30€ από 120€ για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου & Ρυθμιστική Θεραπεία, στο Β4U Med in Beauty στο City Plaza Γλυφάδας

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 30€ από 120€ για Βαθύ & Σχολαστικό Καθαρισμό Προσώπου & Ρυθμιστική Θεραπεία
  • Για γυναίκες & άνδρες
Περιλαμβάνει:
  • Καθαρισμό με ατμό & οξυγόνο
  • Μάσκα πρωτεΐνης μεταξιού
  • Αφαίρεση σμίγματος
  • Ειδική θεραπεία για την ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος
O βιολογικός καθαρισμό προσώπου με ταυτόχρονη ενυδάτωση ο οποίος δεν προκαλεί ούτε στο ελάχιστο ερεθισμούς ενώ περιλαμβάνει κορυφαίες γαλλικές κρέμες και τα θεραπευτικά οφέλη του οξυγόνου. Λειτουργεί σαν οξυγονοθεραπεία για το πρόσωπο.

Το σμήγμα μαλακώνει και σπρώχνεται προς τα έξω εύκολα και χωρίς τη χρήση ατμού. Η επιδερμίδα καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνεται και αναζωογονείται, τα κύτταρα διεγείρονται σε δραστηριότητα. Οι αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες του οξυγόνου εξαφανίζουν ερεθισμούς και αποτρέπουν μολύνσεις. Το δέρμα ακτινοβολεί καθαρότητα, υγεία, τόνωση και πρωτόγνωρη λάμψη.

Β4U Med in Beauty

Η b4u Med in Beauty εντάσσει την κοσμητική ιατρική σε ένα καθαρά ιατρικό χώρο. Στόχος μας η υπεύθυνη, εγγυημένη και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων προσώπου και σώματος!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η κοσμητική ιατρική εντάσσεται σε ένα καθαρά ιατρικό χώρο.  Η “Β4U Med in Beauty” στεγάζει τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εντός του πολυτελούς πολυϊατρείου "Mediterraneo First Care" στο εμπορικό κέντρο "City Plaza" στη Γλυφάδα.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα