Ιταλικοί Μηνιαίοι Φακοί Επαφής VN Aqua 58 6τμχ. (14,90€) ή COMBO DEAL Μαζί με Yγρό SOLEKO (19,90€), με Δωρεάν Αποστολή

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δωρεάν Μεταφορικά

*ΠΡΟΣΟΧΗ ο τρόπος παραγγελίας έχει αλλάξει. Η Διεύθυνση Αποστολής και οι Βαθμοί των φακών καταχωρούνται κατά την Ολοκλήρωση Αγοράς στη reGroup. - Δείτε αναλυτικά στα ψιλά γράμματα -


Δείτε την Προσφορά

  • 14,90€ από 33,80€ για 1 Συσκευασία Μηνιαίων Φακών Επαφής VN Aqua 58 (Σύνολο 6τμχ.)
  • COMBO DEAL: 19,90€ για 1 Συσκευασία Μηνιαίων Φακών Επαφής VN Aqua 58 (Σύνολο 6τμχ.) + Yγρό Φακών Soleko YALFRESH (380ml)
  • Εύρος ισχύος: -0.50 έως -10.00 (από -0.50 έως -6.00 ανά 0.25 / από -6.00 έως – 10.00 ανά 0.50)
VN Aqua 58
Εξαιρετικά άνετοι Ιταλικοί φακοί επαφής που παράγονται χρησιμοποιώντας το γνωστό υλικό Etafilcon A, το οποίο είναι δοκιμασμένο στην αγορά για πολλά χρόνια. Οι φακοί έχουν σχεδιαστεί με μια ειδική γεωμετρία που επιτρέπει τον έλεγχο εκτροπής, τη βελτίωση της οπτικής οξύτητας, αυξάνοντας την ευαισθησία αντίθεσης με αποτέλεσμα την καθαρότερη όραση.

Η άνεση του φακού είναι εγγυημένη από την ειδική σχεδίαση, από τη μέση περιεκτικότητα σε νερό και από το μειωμένο πάχος στο κέντρο του φακού. Οι φακοί Vn Aqua 58 ενυδατώνονται σε δεξαμενή και στη συνέχεια εμβαπτίζονται σε ρυθμιστικό διάλυμα αλατόνερου με υαλουρονικό οξύ με σκοπό να αυξηθεί η ικανότητά τους να διατηρούν υψηλό ποσoστό υγρασίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Υλικό: Etafilcon Α με απορροφητή υπεριώδους ακτινοβολίας UV
  • Περιεκτικότητα σε νερό 58%
  • Διάμετρος: 14,2 χιλιοστά
  • Καμπύλη: 8,5 χιλιοστά
  • Γεωμετρία : Ασφαιρική (διόρθωση χαμηλού αστιγματισμού)
Soleko YALFRESH Ialuronico 380ml + Θήκη Φακού
Το YALFRESH Ialuronico είναι ένα all-in διάλυμα με υαλουρονικό νάτριο και πρωτεΐνες απομάκρυνσης, ιδανικό για απολύμανση, καθαρισμό, αποθήκευση και ενυδάτωση όλων των μαλακών και έγχρωμων φακών επαφής. Χάρη στο υαλουρονικό νάτριο, το YALFRESH Ialuronico έχει μια μοναδική ισορροπία που προσφέρει τόσο αποτελεσματική αντιβακτηριακή δράση, ανώτερη άνεση και ενυδάτωση μακράς διαρκείας.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα