19,90€ από 50€ για 1 Μήνα Δραστηριότητων: Sensory-Messy Play ή Θεατρικό Παιχνίδι, στην Ακαδημία Τέχνης & Έκφρασης στο Περιστέρι

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

 • 19,90€ από 50€ για 1 Μήνα Συμμετοχή στη Δραστηριότητα: Sensory-Messy Play, για 1 Παιδί (2,5 έως 5 ετών)
 • 19,90€ από 50€ για 1 Μήνα Συμμετοχή στη Δραστηριότητα: Θεατρικό Παιχνίδι, για 1 Παιδί (ηλικίες δημοτικού)
Sensory-Messy Play
Κάθε Πέμπτη 19:00-20:00 & Τρίτη 18:00-19:00
Για 2,5 έως 5 ετών χωρίς συνοδό

Το Messy Play -αισθητηριακό παιχνίδι που λερώνει- είναι μία δραστηριότητα, κατά την οποία τα παιδιά παίζουν αναμιγνύοντας διάφορα μαλακά, υγρά και βρώσιμα υλικά. Είναι το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου, παιδιά όλων των ικανοτήτων και ηλικιών, χρησιμοποιούν υλικά που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις!

Ποια είναι τα οφέλη του;
 • Βοηθά στην σωματική ανάπτυξη
 • Αναπτύσσει τον συντονισμό ματιών-χεριών
 • Χτίζει τις κινητικές δεξιότητες
 • Βελτιώνει τον σωματικό έλεγχο, την στάση του σώματος, την ισορροπία και τον συντονισμό
 • Διδάσκει τα χρώματα, τα σχήματα και τις υφές και επιτρέπει την εξερεύνησή τους σε δύο και τρεις διαστάσεις
 • Προσφέρει ευκαιρίες για μέτρηση και ταξινόμηση
 • Διδάσκει την σύνδεση αιτίου-αποτελέσματος
 • Αναπτύσσει ανεξαρτησία μέσω της λήψης αποφάσεων
 • «Ξυπνά» την περιέργεια
 • Επιτρέπει την ανάληψη ρίσκου και πειραματισμού
 • Ενθαρρύνει την θετική στάση απέναντι σε νέες εμπειρίες
 • Προάγει την φαντασία και ευνοεί τα παιχνίδια αναπαράστασης και εξιστόρησης
Θεατρικό Παιχνίδι
Κάθε Τετάρτη 17:45-19:00 & Πέμπτη 19:00-20:00
Αφορά ηλικίες για παιδιά δημοτικού

Το θεατρικό παιχνίδι είναι μια δραστηριότητα έκφρασης και απελευθέρωσης συναισθημάτων, κινήσεων και φαντασίας. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι το παιδί έχει την δυνατότητα να εξωτερικεύσει όλες του τις δυσκολίες, καθώς και τους φόβους του οι οποίοι κρύβονται μέσα του. Αυτό μπορεί να το επιτύχει, με την μεταμόρφωσή του σε έναν άλλο ρόλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα λιγότερο κοινωνικά παιδιά να δυσκολεύονται στην αρχή να εκφράζονται ελεύθερα, στη συνέχεια όμως μπορούν να το καταφέρουν με την βοήθεια του θεατρικού παιχνιδιού.

Το θεατρικό παιχνίδι συμπεριλαμβάνει δυο πολύ βασικά στοιχεία που χρειάζονται για την ανάπτυξη των παιδιών. Πρώτο στοιχείο είναι το παιχνίδι και η χαρά που προσφέρει σε αυτούς που συμμετέχουν. 
Δεύτερο στοιχείο, το θέατρο και κατά συνέπεια η έκφραση. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τα παιδιά εκφράζονται χωρίς περιορισμούς με το σώμα τους και την κίνηση, χωρίς να έχουν την αίσθηση, αφού πρόκειται για παιχνίδι, ότι η έκφραση αυτή τους επιβάλλεται για κάποιο λόγο.

Το θεατρικό παιχνίδι είναι ένας τρόπος να επικοινωνούμε μέσα από τα συναισθήματά μας, χωρίς να υπάρχει σωστό και λάθος. Στο θεατρικό παιχνίδι το παιδί έχει την δυνατότητα να διαφοροποιεί τη συμπεριφορά του, να μεταμορφώνεται,να αυτοσχεδιάζει και να εξελίσσεται.


Ακαδημία Τέχνης και Έκφρασης

Η Ακαδημία Τέχνης και Έκφρασης είναι ένας φιλόξενος χώρος φτιαγμένος με αγάπη για τα παιδιά, ο οποίος υποδέχεται καθημερινά μαθητές δημοτικού. Έμπνευση και εφόρμηση είναι για τους εργαζομένου τα ίδια τα παιδιά και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή μελέτη τους. Προχωρώντας βήματα μπροστά  ανοίγουν νέους ορίζοντες στην εκπαίδευση των μαθητών. 

Ακολουθώντας τον ρυθμό του παιδιού μέσα από την βιωματική και παιγνιώδη μελέτη το βοηθούν να κατακτήσει τον στόχο του. Δείχνουν στα παιδιά ότι από τα λάθη μαθαίνουν και επιβραβεύουν πάντα την προσπάθειά τους. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα ενεργοποιούμε τις γνωστικές ικανότητες του παιδιού, ενισχύουν την δημιουργικότητά τους, τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους.

Παράλληλα με την μελέτη, οι μαθητές μας μαθαίνουν να επικοινωνούν, να τολμούν, να συνεργάζονται, να ανακοινώνουν τις ιδέες τους, να εκφράζουν τις απόψεις τους, πάντα με σεβασμό προς τους άλλους.

Η Ακαδημία Τέχνης και Έκφρασης, στέκεται πάντα στον γονιό και στο παιδί, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και πολλά άλλα προγράμματα κάνοντας πλέον την μελέτη παιχνίδι!

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα