Η Φημισμένη Τούρτα Προφιτερόλ Ανδριάς στη Φιλοθέη, για 6-12 Άτομα (από 10€)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 10€ από 14,40€ για Τούρτα Προφιτερόλ Ανδριάς 6 Ατόμων
  • 14€ από 19,20€ για Τούρτα Προφιτερόλ Ανδριάς 8 Ατόμων
  • 17€ από 24€ για Τούρτα Προφιτερόλ Ανδριάς 10 Ατόμων
  • 20€ από 28,80€ για Τούρτα Προφιτερόλ Ανδριάς 12 Ατόμων
  • *Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει χωρίς εκτυπωμένο κουπόνι

Ζαχαροπλαστείo Ανδριάς

Αναλλοίωτες αξίες, μυστικά που συνθέτουν τη συνταγή του φημισμένου προφιτερόλ που έχει καθιερωθεί το αγαπημένο της πόλης των Αθηνών. Από το 1972 η ξεχωριστή γεύση συνοδεύει και γλυκαίνει τις όμορφες στιγμές μας!

Ιδρυτής είναι ο Γρηγόρης Ανδριάς ο οποίος με το ταλέντο, το μεράκι, τις γνώσεις και την εμπειρία του, καθιέρωσε το όνομα ''ΑΝΔΡΙΑΣ'' συνώνυμο της ποιότητας. Εδώ και λίγα χρόνια πήρε τη σκυτάλη της επιχείρησης ο γιός του, Δημήτρης Ανδριάς, ο οποίος ακολούθησε επάξια τα βήματα του πατέρα του.

Με σεβασμό αξιοποίησε τις πατροπαράδοτες συνταγές με τα αγνά υλικά, δημιούργησε πλούσια ποικιλία γλυκών δίνοντάς τους μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση και κατόρθωσε τα γλυκά του να κατακτήσουν τους φίλους του γλυκού, ώστε όλοι να μιλούν για ''το προφιτερόλ του Ανδριά''!

Με την ασυναγώνιστη ποιότητα, την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, τα φανταστικά και πρωτότυπα σχέδια στις τούρτες, το υπέροχο και ξακουστό προφιτερόλ του, ο Ανδριάς έχει κοντά του μόνο φίλους - πελάτες!

Στους οποίους και προσφέρει ότι καλύτερο. Στο ζαχαροπλαστείο ''ΑΝΔΡΙΑΣ'' θα βρείτε τούρτα προφιτερόλ, τούρτα παγωτό προφιτερόλ, ατομικά προφιτερόλ και παγωτό προφιτερόλ. Επιπλέον προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία γλυκών, πάστες, κεράσματα, σοκολατάκια και ποικιλία ποτών. Και δημιουργούμε κατόπιν παραγγελίας προφιτερόλ βάπτισης, τούρτες γενεθλίων και γαμήλιες τούρτες.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα