Σπιτικό Φαγητό Δεληολάνης: 9,90€ από 20€ για Dine-in ή Take-away με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο, σε Συγγρού & Παγκράτι

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 9,90€ από 20€ για Γεύμα Dine-in ή Take-away με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο
  • Κάθε κουπόνι αφορά γεύμα ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο φαγητού συνολικής αξίας 20€ (για 1 ή περισσότερα άτομα). Κάθε υπέρβαση αυτού του ποσού θα πρέπει να καταβληθεί απευθείας στο εστιατόριο
    *ισχύει και για επιλογή από ποτά-αναψυκτικά
  • Ισχύει αποκλειστικά για τα καταστήματα σε Συγγρού & Παγκράτι
  • Δείτε τον κατάλογο «εδώ»

Δεληολάνης-Φαγητό

Ο Δεληολάνης, γνωστός εδώ και πολλές δεκαετίες για τις αξεπέραστες, από τον χρόνο, δημιουργίες σε παγωτό και γλυκό, σήμερα συνεχίζει το έργο της παράδοσης, αλλά καταξιώνει τη φήμη του και με επιπλέον νέα προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο της εστίασης.

Πολύ, καλό, προσιτό φαγητό, ολόφρεσκα φρατζολάκια από τον ιδιόκτητο φούρνο, κριτσίνια, διάφορα επιλεγμένα είδη αρτοποιείας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering, προσαρμοσμένες ιδανικά στο γούστο, το επίπεδο και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Πλούσιος κατάλογος με ορεκτικά, σαλάτες, μαγειρευτά, κρεατικά, όσπρια, φιλέτα, κοτόπουλο, ζυμαρικά, λαδερά, ψαρικά και σχάρας.

Κατάστημα Παγκρατίου
Το ιστορικό κατάστημα, που λειτουργεί με την «φιλοσοφία Δεληολάνη» και, χρόνια τώρα, παραμένει σημείο αναφοράς για τους παλιούς και τους νέους του φίλους.

Κατάστημα Συγγρού
Ο Δεληολάνης στην πιο πλήρη και σύγχρονη εκδοχή του! Δεν είναι απλά ένα καλό εστιατόριο ή ένα ελκυστικό ζαχαροπλαστείο και καφέ. Είναι όλα μαζί και τα προσφέρει πραγματικά όλα με εξυπηρέτηση που… δεν έχει ωράριο! Βρίσκεται κυριολεκτικά «στο πόδι» όλο το 24ωρο, προσφέροντας μέχρι και μεταμεσονύκτιες γεύσεις (όπως οι σούπες), γι’ αυτούς που η ζωή συνεχίζεται και τη νύχτα. Αποτελεί, επίσης, μια μοντέρνα έκφραση πολυχώρου, με ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητική, όπου βρίσκεις όσα δεν χωράει ο νους σου.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα