορική Προσφορά

6.1 Σημειώστε ότι ο Έμπορος και όχι το Flashdeals, είναι:
6.1.1 Ο πωλητής, προμηθευτής και / ή πάροχος της Εμπορικής Προσφοράς.
6.1.2 Το μέρος που συνάπτει σύμβαση με τον Κάτοχο του Κουπονιού όταν το Κουπόνι εξαργυρωθεί και
6.1.3 αποκλειστικά υπεύθυνος για την παροχή της Εμπορικής Προσφοράς στον Κάτοχο Κουπονιού και για την ίδια την Εμπορική Προσφορά.

7. Πρότυπα Υπηρεσιών και Ευθύνη του Flashdeals

7.1 Το Flashdeals υπόσχεται ότι:
7.1.1 θα καταβάλλει εύλογη φροντίδα και δεξιότητα στην εκτέλεση οποιασδήποτε υποχρέωσης δυνάμει των παρόντων Όρων Πώλησης,
7.1.2 τα Κουπόνια είναι ικανοποιητικής ποιότητας και κατάλληλα για το σκοπό τους και
7.1.3 δεν θα αντίκειται στις απαιτήσεις της καλής πίστης και επαγγελματικής επιμέλειας σε όσα κάνει.
7.2 Το Flashdeals θα ευθύνεται πάντοτε για: (α) θάνατο και σωματικές βλάβες που προκαλούνται από βαριά αμέλεια του Flashdeals, (β) απάτη ή δόλια πλάνη που προκαλεί η ίδια, ή (γ) οποιεσδήποτε σιωπηρές συμβατικές ρήτρες που δεν μπορούν να εξαιρεθούν ή να περιοριστούν δυνάμει της ισχύουσας νομοθεσίας.
7.3 Εκτός από εκείνα που καθορίζονται στην ανωτέρω παράγραφο 7.2, το Flashdeals δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άλλη απώλεια ή ζημία που μπορεί να υποστείτε, συμπεριλαμβανομένων τυχόν έμμεσων ή αποθετικών ζημίες. .
7.4 Τι Flashdeals δεν υπόσχεται την πληρότητα, την καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό ή την νομιμότητα της Εμπορικής Προσφοράς. Το Flashdeals δεν ευθύνεται για την ποιότητα, ασφάλεια, χρηστικότητα ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή της Εμπορικής Προσφοράς.
7.5 Το Flashdeals δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε παράβαση των υποχρεώσεών της που απορρέουν από τους παρόντες Όρους Πώλησης, εφόσον η εκπλήρωση των υποχρεώσεών της εμποδίζεται ή αποτρέπεται για οποιοδήποτε λόγο που υπερβαίνει τον εύλογο έλεγχό της.
7.6 Εκτός από την ευθύνη που προκύπτει σύμφωνα με την παράγραφο 7.2, η οποία είναι απεριόριστη, η συνολική ευθύνη του Flashdeals απέναντί σας σε καμία περίπτωση δε θα υπερβαίνει το ποσό που ισοδυναμεί με το 200% της τιμής αγοράς του Κουπονιού.
7.7 Σε ορισμένες χώρες, το εφαρμοστέο δίκαιο δεν επιτρέπει κάποιες ή όλες από τις εξαιρέσεις και /ή τους περιορισμούς που προβλέπονται στην παρούσα παράγραφο 7. Εάν αυτοί οι νόμοι ισχύουν για εσάς, κάποιες ή όλες από τις παραπάνω εξαιρέσεις και/ ή οι περιορισμοί ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς και μπορεί να έχετε πρόσθετα δικαιώματα.

8. Ιστοσελίδα του Flashdeals

Η ιστοσελίδας του Flashdeals («Ιστοσελίδα») σημαίνει την ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, τις κινητές εφαρμογές, ηλεκτρονικές επικοινωνίες ή υπηρεσίες, ή οποιαδήποτε τοποθεσία στην οποία μπορείτε να αγοράσετε ένα Κουπόνι από το Flashdeals. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας, οι οποίοι είναι ρητώς ενσωματωμένοι στους παρόντες Όρους Πώλησης, εδώ

9. Λοιπές διατάξεις

9.1 Εάν παραβείτε τους παρόντες Όρους Πώλησης και το Flashdeals δεν προχωρήσει σε καμία ενέργεια εναντίον σας, αυτό δεν σημαίνει ότι το Flashdeals έχει παραιτηθεί από τα δικαιώματα και τα ένδικα βοηθήματά της σε σχέση με την παράβασή σας. Το Flashdeals μπορεί ακόμα να ενεργήσει ή να ασκήσει τα δικαιώματα και τα ένδικα βοηθήματά της για την εν λόγω πράξη σας, ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, όπου παραβαίνετε τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Πώλησης.
9.2 Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στους παρόντες Όρους Πώλησης, οι γνωστοποιήσεις προς οποιοδήποτε από τα δύο μέρη θα γίνονται εγγράφως και θα παραδίδονται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (με εξαίρεση, εάν μας στέλνετε μία ειδοποίηση για τους σκοπούς μιας νομικής διαδικασίας) ή με προπληρωμένα ταχυδρομικά τέλη. Οποιαδήποτε ειδοποίηση που το Flashdeals στέλνει σε εσάς θα γίνεται στη διεύθυνση που έχετε δώσει στο Flashdeals κατά την εγγραφή σας για το λογαριασμό σας στο Flashdeals. Μπορείτε να στείλετε οποιαδήποτε ειδοποίηση προς το Flashdeals στην εταιρική έδρα στη διεύθυνση, όπως ορίζεται στην παράγραφο 1.2.
9.3 Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων Πώλησης κριθεί ότι είναι άκυρη ή ανίσχυρη, η εγκυρότητα και η εκτελεστότητα των υπολοίπων διατάξεων των παρόντων Όρων Πώλησης δεν θίγονται. Η εν λόγω άκυρη ή ανίσχυρη διάταξη αντικαθίσταται από μια έγκυρη και εκτελεστή διάταξη η οποία επιτυγχάνει πιο πιστά το οικονομικό αποτέλεσμα που προβλέπεται από την άκυρη ή ανίσχυρη διάταξη.
9.4 Οι παρόντες Όροι Πώλησης θα διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας, ανεξάρτητα από τους κανόνες σύγκρουσης. Την αποκλειστική δικαιοδοσία για τυχόν διαφωνίες θα την έχουν τα δικαστήρια της Αθήνας.

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα