Nano4Life-Jacket: Αδιαβροχοποίηση & Αόρατη Προστασία, για Δερμάτινες & Υφασμάτινες Επιφάνειες, με 51€ τα 500ml

More Views

Δείτε την Προσφορά 



Δείτε την Προσφορά

  • 51€ από 60,34€ για Nano4-MCJacket (500ml)
Το Nano4-MCJacket® είναι ένα εντελώς νέο και εξαιρετικά υδρόφοβο προϊόν επικάλυψης Νανοτεχνολογίας με βάση το νερό. Μετά την εφαρμογή του προϊόντος και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σκλήρυνσης (24 ώρες), ένα λεπτό στρώμα 500 nm SiO2 (διοξείδιο του πυριτίου) αδιαβροχοποιεί την προστατευόμενη περιοχή.

Η υγρασία, το νερό, ο καφές, το κέτσαπ, το κρασί, ο καφές, το λάδι, το σιρόπι, οι σάλτσες και άλλα ζεστά ή κρύα υγρά απομακρύνονται εύκολα από το δέρμα ή το ύφασμα όταν έχει προστατευτεί με το Nano4-MCJacket® απλά με ένα απορροφητικό ύφασμα. Ότι κι αν πέσει στην προστευμένη επιφάνεια θα εξαφανιστεί ενώ εκείνη θα επιστρέφει πάντα στην αρχική της κατάσταση σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Επιλέξτε να παραμείνετε στεγνοί στη βροχή και να προστατεύετε τα πολύτιμα υφασμάτινα ή δερματινα ρούχα και υφάσματά σας από τα συνήθη "ατυχήματα" της καθημερινής δραστηριότητάς σας χρησιμοποιώντας το Nano4-MCJacket®.

Το Nano4-MCJacket® δεν επηρεάζει ούτε την εμφάνιση, την υφή ούτε την ικανότητα αναπνοής του προστατευτικού δέρματος ή της επιφάνειας του υφάσματος.



Το Nano4-MCJacket® είναι πιστοποιημένο με τα παρακάτω: 
Ως Οικολογικό προϊόν από το Hohenstein Textile Testing lnstitute GmbH & Co. KG το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή και χρήση υφασμάτων βάσει των προδιαγραφών του Oeko-Tex@ Standard 100, product classes l- lV.

Επιφάνειες που αδιαβροχοποιεί:
  • Ιματισμός ασφαλείας μοτοσυκλετιστών (δερμάτινος ή υφασμάτινος)
  • Καθίσματα αυτοκινήτου
  • Έπιπλα
  • Χαλιά  
  • Καθίσματα επαγγελματικών χώρων (θέατρων, χώρων αναμονής)
  • Παπούτσια
Πλεονεκτήματα και οφέλη χρήσης του Nano4-MCJacket
  • Στεγανοποίηση και εύκολη απομάκρυνση των λεκέδων και όλων των ειδών βρωμιάς πάνω στις δερμάτινες επιφάνειες
  • Δεν περιέχει σιλικόνες, κεριά ή έλαια
  • Αντιβακτηριακή προστασία
  • 100% οικολογικό
  • Η επίστρωση είναι εξαιρετικά δυνατή
  • 100% αόρατη προστασία αδιαβροχοποίησης
  • Δεν αλλάζει την εμφάνιση, την αίσθηση ή την αναπνοή του υφάσματος
  • Δεν έχει καμία επίδραση στο δέρμα
  • Εξοικονόμηση του περιβάλλοντος και των χρημάτων μειώνοντας τη χρήση χημικών απορρυπαντικών έως και κατά 90%
Οδηγίες Εφαρμογής:
Ανακατέψτε ή ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
Το προϊόν μπορεί να επηρεαστεί αν παραμείνει για μεγάλες περιόδους αδράνειας (π.χ.  καθίζηση, διαχωρισμός).
Καθαρίστε καλά το δέρμα και στεγνώστε πριν εφαρμόσετε το προϊόν.  Το δέρμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από υπολείμματα επιφανειοδραστικών ουσιών, σιλικόνες ή επιφανειοδραστικές ουσίες οι οποίες μειώνουν την απόδοση του προϊόντος.
​Ψεκάστε την επιφάνεια με το Nano4-MCJacket® προσπαθώντας να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη κατανομή του πάνω στην επιφάνεια. Εάν το υπόστρωμα δεν μπορεί να απορροφήσει αμέσως το υγρό όπως π.χ. ένα μαλακό σε υφή δέρμα, θα πρέπει να τρίψετε με απαλές κινήσεις στίλβωσης. 
Μετά την εφαρμογή του Nano4-MCJacket® χρειάζονται 24 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου 20º C για να ενεργήσει πλήρως η προστασία.
Η επεξεργασία της στοχευόμενης επιφάνειας πρέπει να γίνεται υπό συνθήκες περιβάλλοντος - μεταξύ 10° C και 40° C.

Διάρκεια προστασίας
Η διάρκεια της προστασίας είναι 5 χρόνια περιπου υπό την προϋπόθεση ότι η τοποθέτηση του Nano4-MCJacket® γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Κατανάλωση
Η ποσότητα του προϊόντος που απαιτείται κάθε φορά εξαρτάται από τη μέθοδο εφαρμογής και το πορώδες συστατικό της επιφάνειας.
Σε κάθε περίπτωση η συσχέτιση θα είναι μεταξύ 30ml / m2 και 200ml / m2. 
Αυτό σημαίνει ότι 1 λίτρο μπορεί να καλύψει την επιφάνεια από 5m2 έως 33m2. 
Συνιστούμε πρώτα να ελέγξετε κάθε τύπο επιφάνειας για να προσδιορίσετε την απορρόφηση της επιφάνειας. 
Μια εύκολη δοκιμή για τον υπολογισμό της απορροφητικότητας της επιφάνειας είναι να βρέξετε 1m2 της επιφάνειας χρησιμοποιώντας κανονικό νερό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε ποια είναι η ακριβής κατανάλωση για κάθε επιφάνεια.

Quality ISO 9001:2008
Μεγάλη σημασία και φροντίδα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001: 2008 λαμβάνονται κατά την παραγωγή των προϊόντων μας. Έτσι εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας ότι όλα τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές και είναι σε άριστη κατάσταση όταν αγοράζονται. 
Όλα τα προϊόντα μας σφραγίζονται στη παραγωγή και οι πελάτες πριν από την αγορά μπορούν εύκολα να ελέγξουν την ημερομηνία κατασκευής και την ημερομηνία λήξης των προϊόντων.

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα