Κέρδος με Κάθε Γεύμα σου: Wolt Online Food Delivery σε Ψαγμένα Συνεργαζόμενα Εστιατόρια: 1€ για Εκπτωτικό Κουπόνι Αξίας 4€ ή 7€

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Νέα διαθέσιμη λειτουργία μέσω WOLT - Παράδοση Χωρίς Επαφή (δείτε εδώ) 


Δείτε την Προσφορά

  • 1€ για Εκπτωτικό Κουπόνι Αξίας 4€ για Online Food Delivery σε Όλα τα Συνεργαζόμενα με τη Wolt Εστιατόρια (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ WOLT) - ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ -
  • 1€ για Εκπτωτικό Κουπόνι Αξίας 5€ για Online Food Delivery σε Όλα τα Συνεργαζόμενα με τη Wolt Εστιατόρια (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ WOLT) - ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ -
  • 1€ για Εκπτωτικό Κουπόνι Αξίας 7€ για Online Food Delivery σε Όλα τα Συνεργαζόμενα με τη Wolt Εστιατόρια (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ WOLT)
  • Είναι απαραίτητη η σύνδεση στο www.wolt.gr ή χρήση του σχετικού app της Wolt (Apple App Store & Google Play‎)
Η ​Wolt ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2019. Υπόσχεται μία νέα, βελτιωμένη εμπειρία για όσους παραγγέλνουν φαγητό online. Πρόκειται για μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες food delivery παγκοσμίως.

Η περιοχή διανομής της Wolt καλύπτει μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας και μέσα στο 2020 υπόσχεται να βρίσκεται σε όλες τις περιοχές καθώς και άλλες ελληνικές πόλεις. Συνεργάζεται με περισσότερα από 450 εστιατόρια, από διάφορες κουζίνες με περισσότερα από 150+ αποκλειστικά εστιατόρια που για πρώτη φορά μπορούν να έρθουν στη πόρτα σου. Χάρη στη Wolt, οι Αθηναίοι επιλέγουν και παραγγέλνουν μοναδικά πιάτα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης για να τα απολαύσουν στο σπίτι, το γραφείο ή να τα παραλάβουν οι ίδιοι από τα αγαπημένα τους καταστήματα. H διαδικασία διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, και γίνεται online, στο ​app ή το ​site της Wolt. H πληρωμή είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική και διακρίνεται από μέγιστη ασφάλεια.

Σκοπός της πλατφόρμας είναι να διευκολύνει τους Έλληνες καταναλωτές να κάνουν το κάθε γεύμα της ημέρας τους απόλαυση, επιλέγοντας καλό φαγητό από πληθώρα αξιόλογων εστιατορίων. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αμεσότητας, ευκολίας και της μοντέρνας εμπειρίας χρήσης, προσφέρεται μία ακόμα έξυπνη λειτουργία, η live παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας.

Μερικά από τα εστιατόρια που μπορεί κανείς να βρει στην Wolt είναι τα: Burger AP & Kitchen Lab by Akis Petretzikis, Η καντίνα της Μιχαλακοπούλου, Mr Pug’s, Solo Pax Burgers, Beauty Killed the Beast, Pere Ubu, Oh Mama, Ombra, Zampano, Pizzaiolo, Ohh Boy, Tre Sorelle, Lollo’s Atene, Benjamin Burger House, El Jiron, Buffalo Wings and Rings ​όπως και οι αλυσίδες Starbucks και PAUL. Ως το τέλος του 2020 η Wolt σκοπεύει να επεκταθεί σε όλες τις περιοχές της Αθήνας διευρύνοντας σημαντικά το δίκτυο των συνεργαζόμενων εστιατορίων και προσθέτοντας νέα σημεία εξυπηρέτησης.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα