2 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Προσώπου Dermapen για Αντιγήρανση & Σύσφιξη, στο Β4U Med in Beauty|City Plaza Γλυφάδας, με 69€

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 69€ από 160€ για 2 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες με Dermapen για Αντιγήρανση & Σύσφιξη Προσώπου
Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία Dermapen έχει ως στόχο την φυσική κολαγονογένεση και αναζωογόνηση του προσώπου. Πρόκειται για μια καινοτόμα θεραπεία κατά την οποία η επιδερμίδα του προσώπου ενυδατώνεται, αποκτά λάμψη και σφριγηλότητα. Η συσκευή Dermapen προκαλεί μικρονυγμούς, στα σημεία εφαρμογής της. Με αυτή την διαδικασία προκαλείται διέγερση του κολλαγόνου και παραγωγή ελαστίνης.

Η ταυτόχρονη ενστάλαξη ειδικού σκευάσματος υαλουρονικού οξέος εμπλουτισμένου με βιταμίνη C, έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπλαση της επιδερμίδας , την σταδιακή βελτίωση των ρυτίδων, το σβήσιμο των κηλίδων και τον σταδιακό αποχρωματισμό των πανάδων. Τα αποτελέσματα της θεραπείας φαίνονται από την πρώτη επίσκεψη. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι εφικτή χωρίς περιορισμούς.


Β4U Med in Beauty

Η b4u Med in Beauty εντάσσει την κοσμητική ιατρική σε ένα καθαρά ιατρικό χώρο. Στόχος μας η υπεύθυνη, εγγυημένη και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων προσώπου και σώματος!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η κοσμητική ιατρική εντάσσεται σε ένα καθαρά ιατρικό χώρο.  Η “Β4U Med in Beauty” στεγάζει τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εντός του πολυτελούς πολυϊατρείου "Mediterraneo First Care" στο εμπορικό κέντρο "City Plaza" στη Γλυφάδα.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα