«Το Παγωμένο Βασίλειο» Santa Claus Kingdom: All Day Pass για Ατελείωτο Παιχνίδι, Μάρκες για Συγκρουόμενα & Παγοδρόμιο

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 13,90€ από 23,90€ για Kids All Day Pass + 1 EXTRA Μάρκα για Συγκρουόμενα (συνολικά 2 Μάρκες για Συγκρουόμενα), για 1 Παιδί + Τηλεφώνημα Άη-Βασίλη (ΔΩΡΟ από το santaletter.gr) *NEW*
  • 17,90 από 26,90€ για Kids All Day Pass + 1 EXTRA Μάρκα για Συγκρουόμενα (συνολικά 2 Μάρκες για Συγκρουόμενα), για 1 Παιδί + Βίντεο με τον Άη-Βασίλη (από το santaletter.gr) *NEW*
  • 8,90€ από 13€ για Adult All Day Pass + 1 Μάρκα για Συγκρουόμενα, για 1 Ενήλικα
  • Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των  2 ετών
Για τη δημιουργία του  προσωποποιημένου τηλεφωνηματος ή/και  και του video απο τον Αι Βασίλη χρησιμοποιειστε το κωδικό του κουπονιου σας στο santaletter.gr

Το Kids All Day Pass (2-14 ετών) περιλαμβάνει αναλυτικά:
- Eίσοδο στo Santa Claus Kingdom και απεριόριστη συμμετοχή στα παιχνίδια του πάρκου (30+ RIDES & GAMES). Εξαιρούνται τα συγκρουόμενα, τα κερματοφόρα και τα παιχνίδια που παρέχουν δώρα (Σκοποβολή, Ιππόδρομος, Ψάρεμα)
- 2 μάρκες για τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα
- Είσοδο στο Παγοδρόμιο
- Παρακολούθηση των καλλιτεχνικών προγραμμάτων
- Συμμετοχή στα διαδραστικά εργαστήρια

Το Adult All Day Pass (14+ ετών) περιλαμβάνει αναλυτικά:
- Eίσοδο στo Santa Claus Kingdom και απεριόριστη συμμετοχή στα παιχνίδια του πάρκου (30+ RIDES & GAMES). Εξαιρούνται τα συγκρουόμενα, τα κερματοφόρα και τα παιχνίδια που παρέχουν δώρα (Σκοποβολή, Ιππόδρομος, Ψάρεμα)
- 1 μάρκα για συγκρουόμενα αυτοκίνητα
- Είσοδο στο Παγοδρόμιο
- Παρακολούθηση των καλλιτεχνικών προγραμμάτων
- Συμμετοχή στα διαδραστικά εργαστήρια

*Ο αληθινός Άι Βασίλης από το Ροβανιέμι θα βρίσκεται στο πάρκο από τις 07/12 έως τις 13/12. Για τις ώρες μπορείτε να ενημερωθείτε στο 2106199777

Covid-19

Για 18+ ετών: Απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης
Για παιδιά 4-17 ετών ισχύει η προσκόμιση self test



Στο Santa Claus Kingdom η μαγεία συναντά τα παραμύθι και η φαντασία τη διασκέδαση. Όλα τα παραπάνω ξεδιπλώνονται στα 19.250 τ.μ. του εκθεσιακού κέντρου M.E.C. Παιανίας και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Φανταχτερά παραμυθένια σκηνικά, παιδικοί ήρωες, αμέτρητα παιχνίδια αλλά και ο αληθινός Άι Βασίλης από το Ροβανιέμι καθιστούν το πάρκο τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό για όλες τις ηλικίες.

Τι θα βρείτε στο πάρκο
  • Παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο με πολλαπλά θεματικά stages
  • Τον χιονάνθρωπο Frodi, τον ήρωα των Χριστουγέννων και την παρέα του
  • Τον αληθινό Άι Βασίλη από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας
    *Ο αληθινός Άι Βασίλης από το Ροβανιέμι θα βρίσκεται στο πάρκο από τις 07/12 έως τις 13/12. Για τις ώρες μπορείτε να ενημερωθείτε στο 2106199777
  • Αμέτρητα παιχνίδια ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια
  • Θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα Εκπαιδευτικά – δημιουργικά εργαστήρια
  • Χριστουγεννιάτικη αγορά Χριστουγεννιάτικη κουζίνα



Santa Claus Kingdom

Η εταιρία Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια διοργανώνει για 9η χρονιά το Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο οικογενειακής ψυχαγωγίας της Αθήνας.

Το Santa Claus Kingdom φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Ο στεγασμένος, κλιματιζόμενος χώρος, έκτασης 19.250 τ.μ. και οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του, το καθιστούν ως ένα από το πιο σύγχρονα και γνωστά εκθεσιακά κέντρα της Ελλάδας.

Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας λειτουργεί από το 1989, φιλοξενώντας πλήθος εμπορικών και καταναλωτικών εκθέσεων, καθώς επίσης συνεδριακές, εταιρικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Διαθέτει μία ενιαία εκθεσιακή αίθουσα έκτασης 19.250 τ.μ. με τρέχουσα προοπτική επέκτασης επιπλέον 6.000 τ.μ. στεγασμένου εκθεσιακού χώρου, καθώς επίσης και 30.000 τ.μ. υπαίθριους χώρους στάθμευσης.

Η Χώρα των Πάγων
Σε αυτή τη χώρα τα πάντα είναι παγωμένα. Ένα τεράστιο παγόβουνο, μία φαντασμαγορική λευκή λίμνη των κύκνων, ένας στάβλος γεμάτος μονόκερους, η πριγκιπική άμαξα, αρκούδες, ελάφια, αμέτρητα χιονισμένα δέντρα και ένα μουσικό gazebo θα συνθέσουν ένα πραγματικά μαγικό σκηνικό.

To δάσος των ξωτικών
Σε ένα μαγεμένο δάσος, καλά κρυμμένο από τα μάτια του κόσμου, ζουν τα ξωτικά τις παραμυθοχώρας του Παγωμένου Βασιλείου. Το δάσος είναι γεμάτο από μαγικά δέντρα τα όποια καρποφορούν τεράστια και πολύ γευστικά γλυκά. Επίσης εκεί υπάρχει το γνωστό και μη εξαιρετέο εργοστάσιο παιχνιδιών και πολλά εργαστήρια μαγείας!

Η Φαντασμαγορική Καστροπολιτεία
Mία αναπαράσταση ενός πραγματικού κάστρου γεμάτο μαγικά δωμάτια αλλά και την μεγαλοπρεπή αίθουσα του θρόνου. Στον χώρου πολλαπλά δια δραστικά δρώμενα με βασικότερο
τον μεγάλο χορό για την γιορτή των Χριστουγέννων την 25η Δεκεμβρίου όπου συμμετέχουν τόσο οι ήρωες του Παγωμένου Βασιλείου αλλά πολύ περισσότερο οι επισκέπτες του πάρκου.

Το Αληθινό χωριό του Άι Βασίλη από το Ροβανιέμι
Ελάτε να ταξιδέψουμε στο μαγευτικό Ροβανιέμι, το πραγματικό χωριό του Άι Βασίλη! Εκεί θα βρεθούμε στο σπίτι του και θα συναντήσουμε το έλκηθρο με τους τάρανδους (animatronics), το ταχυδρομείο, candy shop, το σπίτι των μαγισσών και πλήθος ξωτικών στο εργαστήριο των χριστουγεννιάτικων δώρων. Τέλος, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον Άι Βασίλη, να ακούσουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες από τα ξωτικά και να γράψουν το χριστουγεννιάτικο τους γράμμα.

Πρόσβαση στο MEC Παιανίας:
Εύκολη πρόσβαση με Μετρό, Προαστιακό, ΟΑΣΑ, Αττική Οδό ΕΞΟΔΟΣ 17 ΚΑΝΤΖΑΣ
Δωρεάν Μεταφορά από Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας
Διατίθεται Parking 1.500 θέσεων

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα