Η ιστορία του, ξεκίνησε να γράφεται όταν ο μπάρμπα Λάζαρος το φθινόπωρο του 1971 αποφάσισε να φέρει στο Παλαιό Φάληρο τη νοστιμιά του αυθεντικού ανατολίτικου πεϊνιρλί που έφτιαχνε στη Δροσιά. Από τότε καθιερώθηκε στο χώρο της γεύσης και το όνομά του συνδέθηκε με προσωπικότητες και καλλιτέχνες που έχουν αφήσει εποχή.
Τα χρόνια κύλησαν και η συνταγή του πεϊνιρλί παραμένει σταθερή, ενώ το μενού έχει εμπλουτιστεί με νόστιμα ελκυστικά πιάτα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Η οικογένεια του και ιδιοκτήτες του εστιατορίου παραμένουν σταθεροί στο όνομα και στη γαστρονομική ποιότητα μέχρι σήμερα ενώ παράλληλα διαμόρφωσαν το χώρο που αποπνέει μοντέρνα και σύγχρονη αισθητική.
Στο Lázaro 1971 θα απολαύσετε δημιουργική ελληνική κουζίνα, γευστικές δοκιμές κρασιών γνωστών και νέων οινοπαραγωγών σε έναν σύγχρονο ατμοσφαιρικό χώρο με βιομηχανικό design και νεοπαραδοσιακά στοιχεία στην διακόσμηση. Το εστιατόριο έχει διακριθεί με βραβεία για την εξαίρετη λίστα κρασιού και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Καθημερινά ο chef και η ομάδα του στην κουζίνα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με απώτερο σκοπό να ετοιμάσουν ευφάνταστες συνταγές με νοστιμιά και καθαρή γεύση.
Website
Facebook