Μαθήματα Ιππασίας για Μικρούς & Μεγάλους (από 11,90€), στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων στη Βαρυμπόμπη

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 16,90€ από 35€ για 1 Μάθημα Ιππασίας Διάρκειας 50', για Παιδιά άνω των 9 Ετών & Ενήλικες με Άλογο
  • 78,90€ από 175€ για 5 Μαθήματα Ιππασίας Διάρκειας 50' το Καθένα, για Παιδιά άνω των 9 Ετών & Ενήλικες με Άλογο
  • 11,90€ από 25€ για 1 Μάθημα Ιππασίας Διάρκειας 25', για Παιδιά 4-9 Ετών με Πόνι
  • 54,90€ από 125€ για 5 Μαθήματα Ιππασίας Διάρκειας 25' το Καθένα, για Παιδιά 4-9 Ετών με Πόνι
  • Ο εξοπλισμός συμπεριλαμβάνεται
  • Τα μαθήματα είναι ατομικά & αφορούν ΜΟΝΟ αρχάριους, χωρίς προηγούμενη εμπειρία

Ι.Ο.ΒO.Π.

Ο Ιππικός Όμιλος Βορείων Προαστίων είναι αθλητικό σωματείο που αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και οι αθλητές του λαμβάνουν μέρος με ιδιαίτερη επιτυχία στις αγωνιστικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αθλητικό σωματείο αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται, στη Βαρυμπόμπη Αττικής και είναι εύκολα προσβάσιμες από όλες τις περιοχές της Αθήνας. Όλοι οι χώροι του Ομίλου ανακαινίστηκαν πρόσφατα και πλέον θεωρούνται οι πιο σύγχρονες και πλήρεις ιππικές εγκαταστάσεις της Ελλάδας. Στο έμψυχο δυναμικό του ανήκουν μερικοί από τους πιο αξιόλογους προπονητές και αθλητές που δραστηριοποιούνται στην ιππασία σήμερα. Κύριο μέλημα των ανθρώπων του είναι η καλή διαβίωση των αλόγων και η ασφάλεια στην προπόνηση των αθλητών και μαθητών σχολής.

Διαθέτει 3 ιπποδρόμια (το ένα στεγασμένο) με φωτισμό, 2 paddocks & περπατήστρα/walker

Η Σχολή Ιππασίας του Ι.Ο.ΒΟ.Π. έχει κύριο στόχο τη σωστή εκπαίδευση και την παροχή ουσιαστικής ιππικής παιδείας σε όλους τους μαθητές της. Διαθέτει αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων και εφοδιάζει τους μαθητές με συστηματοποιημένη και ουσιαστική γνώση, η οποία είναι απαραίτητη για να συνεχίσουν επιτυχώς την ενασχόλησή τους με τα άλογα και την ιππασία, είτε οι στόχοι τους είναι αθλητικοί είτε ψυχαγωγικοί. Ο συνδυασμός της θεωρητικής εκπαίδευσης με τους άξιους εκπαιδευτές και τα άρτια εκπαιδευμένα άλογα σχολής, κάνουν τη Σχολή Ιππασίας του Ι.Ο.ΒΟ.Π. να ξεχωρίζει και να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ιππασία.

Το Pony Club του Ι.Ο.ΒΟ.Π. είναι η πρώτη οργανωμένη Σχολή Ιππασίας για τους μικρούς φιλίππους, από 4 έως 9 ετών. Το κενό που καλύπτει είναι σημαντικό, καθώς η προσχολική ηλικία είναι η πιο κατάλληλη για εκμάθηση ιππασίας. Το γεγονός ότι οι μικροί φίλοι της ιππασίας εξοικειώνονται από νωρίς με τα πανέμορφα αυτά ζώα είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του σώματος και του χαρακτήρα τους, ενώ η χρήση pony για εκμάθηση ιππασίας σε μικρά παιδιά είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική.

Στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.ΒΟ.Π. εκτός από τους εξωτερικούς χώρους θεατών, από όπου είναι η εφικτή η παρακολούθηση των μαθημάτων και της προπόνησης των αθλητών, περιλαμβάνεται και το ζεστό club house, το οποίο επίσης έχει οπτική επαφή με τα ιπποδρόμια. Παρέχεται δωρεάν η χρήση wifi και μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το χυμό σας ή ένα snack σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα