Μυολειτουργική Εξέταση & Τεστ Ύπνου για Σωστή Ανάπτυξη & Υγεία, στο Myofunctional Therapy στους Αμπελόκηπους

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 39€ από 120€ για Μυολειτουργική Εξέταση + Τεστ Ύπνου-Αναπνοής + Έλεγχος Χωρητικότητας-Κινητικότητας της Γλώσσας + Ορθοδοντική-Ορθοπεδική Επισκόπηση
  • Διάρκεια εξέτασης & διάγνωσης: 30-45'
Ελέγχονται οι χαλινοί, η κινητικότητα και χωρητικότητα της γλώσσας, ο αεραγωγός, η θέση των δοντιών και οποιεσδήποτε ορθοδοντικές ανωμαλίες, διάφραγμα μύτης, το πρότυπο της αναπνοής, δομή προσώπου και λαιμού, στάση σώματος. κ.ά.

Το ροχαλητό και το τρίξιμο των δοντιών, εκτός από ενοχλητικό για τον άνθρωπο που συμβιώνει κανείς μαζί του, μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία αυτού που το εκδηλώνει.

Ο ύπνος καταλαμβάνει περίπου το ένα τρίτο του συνολικού χρόνου ζωής μας και αυτό συμβαίνει, διότι, είναι απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Θέλετε να θεραπεύσετε την αιτία;
Το τρίξιμο
Το ροχαλητό
Τα στραβά δόντια
Η τερηδόνα
η ουλίτιδα
η απώλεια
η κακοσμία
Είναι μόνο το σύμπτωμα!

Γι' αυτό και εμείς σας προτείνουμε αυτή την εξέταση. Καθώς, είναι απαραίτητη για τη διάγνωση όλων αυτών που ροχαλίζουν, τρίζουν δόντια και άρα κάνουν άπνοιες.

"Το 85% του κόσμου, δεν γνωρίζει πόσο ζημιογόνο, μα κυρίως επικίνδυνο για την υγεία, είναι να μη κοιμάσαι καλά."

Ο σημερινός άνθρωπος δεν τρώει και δεν κοιμάται σωστά  Με τη μυολειτουργικη, μαθαίνει να τρώει και να κοιμάται σωστά. Το φάσμα των συμπτωμάτων είναι μεγάλο και οι έρευνες που το αποδεικνύουν πολλές.  

Η μυολειτουργικη θεραπεία, εξασφαλίζει την φυσιολογική οδοντοπροσωπική ανάπτυξη, σωστά οδοντικά τόξα, με ίσια δόντια, σωστή στάση σώματος, σωστή αναπνοή, άρα θα έχετε βέλτιστη οξυγόνωση, καλή στοματική υγεία, λιγότερους τραυματισμούς στον αθλητισμό, καλή πέψη, σωστό ύπνο και σωστή ομιλία.
Πώς; Με 4 απλά βήματα:
1.Εξετάζονται η κινητικότητα της γλώσσας, το εύρος της αναπνοής και γίνεται διάγνωση του βαθμού μυολειτουργικής ανικανότητας του οργανισμού, με τη λήψη ιστορικού και φωτογραφιών, αλλά και καταγραφή βίντεο (για παρακολούθηση).
2. Εκπαίδευση της ρινικής αναπνοής. Που σας μαθαίνει να ξεβουλώνετε τη μύτη, να εισπνέετε και να εκπνέετε, μόνο από αυτή.
3. Εκγύμναση των μυών του στόματος, για να έχετε τα χείλη κλειστά κατά τη μάσηση και την ανάπαυση.
4. Ενσυνείδηση και ενδυνάμωση της γλώσσας, ώστε να βρίσκεται στη σωστή θέση στον ουρανίσκο και να στηρίζει το κεφάλι. αλλά και όλη τη σπονδυλική στήλη.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα