Ασιατική Κουζίνα για 2 Άτομα με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο, στο Kikuko στη Νέα Σμύρνη, με 14,90€ από 25€

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 14,90€ από 25€ για Γεύμα Ελεύθερης Επιλογής από τον Κατάλογο, για 2 Άτομα
  • Κάθε κουπόνι αφορά κατανάλωση ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο φαγητού συνολικής αξίας 25€ (για 2 άτομα). Κάθε υπέρβαση αυτού του ποσού θα πρέπει να καταβληθεί απευθείας στο Kikuko
    Για παιδιά έως 10 ετών χωρίς κουπόνι: minimum παραγγελία 5€/παιδί, πληρωτέα στο Kikuko
  • Δείτε «εδώ» τον κατάλογο του Kikuko (Δεν ισχύει για επιλογή από ποτά-αναψυκτικά & Sushi)

Kikuko

To Kikuko βρίσκεται προνομιακά τοποθετημένο πάνω σε μια ήσυχη και καταπράσινη πλατεία (Ηρώων Πολυτεχνείου), λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία της Νέας Σμύρνης. Στη Νέα Σμύρνη μιλάμε για ενα φωτεινό, ανοιχτό, καλαίσθητο και φιλόξενος χώρο με μία κουζίνα που απλώνεται από την είσοδο μέχρι τα πρώτα σκαλιά που οδηγούν στο πάνω επίπεδο.

Κοιτώντας τον πλούσιο κατάλογο που περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα πιάτα από Ιαπωνία, Κίνα, Ταϋλάνδη, Πολυνησία, ακόμα και Ινδία. Με άλλα λόγια, μια πανδαισία Ασίας που σε βάζει στο ευχάριστο δίλλημα του τι να πρωτοδιαλέξεις. Επιλεγμένα παραδοσιακά πιάτα από διάφορες κουζίνες της Ασίας. Θα βρείτε Sushi και μερικά bestseller πιάτα ιαπωνικής προέλευσης που είναι πολύ αγαπητά και στο Ελληνικό κοινό. Η προσήλωση στην αυθεντικότητα και η μεγάλη γκάμα του μενού, είναι δυο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Kikuko να ξεχωρίζει.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα