49€ από 120€ για Θεραπεία Λείανσης Μαλλιών Brazilian Nanocure Keratin Chocolate, στο GL Team Hair-Nails-Body, στην Πλ. Βικτωρίας

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 49€ από 120€ για  Θεραπεία Λείανσης Μαλλιών Brazilian Nanocure Keratin Chocolate
  • Ισχύει για όλα τα μήκη μαλλιών
  • Σε περιπτώσεις εξαιρετικά μακριών μαλλιών υπάρχει extra επιβάρυνση σε συνεννόηση με το κομμωτήριο
Η Κερατίνη
Η κερατίνη είναι  τύπος πρωτεΐνης που εμπεριέχει σε μεγάλο ποσοστό θείο και κυστίνη, ένα αμινοξύ που την καθιστά ανθεκτική, ελαστική και αδιάλυτη. Η κερατίνη είναι η φυσικά παραγόμενη προστατευτική ουσία των στα νύχια, το δέρμα και τα μαλλιά. Είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να εξαχθεί χωρίς να αλλοιωθεί ή χάσει την αποτελεσματικότητα της η κυστίνη.

Η κατoχυρωμένη μέθοδος Nanotec® της βραζιλιάνικης κερατίνης είναι αποτελεί μια κατοχυρωμένη διαδικασία που εξασφαλίζει μια ήπια και αποτελεσματική μέθοδο για να το πραγματοποιήσετε.
Οι κερατίνες των προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν προέρχονται από καθαρό μαλλί που συλλέγεται από πρόβατα της Νέας Ζηλανδίας. Τα πρόβατα αυτά ζουν σε μία ελεγχόμενη γεωργική περιοχή και είναι εγγυημένα απαλλαγμένα από τη Σπογγώδη Εγκεφαλοπάθεια των Βοοειδών (BSE) και άλλες ουσίες που συνδέονται με διάφορες νόσους σε άλλα μέρη του κόσμου. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι κανένα ζώο δεν βλάπτεται κατά την συλλογή του μαλλιού.

Πως λειτουργεί
Το κύριο συστατικό από βιοπολυμερή είναι ουσιαστικά μια «υγρή μορφή της τρίχας» γίνεται ένα με τα μαλλιά σας με απαλό τρόπο. Τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στο εξωτερικό τους. Τα μαλλιά σας θα εμπλουτιστούν με διάφορα συστατικά που έλειπαν εξαρχής ή χάθηκαν με την πορεία του χρόνου. Τα μικρότερα μόρια κερατίνης διεισδύουν στον φλοιό της τρίχας και επιδιορθώνουν την ποιότητα της από μέσα.  

Η κερατίνη συμπληρώνει τα κενά ανάμεσα στην επιδερμίδα και το στέλεχος της τρίχας και στη συνέχεια επιτυγχάνει μεγαλύτερη στεγανοποίηση με ένα επίπεδο σίδερο υψηλής θερμότητας. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωθούν οι μπούκλες σας και θα προστεθεί δύναμη και ελαστικότητα, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται θα δυναμώσει το τριχωτό της κεφαλής καθώς το προστιθέμενο βάρος της κερατίνης λειαίνει και τιθασεύει τις μπούκλες. Τα μεγαλύτερα μόρια κερατίνης καλύπτουν την εξωτερική επιδερμίδα του κεφαλιού και προστατεύουν από περιβαντολλογικές που προκαλείται από παράγοντες, όπως οι υπεριώδεις ακτινοβολίες, το νέφος και άλλες ρυπαντικές ουσίες.

Αγωγή Chocolate Brazilian Complex Keratin Treatment
Πέραν από τη βασική θεραπεία βραζιλιάνικης κερατίνης θα λάβετε και την ενισχυμένη θεραπεία Chocolate Brazilian Complex Keratin Treatment περιέχει και ένα μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα, αποτελούμενο από έντεκα άλλες πρωτεΐνες, βούτυρο cupuacu, βούτυρο κακάο, ορυκτέλαια, πρωτεΐνες από λινέλαιο και αιθέρια έλαια.

Η φόρμουλα αυτή σε μαλλιά πιο τραχιά, αφρικάνικου τύπου ή με εξαιρετικά σφιχτές μπούκλες θα έχει ακόμα πιο δραστικό αποτέλεσμα. Το μείγμα με τα απαραίτητα αμινοξέα και έλαια καθιστούν τη φόρμουλα πιο βαριά, πιέζοντας έτσι τα μαλλιά και αφήνοντας τα εμφανώς πιο ίσια.


GL Team Hair-Nails-Body 

Η πορεία του GL Team Ξεκινάει από το 1972 με την ονομασία LUX στο ιστορικό κτίριο του MINION για να μεταφερθεί αργότερα το 1984 στο νεοκλασικό κτίριο της Πλατείας Βικτωρίας με το όνομα John’s Coiffure. Το 2009 το κομμωτήριο μαζί με όλη την καλλιτεχνική ομάδα  μεταφέρεται πλέον στην σημερινή του έδρα 3ης Σεπτεμβρίου 75 σε ένα χώρο 250τμ προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σήμερα με άνετο περιβάλλον, ιδανικούς χώρους χαλάρωσης όπου κανείς μπορεί να απολαύσει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες κομμωτηρίου, νυχιών και περιποίησης σώματος.

Από το 2018 το κομμωτήριο αποκτά την νέα του ονομασία GL Team Hair-Nails-Body και λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Η καλλιτεχνική ομάδα του GL Team παραμένει ίδια και ακόμα πιο έμπειρη με συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση για τις νέες τάσεις τόσο στο χρώμα των μαλλιών όσο και στο στυλ των χτενισμάτων και κουρεμάτων που επιτάσσει η μόδα αλλά και για ότι νέο κυκλοφορεί στο χώρο των νυχιών, του μακιγιάζ και των νυφικών χτενισμάτων. Η Ομάδα του GL Team Hair-Nails-Body είναι έτοιμη να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες υπηρεσιών απόλυτα προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες στις ανάγκες σας

Υπηρεσίες:
  • Κούρεμα
  • Χτένισμα
  • Χρώμα
  • Νύχια
  • Κερατίνη
  • Olaplex
  • Φυτική Βαφή
  • Inoa Color
  • Προσθετική Μαλλιών
  • Μακιγιάζ

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα