Διακοσμητική Μελέτη Ενός Χώρου, με Δημιουργία Κάτοψης & 3D Απεικόνισης (από 89€), από την Ομάδα του Dezigner.gr

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 89€ από 600€ για Διακοσμητική Μελέτη με Δημιουργία Κάτοψης & 3D Απεικόνισης Ενός Χώρου του Σπιτιού σας έως 50τ.μ.
  • 129€ από 700€ για Διακοσμητική Μελέτη με Δημιουργία Κάτοψης & 3D Απεικόνισης Ενός Χώρου του Σπιτιού σας έως 50 τ.μ. Μαζί με Επίσκεψη
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τον σχεδιασμό του χώρου σας είναι η αποστολή από εσάς μιας κάτοψης (από αντίγραφο σχεδίων αδείας για παράδειγμα είτε σκίτσο) με email ή ταχυδρομικά, καθώς και κάποιες φωτογραφίες
  • Αν δεν έχετε κάτοψη, το κόστος της αποτύπωσης για έναν χώρο κατοικίας εντός λεκανοπεδίου Αθηνών είναι 80€ με επίσκεψη 2 ωρών στο χώρο σας
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε επίσκεψη 2 ωρών στο γραφείο του dezigner στου Φιλοπάππου υπάρχει επιπλέον χρέωση 20€
Περιλαμβάνονται:
  • Πρόταση διαρρύθμισης για έναν χώρο της κατοικίας σας (καθιστικό με χώρο κουζίνας ή κουζίνα ξεχωριστά ή χώρο γραφείου ή παιδικό δωμάτιο ή κρεβατοκάμαρα κλπ.)
  • Κάτοψη του χώρου με την νέα προτεινόμενη διαρρύθμιση
  • 3D απεικόνιση της πρότασης
  • Χρωματική πρόταση των τοίχων του χώρου 
  • Λίστα με την προτεινόμενη επίπλωση (έπιπλα και φωτιστικά)
  • Προνομιακή προσωπική έκπτωση από τα συνεργαζόμενα καταστήματα επίπλων

Η διαδικασία γίνεται ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Βήμα 1
Στέλνετε την κάτοψη και φωτογραφίες από το χώρο σας. Ιδανικά στέλνετε και το ύψος του χώρου, καθώς και το ύψος των αλλαγών επιπέδου εάν υπάρχουν.

Βήμα 2
Σας ετοιμάζουν μια πρόταση διαρρύθμισης και την 3D απεικόνισή της για τους χώρους της κατοικίας σας, καθώς και επιλογή της επίπλωσης σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Βήμα 3
Προμηθεύεστε τα έπιπλα που έχετε επιλέξει με προσωπική προνομιακή έκπτωση από τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Ο κατάλογος με τα συνεργαζόμενα καταστήματα επίπλωσης μπορεί να εμπλουτίζεται. 

Εκτός Προσφοράς
Αν αποφασίσετε να υλοποιήσετε την πρόταση, η ομάδα του Dezigner.gr σας παρέχει (με επιπλέον χρέωση) υποστήριξη για πιθανές οικοδομικές εργασίες και για πιο ολοκληρωμένο σχεδιασμό εάν το επιθυμείτε. Εάν θελήσετε να τους αναθέσετε ένα ευρύτερο αντικείμενο σχεδιασμού ή κατασκευής, σας παρέχουν υποστήριξη για την πραγματοποίηση του έργου. Για την ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική μελέτη, τόσο εσωτερικού όσο και κελύφους, η ομάδα υποστηρίζεται από το συνεργαζόμενο αρχιτεκτονικό γραφείο.

Dezigner.gr

To dezigner.gr είναι δημιουργία νέων (30 και κάτι) αρχιτεκτόνων εσωτερικού χώρου με έδρα διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Οι σχεδιαστές έχουν πλούσια εμπειρία στον χώρο του σχεδιασμού και της διακόσμησης και είναι υπεύθυνοι στο αντικείμενό τους στο αρχιτεκτονικό γραφείο του Μανώλη Αναστασάκη για την Ελλάδα και σε αντίστοιχα αρχιτεκτονικά γραφεία στις άλλες χώρες.

Στόχος της ομάδας dezigner.gr είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σχεδιασμού χώρων και επίπλωσης πείθοντας για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό της με μία αρχική σχεδιαστική πρόταση σε πολύ χαμηλό κόστος. Οι υπηρεσίες της ομάδας μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε χώρο και απαίτηση μελέτης και κατασκευής (ιδιωτικό ή επαγγελματικό).

Στο dezigner.gr σας παρέχουν έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό εσωτερικού χώρου. 
Ξεχωρίζουν, γιατί προσφέρουν υψηλής ποιότητας πρόταση διαρρύθμισης και την 3D απεικόνισή της για τους χώρους της κατοικίας σας, καθώς και επιλογή της επίπλωσης σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Επιπλέον, προσφέρουν προνομιακή έκπτωση για τον πελάτη από τα συνεργαζόμενα καταστήματα επίπλων.

Επειδή πιστεύουν στην ποιότητα της δουλειάς τους, μπορούν να παρέχουν σε εσάς τον αρχικό σχεδιασμό με υψηλή ποιότητα σε συμβολικό κόστος. Έτσι, μπορείτε να τους αναθέσετε αργότερα ένα ευρύτερο αντικείμενο σχεδιασμού ή κατασκευής εάν το επιθυμείτε.

Δείτε το Dezigner.gr στο Site και στο Facebook

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα