Μασάζ-Θεραπείες Χαλάρωσης & Ευεξίας για 1 ή 2 Άτομα (από 24,90€), στο Orloff Spa at Life Gallery στην Εκάλη

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 24,90€ από 65€ για Ritual Fleurs de Bali, με Μασάζ Πλάτης (45')
  • 29,90€ από 60€ για Focus Body Massage (40')
  • 34,90€ από 70€ για Full Body Aromatherapy Massage-Ceremony of Oils (60')
  • 49,90€ από 150€ για Full Spa Package για 1 Άτομο (90')
  • 89,90€ από 300€ για  Full Spa Package για 2 Άτομα (90')
  • Όλες οι περιποιήσεις γίνονται με φυσικά και βιολογικά καλλυντικά Cinq Mondes & KOS-Paris, με πολύτιμους συνδυασμούς φυτικών σπάνιων λαδιών
  • Τα μασάζ για 2 άτομα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα
  • Για γυναίκες & άνδρες
Ritual Fleurs de Bali, με Μασάζ Πλάτης
Μετά από ένα ανακουφιστικό μασάζ πλάτης 15', ετοιμαστείτε για τις εορτές με μια περιποίηση προσώπου λάμψης και ανανέωσης 30' με τα προϊόντα της Cinq Mondes με φυσικά και βιολογικά συστατικά.

Εμπνευσμένη τελετουργία από το Μπαλί όπου οι γυναίκες χρησιμοποιούν τροπικά λουλούδια για να αποκαταστήσουν την λάμψη στο δέρμα τους.

Focus Body Massage
Εξατομικευμένο μασάζ όπου ο θεραπευτής προσαρμόζεται στις ενεργειακές ανάγκες του καλεσμένου, εστιάζοντας στη περιοχή του σώματος που συσσωρεύει την περισσότερη ένταση είτε πλάτη ώμους κεφάλι η πόδια.

Full Body Aromatherapy Massage- Ceremony of Oils
Full Body μασάζ με σκοπό τη πλήρη χαλάρωση και εναρμόνιση νου-σώματος όπου ο καλεσμένος διαλέγει πρώτα το λάδι μασάζ που του ταιριάζει ανάμεσα στα μεθυστικά Garden Oils της Kos-Paris.

Full Spa Package
Συνδυασμός απολαυστικού peeling σώματος 30' «Αρωματική απολέπιση με μπαχαρικά», χαλαρωτικού μασάζ σώματος 30' με τεχνική από την Ανατολή με βαθιές πιέσεις, που ολοκληρώνεται με μία θεραπεία προσώπου 30' «Ritual Fleurs de Bali» για επαναφορά της λάμψης του δέρματος. Ένα πακέτο spa που μπορείτε να μοιραστείτε με το αγαπημένο σας ταίρι!
 


Orloff Spa at Life Gallery

Εμπνευσμένο από το στοιχείο του νερού και τη φυσική αίγλη της περιοχής το Orloff Spa στο Life Gallery στην Εκάλη σας προσκαλεί να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία spa στα βόρεια προάστια με ένα εύρος από εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος. Το spa αποτελείται από έναν εντυπωσιακό υδάτινο χώρο με πλήρες σύστημα τζακούζι, χαμάμ, σάουνα και shower path και στηρίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του νερού καθώς μεταξύ άλλων απελευθερώνουν το σώμα από το βάρος του προσφέροντας πλήρη αναζωογόνηση, ευεξία και χαλάρωση.

Με τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού, οι αισθήσεις ταξιδεύουν μέσα από τελετουργικά ευεξίας της Βόρειας Αφρικής στο εντυπωσιακά διακοσμημένο με μωσαϊκό χαμάμ για το απόλυτο ανατολίτικο τελετουργικό κάθαρσης σώματος και πνεύματος. Στη συνέχεια καλούνται να ακολουθήσουν τα μεθυστικά αρώματα στις ειδικά σχεδιασμένες αίθουσες θεραπείας όπου τα θερμαινόμενα στρώματα και οι αυθεντικές μελωδίες της φύσης εναρμονίζονται απόλυτα με το περιβάλλον.

H Orloff Spa αντιπροσωπεύει μερικές από τις κορυφαίες μάρκες φυσικών καλλυντικών ανά τον κόσμο προσφέροντας την απόλυτη αναζωογόνηση και ευεξία σε όλους του τύπους δέρματος, όπως Valmont, Algoane, Cinq Mondes, Il Profvmo κ.α.

Πρόσβαση:
Από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας: Έξοδος Βαρυμπόμπη-Αχαρναί ή από Λεωφόρο Κηφισίας μετά τη Νέα Ερυθραία και πριν από τη στροφή για Διόνυσο.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα