Εντατικά Μαθήματα Αγγλικών Lower & Proficiency για Εξετάσεις, στον Εκπαιδευτικο Όμιλο Μαρία Σκαπέρα, στον Χολαργό

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 195€ από 650€ για Εντατικά Μαθήματα Αγγλικών Επιπέδου Lower και Προετοιμασία για Εξετάσεις
  • 195€ από 650€ για Εντατικά Μαθήματα Αγγλικών Επιπέδου Proficiency και Προετοιμασία για Εξετάσεις
  • Στις προσφορές συμπεριλαμβάνεται το κόστος εγγραφής
  • Σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν μένετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ταχύρυθμα μαθήματα πτυχίων και online μέσω Skype
  • Το πτυχίο Αγγλικών Lower - B2 είναι αρκετά υψηλού επιπέδου πιστοποιήσεις που σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς σημαίνουν «Καλή γνώση» Αγγλικών
  • Το Proficiency είναι πτυχίο Αγγλικών, υψηλού επιπέδου C2/Γ2. Τα Proficiency είναι διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία στο επίπεδο C2, γνώσης στα Αγγλικά, με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς και το ΑΣΕΠ, δηλαδή στο επίπεδο «Άριστη γνώση». Αυτό σημαίνει ότι έχοντας ένα Proficiency C2 χειρίζεστε πολύ καλά τα Αγγλικά, γραπτά και προφορικά, για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς

Εκπαιδευτικός Όμιλος Μαρία Σκαπέρα

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Μαρία Σκαπέρα τα πλεονεκτήματα είναι πολλά:
  • Κορυφαία ποιότητα σπουδών, με προγράμματα σπουδών τα οποία αποτελούν προϊόν πολυετούς εξέλιξης και πραγματικά έμπειρους και ικανούς καθηγητές.
  • Προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πτυχία στο συντομότερο χρονικό διάστημα, με γραπτή εγγύηση χρονοδιαγράμματος και πτυχίου.
  • Πληθώρα εναλλακτικών ωραρίων.
Ολιστική Μάθηση
Η ολιστική φιλοσοφία εισάγει μια νέα οπτική στην εκπαιδευτική πραγματικότητα. Ο Λόγος, η δημιουργική διασύνδεση της σκέψης και της ομιλίας, αποτελεί βασικό εργαλείο. Οι ικανότητες της κριτικής σκέψης critical thinking και της εκτελεστικής λειτουργίας executive function αποτελούν τα προϊόντα της διαδικασίας της ολιστικής θεώρησης στην εκπαίδευση.

Μια νέα εποχή ανατέλλει στην εκπαίδευση με χαρακτηριστικό της την Ολιστική Μάθηση που θα σας κάνει να δείτε την εκπαίδευση με ένα άλλο μάτι!

Σε ένα περιβάλλον φιλικό, όπου το χαμόγελο και η άμεση εξυπηρέτηση συνυπάρχουν όχι μόνο για να απολαύσετε μια εμπειρία μαθημάτων βασισμένη σε νέα τεχνολογικά δεδομένα και πρακτικές, αλλά και για να αισθανθείτε πολίτης της Ευρώπης με το άψογο, ευχάριστο και άκρως επαγγελματικό τρόπο που προσεγγίζουμε την παροχή εκπαιδευτικών εμπειριών. Γίνετε σήμερα μέλος του Privilege Club με την εγγραφή σας σε ένα από τα προγράμματά μας, παραλάβετε άμεσα την κάρτα μέλους και απολαύστε ειδικά προνόμια και εκπτώσεις ΟΛΟ το χρόνο.

Τα μαθήματα είναι βιωματικά, «εμπλουτισμένα», ζωντανά και μοντέρνα και ενσωματώνουν τα τελευταία πορίσματα της Νευροφυσιολογίας και της Γνωστικής Ψυχολογίας. Εκμεταλλεύονται τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ κάθε ανθρώπου. Γιατί ο κάθε άνθρωπος μαθαίνει διαφορετικά (οπτικοί, ακουστικοί, κιναισθητικοί τύποι). Έτσι ο σπουδαστής εκμεταλλεύεται τα δικά του «δυνατά σημεία» και κερδίζει σε χρόνο, χρήματα και κόπο.

Η διδακτική ύλη προσαρμόζεται στις ανάγκες των τμημάτων και συγχρονίζεται με ό,τι πιο καινούριο και αποδοτικό εμφανίζει η εγχώρια και διεθνής βιβλιογραφία. Μέσα στο μάθημα, η χρήση Tablet που εμείς παρέχουμε στους σπουδαστές μας αποτελεί καινοτομία στην χρήση της ψηφιακής τάξης στον τομέα των ξένων γλωσσών. Αυτό είναι προϊόν της Ερευνητικής Ακαδημίας της σχολής μας που είναι εξειδικευμένη στην αξιολόγηση εκπαιδευτικού υλικού .

Οι καθηγητές είναι άτομα με εμπειρία στο διδακτικό χώρο και στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας που διδάσκουν. Φροντίζουμε να εντοπίζουμε τους καλύτερους στο χώρο όχι μόνο όσον αφορά στη γνώση της ξένης γλώσσας σας, αλλά και τις ικανότητες μεταδοτικότητας τους, προσέγγισης των μαθητών και κάλυψης των αναγκών του καθένα ξεχωριστά. Δεν ξεχνούμε πως όσα εργαλεία κι αν έχουμε ο δάσκαλος έχει το σημαντικότερο ρόλο στη διαδικασία της εκπαίδευσης. Γι’ αυτό κι εμείς θέλουμε να συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους! Κι αυτή είναι και η δική σας εγγύηση!

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα