Χαλάρωση & Ευεξία για 1 ή 2 Άτομα: Beauty Facial, Relax Massage & Detox, στο Orloff Spa at Life Gallery στην Εκάλη

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 29,90€ από 70€ για Multi-Vitamin Beauty Facial, για 1 Άτομο (45')
  • 34,90€ από 75€ για Full Body Relaxing Massage, για 1 Άτομο (55')
  • 49,90€ από 135€ για Detox Spa Package, για 1 Άτομο (90')
  • 89,90€ από 270€ για Detox Spa Package, για 2 Άτομα (90')
  • 54,90€ από 140€ για Radiance Spa Package, για 1 Άτομο (90')
  • 94,90€ από 280€ για Radiance Spa Package, για 2 Άτομα (90')
  • Όλες οι περιποιήσεις γίνονται είτε με φυσικά και βιολογικά καλλυντικά Cinq Mondes η με καλλυντικά Pro-Pharm με βάση την Ελληνική ελιά
  • Δυνατότητα για χρήση του υδάτινου χώρου (σάουνα, χαμάμ) με έξτρα χρέωση 15€/άτομο για 30 λεπτά (πληρωτέα στο Orloff Spa at Life Gallery)
Multi-Vitamin Beauty Facial
45'
Περιποίηση προσώπου με βάση της μάσκας από βιταμίνη C που προσφέρει λάμψη και ενέργεια στην επιδερμίδα. Ολοκληρωμένος καθαρισμός, μάσκα και τελική εφαρμογή προϊόντων με ορό αντιγήρανσης και αντηλιακή κρέμα. Κατά τη διάρκεια της μάσκας γίνεται μασάζ των χεριών.

Full Body Relaxing Massage
55'
Full Body μασάζ με κινήσεις τύπου σουηδικού με σκοπό την πλήρη χαλάρωση και εναρμόνιση νου-σώματος, πραγματοποιείται με θρεπτικό λάδι.

Μασάζ σώματος ήπιας πίεσης που αποτοξινώνει τους μυς,  βοηθά τη κυκλοφορία και προσφέρει μια χαλάρωση του σώματος και του νου,  σύμφωνα με τη παράδοση του Σουηδικού μασάζ.

Detox Spa Package
90'
Πακέτο πλήρης χαλάρωσης και προετοιμασίας για τις γιορτές που ξεκίνα με μια συνεδρία υδροθεραπείας (30min), συνεχίζεται με απολέπιση σώματος που χαρίζει λάμψη στο δέρμα (20min) και ολοκληρώνεται με ένας εις βάθος, μυϊκό μασάζ πλάτης (35min). Ένα πακέτο spa που μπορείτε να μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας ταίρι!

Radiance Spa Package
90'
Πακέτο πλήρης χαλάρωσης και προετοιμασίας για τις γιορτές που ξεκίνα με μια συνεδρία υδροθεραπείας (30min), συνεχίζεται με ένας εις βάθος, μυϊκό μασάζ πλάτης (40min)και ολοκληρώνεται με το μίνι-facial- Ritual Fleurs de Bali (15min). Ένα πακέτο spa που μπορείτε να μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας ταίρι!

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ COVID-19
Αντισηπτικό τζελ χεριών διαθέσιμο στη ρεσεψιόν
Όλοι οι θεραπευτές φορούν μάσκα
Διάλειμμα 30 λεπτών ανάμεσα 2 ραντεβού για θεραπεία
Στην υδροθεραπεία επιτρέπονται μόνο σάουνα και χαμάμ, όχι εσωτερική πισίνα
Μόνο ατομικά η διπλά ραντεβού, όχι ομαδικά 
Υψηλές προδιαγραφές καθαριότητας για όλο το χώρο του spa

Orloff Spa at Life Gallery

Εμπνευσμένο από το στοιχείο του νερού και τη φυσική αίγλη της περιοχής το Orloff Spa στο Life Gallery στην Εκάλη σας προσκαλεί να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία spa στα βόρεια προάστια με ένα εύρος από εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος. Το spa αποτελείται από έναν εντυπωσιακό υδάτινο χώρο με πλήρες σύστημα τζακούζι, χαμάμ, σάουνα και shower path και στηρίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του νερού καθώς μεταξύ άλλων απελευθερώνουν το σώμα από το βάρος του προσφέροντας πλήρη αναζωογόνηση, ευεξία και χαλάρωση.

Με τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού, οι αισθήσεις ταξιδεύουν μέσα από τελετουργικά ευεξίας της Βόρειας Αφρικής στο εντυπωσιακά διακοσμημένο με μωσαϊκό χαμάμ για το απόλυτο ανατολίτικο τελετουργικό κάθαρσης σώματος και πνεύματος. Στη συνέχεια καλούνται να ακολουθήσουν τα μεθυστικά αρώματα στις ειδικά σχεδιασμένες αίθουσες θεραπείας όπου τα θερμαινόμενα στρώματα και οι αυθεντικές μελωδίες της φύσης εναρμονίζονται απόλυτα με το περιβάλλον.

H Orloff Spa αντιπροσωπεύει μερικές από τις κορυφαίες μάρκες φυσικών καλλυντικών ανά τον κόσμο προσφέροντας την απόλυτη αναζωογόνηση και ευεξία σε όλους του τύπους δέρματος, όπως Valmont, Algoane, Cinq Mondes, Il Profvmo κ.α.

Πρόσβαση:
Από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας: Έξοδος Βαρυμπόμπη-Αχαρναί ή από Λεωφόρο Κηφισίας μετά τη Νέα Ερυθραία και πριν από τη στροφή για Διόνυσο.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα