Εξειδικευμένες Θεραπείες Μασάζ 30'-75' για Αναζωογόνηση & Χαλάρωση (από 9,90€), στο Thai Spirit Massage Center στον Χολαργό

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 9,90€ από 20€ για Λεμφικό Massage (30')
  • 9,90€ από 20€ για Head Antimigraine Massage (30')
  • 17,50€ από 35€ για Thai Oil Full Body Μασάζ (60')
  • 17,50€ από 35€ για Thai Traditional Chiangmai Massage (60')
  • 16,90€ από 35€ για Aromatherapy Full Body Μασάζ (60')
  • 16,90€ από 35€ για Balinese Full Body Μασάζ (60')
  • 16,90€ από 35€ για Shiatsu Μασάζ (60')
  • 19€ από 40€ για Thai Oil Θεραπευτικό Μασάζ (45')
  • 19€ από 50€ για Aισθητική Ρεφλεξολογία Προσώπου (30') & Ρεφλεξολογία Ποδιών (45')
  • 24,90€ από 65€ για Shiatsu ή Thai Traditional Massage ή Thai Oil (45') & Ρεφλεξολογία Ποδιών ή Head Massage ή Back Massage Πλάτης (30')
Στο δυναμικό του Thai Spirit προστέθηκε ακόμη μία έμπειρη χειροπρακτικός από την Chiang Mai της Ταϊλάνδη που πραγματοποιεί θεραπείες όπως: Thai Oil Massage, Thai Traditional Massage & Ρεφλεξολογία.

Λεμφικό Μασάζ 
Το λεμφικό μασάζ είναι το μοναδικό είδος μασάζ που έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την υγεία: Διώχνει τις τοξίνες από τον οργανισμό, εξαφανίζει τα πρηξίματα, ενώ συγχρόνως βελτιώνει την όψη της κυτταρίτιδας. Έτσι, με το λεμφικό μασάζ βλέπετε τη σιλουέτα και το δέρμα σας να αλλάζουν μετά από κάθε συνεδρία. 

Antimigraine Head Μασάζ
Μασάζ για την καταπολέμηση της ημικρανίας και των πονοκεφάλων. Οι πιέσεις που χρησιμοποιούνται μπορούν να δράσουν θεραπευτικά στην περίπτωση πονοκεφάλων, ιγμορίτιδας ή κρυολογήματος.

Thai Oil Μασάζ
Ταϊλανδέζικο μασάζ με αιθέρια έλαια που συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη του μασάζ χρησιμοποιώντας διάφορες μορφές πιέσεων σε όλο το σώμα με δάχτυλα, παλάμες, αγκώνες και πήχεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, να ενεργοποιούνται οι μύες και το σώμα να χαλαρώνει απόλυτα.

Aromatherapy
Η εφαρμογή γνήσιων αιθέριων ελαίων στο μασάζ δίνει τη δυνατότητα στο σώμα και στο πνεύμα να αναζωογονηθούν, να χαλαρώσουν ή να διεγερθούν, αναλόγως το έλαιο που χρησιμοποιείται.

Balinese Μασάζ
Έντονο μασάζ με αιθέρια έλαια, πελεκισμούς, πιέσεις σε βάθος και "ζύμωμα" των μυών, καθώς και μαλάξεις για να διαλυθούν οι κόμποι και οι κράμπες όπου υπάρχουν. Πολύ αποτελεσματικό στην ανακούφιση και θεραπεία των μυϊκών πόνων και των πόνων στις αρθρώσεις. Ανταποκρίνεται θετικά σε ημικρανίες, αϋπνία, στρες, άγχος ή κατάθλιψη.

Shiatsu Μασάζ
Με ρίζες από την Ιαπωνία, το shiatsu βασίζεται στην παραδοσιακή κινέζικη και ιαπωνική ιατρική του 20ου αιώνα. Είναι μια μέθοδος που στοχεύει στην ψυχική και σωματική ευεξία. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τους αντίχειρες, τα δάχτυλα, τους αγκώνες και τα γόνατα για εφαρμόσει πιέσεις σε όλα τα σημεία του σώματος που ρέει η ενέργεια. Κατάλληλο για μυοσκελετικά προβλήματα, ημικρανίες, αϋπνίες, προβλήματα στο πεπτικό, κούραση, ψυχολογικά προβλήματα κ.ά. 

Thai Oil Θεραπευτικό Μασάζ
Είναι ένα μασάζ σε όλο το σώμα που συνδυάζει εξειδικευμένες μεθόδους trigger points, mckenzie και tai pain relief που έχουν ως αποτέλεσμα την αντιμετώπιση των πόνων που προκαλούν η ισχιαλγία, η οσφυαλγία και το αυχενικό σύνδρομο.

Aισθητική Ρεφλεξολογία Προσώπου & Ρεφλεξολογία Ποδιών 
Η αισθητική ρεφλεξολογία προσώπου είναι μια νέα, πρωτοποριακή τεχνική μάλαξης στο χώρο της αισθητικής που συνδυάζει γνώσεις από τη φυσικοθεραπεία, της προσωπορεφλεξολογίας, του stretching προσώπου και της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής. Οι τεχνικές που εφαρμόζονται συμπεριλαμβάνουν πιέσεις σε ειδικά σημεία ρεφλεξολογίας και βελονισμού, δονήσεις, κλασικές μαλάξεις, διατάσεις και χειρισμούς των οστών που βοηθούν το πρόσωπο να επανακτήσει το φυσικό του σχήμα.


Thai Spirit Massage Center

Ένας όμορφος, ζεστός χώρος με εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου, Δημήτρης Πιτσιτής, με πολυετή εκπαίδευση στην Ταϋλάνδη (και επικυρωμένο πτυχίο από το Υπουργείο Υγείας της Ταϋλάνδης), δημιούργησε έναν ζεστό χώρο στελεχωμένο από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες. Ο ίδιος διδάσκει σε σεμινάρια και είναι επίσημος εξωτερικός συνεργάτης-εκπαιδευτής των ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Υπηρεσίες:
  • Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο θεραπευτικό μασάζ
  • Thai Aromatotherapy
  • Μασάζ βαθιάς χαλάρωσης & ξεκούρασης
  • Μασάζ πέλματος & κνήμης
  • Hot stones - bamboo massage
  • Cupping Therapy - Trigger Points Techniques
Εύκολη πρόσβαση με μετρό καθώς το Thai Spirit βρίσκεται λίγα μέτρα από τον σταθμό "Εθνική Άμυνα"

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα