Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας ή Λεμφικό, στο Νέο Massage IT στο Περιστέρι (από 49€/5 συνεδρίες)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 49€ από 100€ για 5 Συνεδρίες με Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας
  • 89€ από 200€ για 10 Συνεδρίες με Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας
  • 54€ από 110€ για 5 Συνεδρίες με Λεμφικό Μασάζ
  • 99€ από 220€ για 10 Συνεδρίες με Λεμφικό Μασάζ
Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας
Το μασάζ εν γένει ηρεμεί και χαλαρώνει τον οργανισμό τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Συμβάλλει στην αποσυμφόρηση, βοηθά το μυαλό να "καθαρίσει" και το σώμα να αποτοξινωθεί.

Όσον αφορά στον τομέα της κυτταρίτιδας το μασάζ είναι πολύ σημαντικό καθώς μειώνει την χαλάρωση του δέρματος προάγωντας την σύσφιξη του, ομαλοποιεί τις ραγάδες που αποτελούν πρόβλημα για πολλές γυναίκες και άντρες, ενώ αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών.

Επιπλέον, χάρη στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας καταφέρνει να απομακρύνει την κατακράτηση υγρών που είναι υπαίτια για την εμφάνιση οιδήματος. Διώχνει τα νεκρά κύτταρα αλλά και τους ρύπους διευκολύνοντας την διείσδυση σε βάθος της κρέμας και άρα και την καλύτερη δράση της.

Παράλληλα, συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων και υγιών κυττάρων αλλά και ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης που με την σειρά τους είναι αρωγοί στην σύσφιξη αλλά και την ενίσχυση του συνδετικού ιστού.

Λεμφικό Μασάζ
Για την ανακούφιση σωματικών ενοχλήσεων και συναισθηματικών φορτίσεων. Με τεχνικές μάλαξης σε συνδυασμό με την ευεργετική επίδραση των αιθέριων ελαίων.

Massage IT | Health & Beauty

Νέος χώρος ομορφιάς και υγείας στο Περιστέρι, με επαγγελματίες έμπειρους θεραπευτές. Ζεστό καθαρό περιβάλλον με οικολογικά-υποαλλεργικά έλαια. Για όσους δεν προλαβαίνουν να απολαύσουν μασάζ τις καθημερινές το Massage IT είναι ανοιχτά και τις Κυριακές.

Υπηρεσίες:
Relax Massage (Full Body)
Therapy Massage (Full Body)
Sport Massage (Full Body)
Back Massage
Foot Massage
Head Massage
Face Massage
Facial Treatment
Cellulite Massage
Lymphatic Massage
Aromatotherapy
Facial & Body treatment

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα