4€ από 7€ για Είσοδο σε Ταινία της Επιλογής, στο Θρυλικό Θερινό Cine Παναθήναια στη Μαυρομιχάλη

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 4€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου σε Ταινία της Επιλογή σας
To Θερινό Σινεμά Παναθήναια σας περιμένει και αυτό το καλοκαίρι από 1η Ιουνίου να ζήσετε μαζί ανεπανάληπτες στιγμές κινηματογραφικής θέασης! Επιλέξτε όποια ημέρα και ταινία θέλετε για όλο το καλοκαίρι.

Τα θερινά σινεμά είναι ο πολιτισμός μας, είναι το άρωμα μιας άλλης Αθήνας, είναι η επαφή μας με το ποιοι είμαστε, είναι αυτό που μας υπενθυμίζει το πόσο ιδιαίτεροι, απρόβλεπτοι και κανονικοί είμαστε όλοι μας. Σαν μικρά αγριολούλουδα που φυτρώνουν ανάμεσα στα τσιμέντα μιας πόλης που ξέχασε γρήγορα ποια είναι και ποια θα ήθελε να είναι, καταφέρνουν ακόμη και τώρα να ξεχωρίζουν με το στυλ της και την κινηματογραφική της άνεση.

Το Cine Παναθήναια με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες στο πρόγραμμα προβολών του, σας περιμένει όλο το καλοκαίρι για να ζήσετε συναρπαστικές κινηματογραφικές στιγμές.... ...Όπως παλιά!

Στo Θερινό Σινεμά Παναθήναια όλα τα νέα μέτρα κατά του Covid19 έχουν παρθεί, ο χώρος είναι ανοικτός καθώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους θερινούς κινηματογράφους με δυνατότητα 130 θέσεων, παρά τις απαραίτητες κενές θέσεις.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα