Online Μαθήματα & Πιστοποιητικό για Social Media Influencer & Instagram Marketing, στο New Skills Academy (από 9,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

Τα μαθήματα και στις 2 επιλογές περιλαμβάνουν:
 • Απεριόριστη πρόσβαση χωρίς χρονικούς περιορισμούς, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet
 • Online 24/7 εξυπηρέτηση πελατών
 • Συμβατότητα με όλες τις μεγάλες συσκευές & browsers (Windows, Mac, iPhone, iPad, Android, firefox, safari, chrome)
 • Πιστοποιητικό. Με το πέρας των μαθημάτων θα κληθείτε να ολοκληρώσετε και να περάσετε μία εξέταση με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και θα σας σταλεί το πιστοποιητικό σας
Τι κερδίζετε με τα online μαθήματα:
- Τη δυνατότητα να σπουδάζετε από οποιοδήποτε σημείο υπάρχει σύνδεση στο Internet
- Προχωράτε με δικό σας ρυθμό. Δεν υπάρχει χρονικό όριο, άρα μπορείτε να το ολοκληρώσετε σε ώρες ή μήνες
- Βελτιώνετε τις πιθανότητες σας να αποκτήσετε μία δουλειά στο σχετικό χώρο εργασίας

Social Media Influencer
Τα Social Media έχουν αλλάξει πως τα άτομα και οι επιχειρήσεις επικοινωνούν. Εχουν μεταμορφώσει τελείως το παραδοσιακό marketing αφού όλο και περισσότερα άτομα καλύπτουν τις ανάγκες τους online.

Με όλο και περισσότερους ανθρώπους ανά τον κόσμο να βρίσκονται συνεχώς στα social media, έχει γίνει ο καλύτερος τόπος για τις επιχειρήσεις να συναντήσουν το κοινό τους. Έτσι γεννήθηκε το ρεύμα των social media influncers. Είτε είστε στο χώρο της ομορφιάς και των μαλλιών, τις επιχειρήσεις και την αγροοικονομία, μπορείτε να γίνετε social media influencer.

Με αυτό το σεμινάριο θα κατορθώσετε ακριβώς αυτό. Στην αρχή θα εξηγηθεί ο ορισμός του όρου influencer και media influencer. Στη συνέχεια θα εξηγηθεί η ουσία της επιρροής των social media στο σύγχρονο κόσμο. Έτσι θα σας φανερωθεί η σημασία και η ανάγκη κάποιες φορές να είστε ένα είδος social media influencer στον τομέα σας.

Σημειώνονται επίσης διάφορα πλεονεκτήματα και κέρδη που θα προσκομίσετε με το να γίνετε social media influencers. Αυτά θα μπορέσετε να τα απολαύσετε αφότου οι προσπάθειες σας να αποκτήσετε εξειδίκευση και επιρροή στον χώρο σας αποδώσουν καρπούς.

Θα διδαχτείτε:
 • Πώς να δώσετε ώθηση στο ταξίδια σας για να γίνετε social media influencer
 • Αναπτύξτε ικανότητες social media marketing
 • Πώς να γίνετε ένας αξιόπιστος social media influencer
 • Στοχεύστε το ιδανικό κοινό για τη δράση σας
 • Μάθετε τι χρειάζεται για να γίνεται social media influencer
 • Αυξήστε τις πιθανότητες να έχετε κέρδη από τη δουλειά σας
 • Μάθετε χρήσιμες συμβουλές για να αυξήσετε τη βάση των followers σας
 • Πώς να βοηθήσετε τις εταιρίες να αναπτύξουν το brand τους
*CPD Certification: A016453-74
*Trustpilot βαθμολογία για τα μαθήματα «Βάψιμο Χώρων & Διακόσμηση»: 4,9/5
(10/09/2019)

Instagram Marketing
Ο κόσμος του marketing άλλαξε δραστικά με την εισαγωγή των social media. Όχι μόνο οι πλατφόρμες social media επέτρεψαν μία πολύ σημαντική ανάπτυξη της δημογραφικής επιρροής αλλά επίσης δημιούργησαν ένα καινούριο τοπίο για επιχειρήσεις και επιχειρήσεις να προωθήσουν το brand τους.

Μετά τη δημιουργία του το 2010, το Instagram γρήγορα έγινε μια περιζήτητη πλατφόρμα για marketing. Όπως και κάθε μορφή marketing, απαιτεί πολύ έρευνα, περπάτημα και φυσικά budget. Όμως, η προοπτική να φτάσει  στις μάζες είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη πλατφόρμα για marketing προϊόντων. Μεγαλύτερη και από κάθε άλλο έντυπο ή ψηφιακό μέσο.

Σε αυτή τη σειρά μαθημάτων πάνω στο Instagram Marketing, θα δείτε μία σύντομη ιστορία του Instagram για να κατανοήσετε πως δουλεύει η πλατφόρμα. Επιπλέον, θα μάθετε πως να χρησιμοποιείτε το Instagram αποτελεσματικά σαν ένα μέσο για τοπική και παγκόσμια απήχηση ενός brand ώστε να πολλαπλασιάσετε τις πιθανότητες επιτυχίας. Εάν χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά, το μάρκετινγκ μέσω Instagram ίσως είναι η μόνη μορφή marketing που χρειάζεται ένα brand.

Θα διδαχτείτε:
 • Η ιστορία του Instagram
 • O ρόλος που παίζει το Instagram
 • Η φόρμουλα της επιτυχίας του Instagram
 • Συνοψίζοντας τους στόχους της επιχείρησης
 • Θέτοντας του στόχους του marketing
 • Πως να δημιουργήσετε στρατηγική περιεχομένου
 • Πως να οριοθετήσετε την αγορά που στοχεύετε
 • Οι προκλήσεις του Instagram marketing
 • Πως να εκμεταλλευτείτε τα εργαλεία του Instagram
*CPD Certification: A014294-16
*Trustpilot βαθμολογία για τα μαθήματα «Βάψιμο Χώρων & Διακόσμηση»: 4,9/5
(10/09/2019)

New Skills Academy

Το Νοέμβριο του 2013, μία απλή ερώτηση τα ξεκίνησε όλα: "Τι θες να μάθεις;" Ένα όραμα, γεννήθηκε ένα όραμα για τη δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα αναλυτικό και προσιτό υψηλής ποιότητας κέντρο online μαθημάτων. Και έτσι γεννήθηκε το New Skills Academy.
Online σχολεία υπάρχουν πολλά αλλά το New Skills Academy διαχωρίζει τον εαυτό του με την αφοσίσωση του στους μακροπρόθεσμους στόχους.

Εάν μπαίνετε στην αγορά εργασίας για πρώτη φορά ή αναζητάτε μία καινούρια καριέρα, το κέντρο θα σας παράσχει με τη γρήγορη και αποδοτική online υποστήριξη για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Τα σεμινάρια, που είναι σχεδιασμένα από ειδήμονες του κάθε τομέα, τα λεπτομερή προγράμματα μαθημάτων και η παραδοχή των αποφοίτων συνηγορούν στην υπερηφάνια που έχουν στο κέντρο για την ποιότητα των μαθημάτων και στην αποτελεσματικότητα τους.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα