4ήμερο στη Βουδαπέστη με Αεροπορικά, Φόρους Αεροδρομίου & Διαμονή, από το Travel Agency IMG

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 219€ για 4ήμερο στη Βουδαπέστη με Αεροπορικά, Φόρους Αεροδρομίου & 3 Διανυκτερεύσεις, για 1 Άτομο (απαραίτητη η αγορά 2 κουπονιών)
  • Ημερομηνίες: από 01/03/2023 έως 30/09/2023, με αναχώρηση από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με φόρους αεροδρομίου και επίναυλο καυσίμων από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη προς Βουδαπέστη
  • Δωρεάν χειραποσκευή σε διαστάσεις 40x20x25
  • Διαμονή: 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* μέσα  στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ κοντά στο μετρό η στάση λεωφορείου για εύκολη πρόσβαση
  • Ηλεκτρονικός οδηγός πόλης
  • Ειδικές τιμές για ενοικίαση ΙΧ
  • Δυνατότητα αναβάθμισης Ξενοδοχείου σε 4-5* με επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης (πληρωτέο στο Travel Agency IMG)
  • Δυνατότητα παράτασης διαμονής με επιπλέον χρέωση 35€ ανά διανυκτέρευσή ανά άτομο κατόπιν συνεννόησης (πληρωτέο στο Travel Agency IMG)
  • Δυνατότητα για διαμονή σε τρίκλινο ή τετράκλινο (με την αγορά αντίστοιχων κουπονιών)
Δεν περιλαμβάνεται:
- Πρωινό
- Δημοτικός φόρος 6€ πληρωτέος στο ξενοδοχείο

Επισκεφτείτε τη μαγευτική Βουδαπέστη, με τη μοναδική της νεανική ατμόσφαιρα, την παγκοσμίου φήμης σκηνή κλασικής μουσικής και την έντονη νυχτερινή της ζωή, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να προσελκύει νέους από όλη την Ευρώπη. Θεωρείται μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης και λόγω της αρχιτεκτονικής της, της έχει δοθεί το όνομα «Το Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης». Ο Δούναβης διασχίζει την Βουδαπέστη και την χωρίζει. Από τη μια τα παλάτια. Από την άλλη η σύγχρονη πραγματικότητα.

Η Βουδαπέστη μια υπέροχη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα βασίζει την ομορφιά της σε αυτό ακριβώς το πάντρεμα που ενώνει το παλιό και το καινούργιο. Οι λόφοι της Βούδας είναι το πιο αριστοκρατικό κομμάτι της πόλης, με τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Η Πέστη είναι το σύγχρονο κομμάτι της πόλης, με πολυσύχναστους δρόμους, κτίρια-μνημεία αρχιτεκτονικής, μουσεία, αλλά και πολλά πολυτελή spa, εστιατόρια και café, σε ένα υπέροχο σκηνικό, που εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη. 

Επισκεφθείτε το βασιλικό κάστρο, την Εθνική Πινακοθήκη, το παλιό φρούριο Citaddela και τον Πύργο των Ψαράδων με την θέα καρποστάλ στη Βούδα. Θαυμάστε τις επτά γέφυρες που ενώνουν τα δύο κομμάτια της, τα μπαράκια της πλατείας Franz Liszt, το νησάκι Margaret.


Travel Agency IMG

Το Travel Agency IMG είναι ένα τουριστικό γραφείο που εδρεύει στην Αθήνα, στο Γαλάτσι. Το γραφείο, παρέχει όλων των ειδών ταξιδιωτικές υπηρεσίες είτε πρόκειται για ταξίδια αναψυχής είτε για επαγγελματικά ταξίδια. Συνεργάζεται με όλες τις αεροπορικές, ακτοπλοϊκές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ειδικεύονται σε ατομικά ταξίδια (διήμερα, τριήμερα κτλ) σε όλη την Ευρώπη και φροντίζουν ώστε η κάθε εκδρομή που προσφέρουν να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας!

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα