Αποκτήστε τον Δικό σας Online Manager, με Ετήσια Συνδρομή 25€ στην Εφαρμογή manatzara.gr, για Καλλιτέχνες & Επιχειρήσεις

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 25€ από 124€ για Ετήσια Συνδρομή στην Εφαρμογή manatzara.gr

manatzara.gr

Μία πρωτοποριακή online εφαρμογή, που δημιουργήθηκε για να κάνει το management επιχειρήσεων και καλλιτεχνών απλή υπόθεση! Μουσικές σκηνές, clubs, cafe, εστιατόρια, θέατρα, αλλά και μουσικοί, τραγουδιστές, μπάντες, Djs, ηθοποιοί βρίσκουν πλέον απλά αυτό που ψάχνουν χωρίς επιπλέον χρεώσεις, μιλώντας απευθείας με αυτόν που ψάχνουν. Δεν χρειάζεται να επικοινωνείτε με μεσάζοντες που συνήθως περιπλέκουν τα πράγματα! Μιλάτε απευθείας με τον καλλιτέχνη ή την επιχείρηση, χωρίς να χάνετε χρόνο σε περιττές συζητήσεις και μετακινήσεις.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για την εγγραφή σας είναι η συμπλήρωση μίας online φόρμας. Ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του profile με λίγα λόγια,φωτογραφίες και βίντεο, ενώ μπορεί να μιλήσει άμεσα με ενδιαφερόμενους. Το manatzara.gr παρέχει μοναδικά προνόμια σε όλα του τα μέλη, όπως εκπτώσεις σε πρόβες και ηχογραφήσεις, στο Jam2Studio, σε υψηλών προδιαγραφών και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες.

Δείτε manatzara.gr στο Site και στο Facebook

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα