8€ από 20€ για Οικογενειακή Τούρτα, με Επιλογή από 5 Γεύσεις, στο Ζαχαροπλαστείο "La bouchee by Michel" στην Ηλιούπολη

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 8€ από 20€ για 1 Οικογενειακή Τούρτα (1kg-1,2kg) με Επιλογή από 5 Γεύσεις
  • *Επιλογή γεύσης βάσει διαθεσιμότητας
  • *Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει χωρίς την επίδειξη του κουπονιού σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή
Συνδυάστε ιδανικά γεύση και εμφάνιση επιλέγοντας οικογενειακή τούρτα από το ζαχαροπλαστείο "La bouchee by Michel". Minimal, ξεχωριστή εμφάνιση και ποιότητα, σε ένα γευστικό mix που αναδεικνύει την τελειότητα της απλότητας.

Πάντα φρέσκιες τούρτα με επιλογή γεύσης ανάμεσα σε:
  • Βitter Σοκολάτα
  • Albatros (ανάμεικτη)
  • Cookies (κρέμα μπισκότου και σοκολάτα γάλακτος)
  • Κόκκινα φρούτα (βάσει διαθεσιμότητας καθώς γίνεται με φρέσκα φρούτα)
  • Σοκολάτα Γάλακτος

La bouchee by Michel

Μικρές ενοχικές απολαύσεις, με γεύσεις σοκολάτας, κρέμας, αρώματα Βανίλιας Ταϊτής και φρέσκου λεμονιού, βρίσκετε στα «La bouchée».

Όπως προδίδει και το όνομά του, στο «La bouchée» (μπουκιά στα γαλλικά) σχεδόν τα πάντα είναι σε μικρές αλλά κομψές αναλογίες. Κάτι το όποιο δεν ισχύει και για το χώρο. Αυτό το Ζαχαροπλαστείο με την γαλλική φινέτσα που θυμίζει έντονα Παρίσι θα το βρείτε στην Ηλιούπολη  με γλυκά γεμάτα γεύσεις και αρώματα, μικρά σε διαστάσεις αλλά σκανδαλιστικά προκλητικά. 

Η γκάμα των γλυκών στηρίζεται σε αυθεντικές γαλλικές συνταγές.
Βασικό μέλημα αποτελεί n επιλογή των φρέσκων πρώτων υλών και υλικών υψηλής ποιότητας, στις οποίες περιλαμβάνονται σοκολάτες και πραλίνες υψίστης Ποιότητας, βούτυρα και κρέμες γάλακτος Νορμανδίας, με έντονο το εποχικό στοιχείο.

Πρωταγωνιστής και βασικό υλικό στις συνταγές είναι η σοκολάτα. Διάφορες ποικιλίες σοκολάτας η κάθε μια με τα δικά της έντονα χαρακτηριστικά, που οφείλεται στην διαφορετική προέλευση καρπών του κακάου (Μαδαγασκάρη, Βενεζουέλα, δομινικανή δημοκρατία) δίνουν η κάθε μια ξεχωριστά τη δικιά της νότα!

Η φιλοσοφία που κυριαρχεί στο συγκεκριμένο Ζαχαροπλαστείο είναι αυτή των μικρών γλυκών. Μεγέθη μη υπερβολικά τα οποία δεν καθιστούν την απόλαυση απαγορευμένη.

Η μεγάλη γκάμα, εκτός από τα σοκολατάκια, μακαρόν, σε διάφορες γεύσεις όπως φιστίκι, φράουλα, λεμόνι, σοκολάτα, pari-brest, αφράτα κέικ, μπραουνις, εκμεκ πάστες με πιο ιδιαίτερες γεύσεις όπως μπίτερ, γάλακτος, καραμέλα. Η ivoire προκαλεί σε γευστικό ταξίδι, με την ελαφριά mousse λευκής σοκολάτας να συνδυάζεται με τα χαρακτηριστικά αρώματα της Βανίλιας Ταϊτής, πέρλες croquant και dacquoise αμυγδάλου.

Όντας ένα Ζαχαροπλαστείο με γαλλική γευστική σφραγίδα, δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει μιλφέιγ και λογής λογής ταρτάκια. Το προφιτερόλ αλλά και το μιλφέιγ σερβίρονται σε μικρό και μεγάλο μπολ αντίστοιχα. Κάτι το ποιο ιδιαίτερο είναι το ποτηράκι giandujia, με μια κουταλιά που φτάνει στο βάθος του ποτηριού, έρχεται στον ουρανίσκο μας η δροσιά από το αρωματισμένο με βανίλιες Ταϊτής crémeux, το οποίο συνοδεύει η αφράτη mousse giandujia και τελειώνει με τα crispies (μπισκοτάκια σοκολάτας)

Η ποικιλία στις τάρτες είναι μεγάλη και εξαρτάται από την εποχή και τα διαθέσιμα φρούτα. Αν ψάχνετε για best-sellers, η τάρτα με πικρή σοκολάτα και φρέσκο λεμόνι έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των περισσότερων.

Μια πανδαισία αισθήσεων και απόλαυσης! Η τέχνη της γευσιγνωσίας από έναν αληθινό maître, που μυεί τους Αθηναίους στη γαλλική τέχνη της ζαχαροπλαστικής!

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα