Παιχνίδι Απόδρασης, με Επιλογή από 4 Δωμάτια, στα Maze Games-Escape Rooms Αργυρούπολης, με 7,90€ από 18€/άτομο

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 7,90€ από 18€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε Παιχνίδι Απόδρασης (60')
  • Επιλογή δωματίου από: Art Heist / Secret Island / Illusions / War Games
  • Αριθμός ατόμων: 3-6
    (Τα κουπόνια χρησιμοποιούνται αθροιστικά για τη συμπλήρωση της ομάδας)
Art Heist
Βαθμός δυσκολίας 7.5/10

Ο διάσημος πίνακας “Έναστρη Νύχτα” έχει κλαπεί.
Το μουσείο στο οποίο ανήκει ο πίνακας έχει προσλάβει μια επίλεκτη ομάδα με σκοπό την ανάκτηση του. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο πίνακας βρίσκεται στην κατοχή του διάσημου συλλέκτη έργων τέχνης Οδυσσέα Δελαπατρίδη.
Έχοντας σχεδιάσει τα πάντα και με τη βοήθεια ενός εξαιρετικά ικανού χάκερ εισβάλετε στην προσωπική γκαλερί της έπαβλης του. Οι φύλακες πραγματοποιούν περιπολία κάθε μία ώρα, εκτός κι αν...ενεργοποιηθούν τα συστήματα ασφαλείας.

Secret Island
Βαθμός δυσκολίας 8/10

Είναι πρωί Κυριακής. Πιάνετε να διαβάσετε την Κυριακάτικη εφημερίδα, όμως πριν καν την ανοίξετε κάτι στο πρωτοσέλιδο σας τραβά την προσοχή.
Ένα πλοίο βρέθηκε ακυβέρνητο... Κανείς δε γνωρίζει πού κατευθυνόταν ή πού είναι το πλήρωμά του και ο καπετάνιος του…
Η περιέργεια σας κυριεύει. Αποφασίζετε να μπείτε κρυφά στην καμπίνα του καπετάνιου, ο οποίος υποψιάζεστε οτι είναι μακρινός συγγενής σας.
Έχετε 60′ να ανακαλύψετε τι έχει συμβεί πριν έρθει το λιμενικό να διεξάγει τη δική του έρευνα.

Illusions
Βαθμός δυσκολίας 8/10

Βρίσκεστε στο Royal Albert Hall κρατώντας στα χέρια σας τα πολυπόθητα εισιτήρια για την παράσταση του μεγάλου μάγου Hocus Pocus.
Ως γνωστόν ο ιδιότροπος Hocus Pocus εμφανίζεται και εξαφανίζεται «ως δια μαγείας» όποτε εκείνος το αποφασίσει, όμως σήμερα φαίνεται να καθυστερεί παραπάνω από το αναμενόμενο. Κάτι μέσα σας σας λέει να ψάξετε να τον βρείτε παρόλο που κανείς δε γνωρίζει πού βρίσκεται το καμαρίνι του. Οι εχθροί του θα προσπαθήσουν να βρουν το ραβδί του και να το καταστρέψουν, αφανίζοντας εκείνον και τη μαγεία του.
Θα προλάβετε να βρείτε πρώτοι το ραβδί του και να το κρατήσετε ασφαλές σώζοντας τον ίδιο και τη μαγεία του; Ο χρόνος είναι εναντίον σας…

War Games
Βαθμός δυσκολίας 8.5/10

1942. Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Αθήνα είναι υπο κατοχή.
Εσείς... μια παρέα νέων ανθρώπων που συλλαμβάνεται και φυλακίζεται στο διοικητήριο. Ο Διοικητής των Κατοχικών Δυνάμεων βρίσκεται σε πολεμικό συμβούλιο, έτσι για την επόμενη ώρα τα στρατιωτικά κρατητήρια θα είναι άδεια.
Ένας απρόσμενος σύμμαχος θα σας βοηθήσει να ανατινάξετε το υπόγειο της βάσης ενεργοποιώντας τη βόμβα αυτοκαταστροφής. Θα τα καταφέρετε να χρησιμοποιήσετε την άδικη φυλάκισή σας για την αποκατάσταση της ειρήνης;


Maze Games

Το Maze Games είναι ένας χώρος δωματίων μυστηρίου και απόδρασης, που έχει ως στόχο να ψυχαγωγήσει και να διασκεδάσει τους λάτρεις της εξερεύνησης και των γρίφων. Οι περιπέτειες που φιλοξενούν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι προσιτές τόσο σε βετεράνους όσο και σε αρχάριους παίκτες!

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα