39,90€ για Κατάδυση Γνωριμίας (Scuba Diving) & Υποβρύχια Φωτογράφιση, στα Λιμανάκια Βάρκιζας, από τη Σχολή Dive Blue Dream

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 39,90€ από 70€ για Κατάδυση Γνωριμίας (Scuba Diving), Πλήρη Εξοπλισμό & Υποβρύχια Φωτογράφιση
Αναλυτικά
  • Κατάδυση γνωριμίας με αυτόνομη συσκευή κατάδυσης (scuba diving), σε μέγιστο βάθος έως 12 μέτρα (για παιδιά το βάθος κυμαίνεται σε 3-6 μέτρα)
  • 30 λεπτά ενημέρωση πριν από την κατάδυση για τις καταδυτικές πρακτικές και επίδειξη του εξοπλισμού
  • Πλήρης εξοπλισμός κατάδυσης
  • Υποβρύχια φωτογράφηση
  • Περίπου 40-45 λεπτά υποβρύχια περιήγηση (ανάλογα την κατανάλωση της φιάλης του συμμετέχοντα)
  • Ολιγομελή τμήματα των 4 ατόμων για καλύτερη, ασφαλέστερη και μεγαλύτερη διασκέδαση
  • Σνακ και αναψυκτικό μετά την δραστηριότητα
  • Όριο ηλικίας από 8 και άνω (σε περίπτωση ανήλικου απαιτείται υπογραφή κηδεμόνα)
  • Οι καταδύσεις πραγματοποιούνται στα λιμανάκια της Βάρκιζας κάθε Σάββατο και Κυριακή (Δυνατότητα πραγματοποίησης της πρώτης καταδυτικής σας εμπειρίας και καθημερινές κατόπιν συνεννόησης)

Dive Blue Dream

O εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης της σχολής, Παπατζιτζές Ευάγγελος, είναι πιστοποιημένος και εγκεκριμένος τόσο από το ελληνικό κράτος όσο και από τον παγκόσμιο οργανισμό καταδύσεων της PADI αλλά και της SSI. Είναι κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ παραμονής κάτω από νερό που είναι 17 ώρες, ενώ φλέρταρε και με το παγκόσμιο ρεκόρ το 2014. Τα προγράμματα εκπαίδευσής της σχολής, υποστηρίζονται πλήρως από την PADI και την SSI και οι υποψήφιοι εκπαιδεύονται με σύγχρονο τρόπο (οπτικοακουστικά μέσα, DVD, CD-ROM). Η Dive Blue Dream λειτουργεί σύμφωνα με τον καταδυτικό νόμο 3409/05 και πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται.
Η σχολή προσφέρει πιστοποιήσεις PADI και SSI σε όλα τα επίπεδα και εξειδικευμένα συστήματα Mixed Air, NITROX, παρέχει εκπαίδευση σε βαθιές καταδύσεις, νυχτερινές καταδύσεις και ευρεση & ανέλκυση όπως και πιστοποιήσεις σε ναυαγοσωστικές μεθόδους διάσωσης. Λειτουργεί όλο τον χρόνο με μαθήματα σε μικρές ομάδες (5-6 ατόμων) και υπάρχει αρχικά δυνατότητα μαθημάτων σε κοντινό κολυμβητήριο και σε κοντινές ακτές στην Αττική. Επίσης διαθέτει κατάστημα για αγορά, ενοικίαση και συντήρηση καταδυτικού εξοπλισμού. Καταδυτικές εκδρομές, πλήρωση φιαλών και πώληση καταδυτικών προϊόντων είναι μερικές από τις επιπλέον παροχές της Dive Blue Dream. Η σχολή λειτουργεί όλο το έτος και διαθέτει προγράμματα για παιδιά και για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα