69€ από 140€ για Αντιγήρανση Προσώπου με Full-Face Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, στο Β4U Med in Beauty στο City Plaza Γλυφάδας

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 69€ από 140€ για Αντιγήρανση Προσώπου με Full-Face Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP
  • Για γυναίκες & άνδρες
  • Δεν συμπεριλαμβάνεται η περιοχή λαιμού-ντεκολτέ
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP είναι μια σύγχρονη επαναστατική μη επεμβατική μέθοδος αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος του προσώπου. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας αυτής την καθιστά ιδανική για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, των ουλών, της χαλάρωσης του δέρματος και γενικότερα για την αντιμετώπιση της γήρανσης είτε σε προχωρημένο στάδιο είτε για πρόληψη.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες (growth factors) που εκκρίνονται από τα αιμοπετάλια. Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεϊνες που επιδιορθώνουν τους ιστούς που έχουν υποστεί βλάβη και ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα. Η θεραπεία χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του ίδου του οργανισμού μας, και πιο συγκεκριμένα του αίματος, γι’ αυτό και ονομάζεται “αυτόλογη”.

Η θεραπεία ξεκινά με τη λήψη 5-15ml αίματος το οποίο στη συνέχεια θα υποστεί φυγοκέντριση με σκοπό να απομονωθεί το πλάσμα, το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια. Έπειτα, το πλάσμα ενεργοποιείται με τη προσθήκη διαλύματος νουκλεοτιδίων (PRP με DNA activator) και ιόντων ασβεστίου. Η θεραπεία τελειώνει εξίσου ανώδυνα, καθώς, το πολυδύναμο μείγμα του πλάσματος εγχύεται με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας στα σημεία του δέρματος όπου χρειάζεται ανάπλαση, επιδιορθώνοντας τις βλάβες και επιτυγχάνοντας σύσφιξη. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP γίνεται ενέσιμα, με έγχυση του πλάσματος.

Πλεονεκτήματα
  • Η μεγάλη διάρκεια των αποτελεσμάτων που μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να ξεπεράσει τον 1 χρόνο
  • Εύκολη εφαρμογή χωρίς κινδύνους. Η πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών εκμηδενίζεται, καθώς το πλάσμα που εγχύεται για τη θεραπεία προέρχεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο
  • Φυσική αναδόμηση του προσώπου χωρίς αλλοίωση της εκφραστικότητας του προσώπου
  • Δε «γεμίζει» αλλά αναδομεί τις ρυτίδες από μέσα προς τα έξω, προκαλώντας την εξάλειψη τους
  • Εκτός από την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, η θεραπεία είναι ιδιαίτερα ευεργετική στις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος – καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση της επιδερμίδας
Πως εφαρμόζεται;
Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP γίνεται ενέσιμα με έγχυση του πολυδύναμου μείγματος του πλάσματος του αίματος. Κάθε συνεδρία διαρκεί 20-30 λεπτά, ενώ μπορεί να εφαρμοσθεί προαιρετικά τοπική αναισθητική κρέμα. Ο αριθμός των εγχύσεων ποικίλλει ανάλογα με τη θεραπεία και το βάθος της διείσδυσης των βελόνων είναι 1-3mm.

Β4U Med in Beauty

Η b4u Med in Beauty εντάσσει την κοσμητική ιατρική σε ένα καθαρά ιατρικό χώρο. Στόχος μας η υπεύθυνη, εγγυημένη και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων προσώπου και σώματος!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η κοσμητική ιατρική εντάσσεται σε ένα καθαρά ιατρικό χώρο.  Η “Β4U Med in Beauty” στεγάζει τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εντός του πολυτελούς πολυϊατρείου "Mediterraneo First Care" στο εμπορικό κέντρο "City Plaza" στη Γλυφάδα.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα