Online Μαθήματα Αγγλικών έως 6 Επιπέδων, με Πιστοποιητικό, από τη Διεθνώς Αναγνωρισμένη Πλατφόρμα BLC4u (από 14,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 14,90€ από 234€ για Online Μαθήματα Αγγλικών 1 Επιπέδου με Δυνατότητα Ολοκλήρωσης σε 6 Μήνες
  • 24,90€ από 468€ για Online Μαθήματα Αγγλικών 2 Επιπέδων με Δυνατότητα Ολοκλήρωσης σε 12 Μήνες
  • 34,90€ από 702€ για Online Μαθήματα Αγγλικών 3 Επιπέδων με Δυνατότητα Ολοκλήρωσης σε 18 Μήνες
  • 54,90€ από 1404€ για Online Μαθήματα Αγγλικών 6 Επιπέδων με Δυνατότητα Ολοκλήρωσης σε 36 Μήνες
  • Με την επιτυχή ολοκλήρωση του τελικού τεστ,  λαμβάνετε Διεθνές Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (δείτε «εδώ») από το BLC4U, αναγνωρισμένο από πολλούς διεθνείς οργανισμούς & εταιρείες όπως: IBM, Coca-Cola, DHL, Procter & Gamble, LG, Hyundai, Deutsche Bank, Peugeot, Dell, KLM / Air France, Philips, BMW, Nestle & Sanofi Aventis
  • Με κατατακτήριο τεστ (δείτε «εδώ») για να επιλέξετε το βέλτιστο επιπεδο σειράς μαθημάτων
  • Δυνατότητα χρήσης και ελληνικής γλώσσας στο site και στα μαθήματα


Περιγραφή μαθημάτων

Η διδασκαλία χωρίζεται σε 6 επίπεδα, κάθε ένα από τα οποία διαρκεί περίπου 6 μήνες. Κάθε επίπεδο αποτελείται από 6 μαθήματα που απαιτούν περίπου 120 ώρες μελέτης. Η πλειοψηφία των μαθητών μελετούν 2 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες. 

Κάθε επίπεδο αποτελείται από 5 ή 6 διαφορετικά κομμάτια: γραμματική, χρήση των Αγγλικών, διάβασμα, ακουστική κατανόηση, προφορικός και γραπτός λόγος. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα να αγοράσετε μαθήματα συζητήσεων μέσω Skype με Άγγλους ομιλητές, κάτι που είναι, φυσικά, προαιρετικό.


Εργαλεία για τη σωστή και ολοκληρωμένη εκμάθηση των Αγγλικών

Συζήτηση
Ασκήσεις συζητήσεων για την ανάπτυξη της ικανότητας επικοινωνίας στα Αγγλικά σε καθημερινές καταστάσεις όπως: σε ένα κατάστημα, σε ένα ξενοδοχείο, στο γιατρό, σε ένα meeting, κ.λ.π. Πρότυποι διάλογοι στα Αγγλικά χάρις στους οποίους ο μαθητής μαθαίνει γρήγορα, επικοινωνεί αποτελεσματικά και με ευχέρεια και συνακόλουθα κάνει και απαντά ερωτήσεις.
Άρθρα και διάλογοι
Αγγλικά στην καθημερινή τους μορφή τους όπως τα μιλούν στις Αγγλόφωνες χώρες. Αυτό το κομμάτι έχει σχεδιαστεί εξ’ ολοκλήρου από Αγγλόφωνους καθηγητές.
Τεστ αξιολόγησης
Παρέχουν μια συνολική εικόνα σχετικά με τα δυνατά σημεία του μαθητή και τις δυσκολίες, ώστε να δώσει λίγο περισσότερη έμφαση όπου χρειάζεται, για να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο.
Ασκήσεις θεωρίας
Μέσω αυτών των ασκήσεων ο μαθητής εξοικειώνεται με τη γραμματική. Το υλικό είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για επανάληψη.

Κάθε τμήμα του κάθε επιπέδου είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να ενώνεται και να συμπληρώνει το επόμενο. Έτσι, ολοκληρώνοντας κάθε ένα από αυτά, ο μαθητής διευρύνει σημαντικά τη γνώση του στα Αγγλικά. Για να προχωρήσει, λοιπόν, στο επόμενο επίπεδο πρέπει να «σκοράρει» καλά στο τεστ. 

BLC4U 

Τα μαθήματα στο BLC4U έχουν σχεδιαστεί από το British Language Center ένα από τα πιο αναγνωρισμένα διεθνή εξεταστικά κέντρα από τα καλύτερα ινστιτούτα διεθνώς:
  • London Chamber of Commerce and Industry LCCI
  • TRINITY College London
  • The European Language Certificates TELC
  • PEARSON – the largest educational group in the world (Financial Times Group)
Το BLC4u.com προσφέρει το ίδιο πρόγραμμα σπουδών που διδάσκεται στα ευρωπαικά κέντρα ξένων γλωσσών. Είναι το μόνο online language school που δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων ότι οι μαθητές θα περάσουν τις εξετάσεις μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων.
 
Το BLC4u έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία από το British Language Center, μίας από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες διεθνών φροντιστηρίων ξένων γλωσσών που λειτουργεί από το 1997. Σε αντίθεση με άλλα μαθήματα το BLC4u προσφέρει περισσότερα από απλώς διαδραστικές ασκήσεις. 

Τα μαθήματα έχουν σπονδυλωτή μεθοδολογική δομή και εξασφαλίζουν ότι ο μαθητής θα κατακτήσει πλήρως γλωσσικές ικανότητες και βαθιά γνώση μετά την ολοκλήρωση κάθε επιπέδου. 

Τα μαθήματα στο BLC4U δίνουν κίνητρο σε όλους τους μαθητές να κατακτήσουν όλες τις πτυχές των Αγγλικών: προφορικός λόγος, γραπτός λόγος, διάβασμα, ακουστική κατανόηση, γραμματική, έως και τη δυνατότητα να σκέφτονται οι μαθητές στα Αγγλικά. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του τελικού τεστ, οι μαθητές λαμβάνουν πιστοποίηση από το BLC4U, αναγνωρισμένη από πολλούς διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα