Μόνωση-Στεγανοποίηση Ταράτσας ή Συντήρηση Μόνωσης, από την «Χατζηιωάννου & Συνεργάτες», σε Όλη την Αθήνα (από 239€)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 239€ από 350€ για Συντήρηση Μόνωσης Ταράτσας 50τ.μ. (Πέρασμα 1 Χέρι Hyperdesmo)
  • 439€ από 600€ για Μόνωση Ταράτσας 50τ.μ. (Πέρασμα 2 Χέρια Hyperdesmo)
Συντήρηση Μόνωσης Ταράτσας 50τ.μ:
  • 1η Επίσκεψη: Επιθεώρηση & Μέτρηση του χώρου
  • 2η Επίσκεψη: Πέρασμα 1 "χέρι" (στρώση) με Hyperdesmo
Μόνωση-Στεγανοποίηση Ταράτσας 50τ.μ:
  • 1η Επίσκεψη: Επιθεώρηση & Μετρηση του χώρου
  • 2η Επίσκεψη: Πέρασμα 1 "χέρι" (στρώση) με Hyperdesmo
  • 3η Επίσκεψη: Πέρασμα 2ο "χέρι" (στρώση) με Hyperdesmo
Το Hyperdesmo είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια. Παρέχει εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UVA-UVB, καθώς και σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις. 

Ο τρόπος εφαρμογής είναι απλός, αφού περιλαμβάνει πέρασμα με ρολό, βούρτσα, ή με ειδικό μηχάνημα. Τα πλεονεκτήματά του είναι πολλά. Στεγανοποιεί και προστατεύει άριστα κάθε σημείο της επιφάνειας στην οποία εφαρμόζεται, έχει υψηλή συνεκτικότητα και πολύ μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία. Θεωρείται ανθεκτικό σε κάθε είδους φθορά, τόσο στην πάροδο του χρόνου, όσο και απέναντι στις υγρασίες, στους μικροοργανισμούς, κλπ. Καλύπτει επίσης άψογα κάθε μικρορωγμή της εφαρμοσμένης επιφάνειας και έχει εξαιρετική ελαστικότητα.


Χατζηιωάννου & Συνεργάτες

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των κατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, κτιρίων και την μετέπειτα συντήρηση ή επιδιόρθωση ακόμα και την ανακαίνιση μετά από χρόνια καθώς και τις διαμορφώσεις χώρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Όλα γίνονται με βάση τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της οικοδομής, σε όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος με άριστη ποιότητα εργασίας στο χρόνο που τα θέλετε. Συνεργάζονται με επαγγελματίες του οικοδομικού χώρου, με γνώμονα το συμφέρον σας από τα χτισίματα έως και την παράδοση του έργου. Επίσης αναλαμβάνουν διάφορες εφαρμογές μονώσεων-θερμοπροσόψεων και επιχρίσματα διακόσμησης.

Δείτε το Χατζηιωάννου & Συνεργάτες σε sitefacebook, pinterest, LinkedIn & twitter

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα