10-20 Συνεδρίες Γυμναστικής με Ιμάντες TRX®, στο Fitness Studio "Zumba με" στην Ηλιούπολη (από 29,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

TRX®
ο TRX® (Total Body Resistance Exercise), είναι ένας μοντέρνος τρόπος εκγύμνασης με ειδικούς ιμάντες που ο καθένας μπορεί να γυμνάσει το σώμα του χρησιμοποιώντας το ίδιο του το βάρος. Οι διαφορετικές ασκήσεις και ο μεταβαλλόμενος βαθμός δυσκολίας οδηγεί σε μυική ενδυνάμωση και έντονη καύση του λίπους.

Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επίπεδα φυσικής κατάστασης. Με μία μικρή αλλαγή στη στάση του σώματος αλλάζει κατευθείαν το φορτίο που δέχονται οι μυικές σας ομάδες, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να αυξήσουν την αντίσταση και το αποτέλεσμα όπως επιθυμούν.

Η δυνατότητα να αλλάζετε ταχύτητα κατά το δοκούν στην εξάσκηση σας βοηθάει πέρα από το "χτίσιμο" του σώματος, στην αύξηση της και της καρδιαγγειακή αντοχή. Λόγω της πρασαρμοσμένης άσκησης έχει χαμηλό κίνδυνο τραυματισμό και με τις συμβουλές των ειδικών του χώρου και σωστή τροποποίηση των ασκήσεων μπορούν να γυμναστούν και άτομα με τραυματισμούς. 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα ασκήσεων σε ιμάντα TRX στην αίθουσά του ZUMBA με



ZUMBA με

Στο νέο χώρο στην Ηλιούπολη θα βρείτε καθημερινά προγράμματα TRX®. Τα μαθήματα γίνονται από τρεις πιστοποιημένους instructors ενώ όλα τα όργανα είναι αυθεντικά όργανα της εταιρείας.

Τα τμήματα αποτελούνται από maximum 8 μαθητές ώστε να έχει ο instructor τον πλήρη έλεγχο του τμήματος.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα