Σετ με 6 Μοτοσυκλέτες Wicked Micro Riderz ή Εκτοξευτής Spin-Go Launcher με Μοτοσυκλέτα (από 14,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

Παραλαβή από το Κατάστημα
  • 14,90€ από 24€ για 6 Μοτοσυκλέτες Wicked Micro Riderz
  • 24€ από 41€ για Εκτοξευτή Spin-Go Launcher
Πανελλαδική Αποστολή
  • 17,90€ από 27€ για 6 Μοτοσυκλέτες Wicked Micro Riderz
  • 27€ από 44€ για Εκτοξευτή Spin-Go Launcher

Μοτοσυκλέτες Wicked Micro Riderz με Γυροσκόπιο
Οι μοτοσυκλέτες Wicked Micro Riderz είναι ένα νέο παιχνίδι που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Παρόλο το μικρό τους μέγεθος μπορούν να κινηθούν πολύ γρήγορα εντυπωσιάζοντας με τις δυνατότητές τους. Συγκεκριμένα έχουν την δυνατότητα να κινηθούν με μέγιστη ταχύτητα κλίμακας 756 χλμ/ώρα κάνοντας το ένα από τα πιο γρήγορα μηχανάκια στον κόσμο. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε όση ενέργεια επιθυμείτε ακουμπώντας την μηχανή σε μια επιφάνεια, σπρώχνοντας την προς τα εμπρός και έπειτα αφήνοντας την από τα χέρια σας. Έτσι η μηχανή αποκτά ζωή και μπορεί να κινηθεί με μεγάλη ταχύτητα για απόσταση μεγαλύτερη των 50 μέτρων. Καθώς οι μηχανές Wicked διαθέτουν γυροσκοπικό μηχανισμό σταθεροποίησης μπορούν να κρατήσουν την ισορροπία τους και να κάνουν άλματα, σούζες με τον πίσω ή μπροστινό τροχό ή ακόμα και περιστροφές 360 μοιρών.



Εκτοξευτής Spin-Go Launcher
Ανανεώστε την συλλογή σας ή ξεκινήστε να συλλέγετε τις μοτοσυκλέτες της Spin-Go με τον εκτοξευτή Spin-Go Launcher. Τοποθετήστε την μοτοσυκλέτα Spin-Go στην ειδική υποδοχή του εκτοξευτή, κρατήστε την από την λαβή με το ένα χέρι και τραβώντας τον ειδικό ιμάντα με το άλλο χέρι εκτοξεύστε την μοτοσυκλέτα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 
Χάρη στον εκτοξευτή η μοτοσυκλέτα μπορεί να αναπτύξει την μέγιστη δυνατή ταχύτητα και επιτάχυνση ώστε να διανύσει παραπάνω από 50 μέτρα στην κάθε εκτόξευση. Επίσης μπορεί να συνδεθεί στην αρχή οποιασδήποτε πίστας Spin-Go για να  εκτοξευτεί η μοτοσυκλέτα απευθείας μέσα στον διάδρομο της πίστας και να εκτελέσει μια τέλεια επίδειξη σε όλο το μήκος του διαδρόμου της πίστας. 

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
  • Εκτοξευτή Spin-Go
  • Χειρολαβή για τον εκτοξευτή Spin-Go
  • Ειδικός ιμάντας για την εκτόξευση της μοτοσυκλέτας
  • Συλλεκτική Μοτοσυκλέτα Spin-Go με γυροσκοπικό σταθεροποιητή και μεταλλικό χρώμα

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα