Δροσερό Καλοκαίρι με Παιχνίδι στο Aidonakia Summer Splash: All Day Pass+Μάρκα στο Luna Park... ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ στο Μαρούσι, με 13,90€

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 13,90€ από 19,50€ για Ημερήσιο Βραχιόλι (All Day Pass) + 1 Μάρκα για Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα ή Laser Tag Arena ή Water Battle Arena
  • Ισχύει από 08/06 έως 23/09
  • Ώρες Λειτουργίας Luna Park: Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-23:00 & Σάββατο-Κυριακή-Αργίες 10:00-23:00
Το All Day Pass Περιλαμβάνει Απεριόριστη Είσοδο σε:
  • Πανοραμική Ρόδα
  • Καρουσέλ
  • Τρένο
  • Αυτοκινητόδρομο
  • Safari
  • Roller Coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος»
  • 200 τ.μ. Ημιυπαίθριο κλιματιζόμενο παιδότοπο
  • Venture River
  • Τραμπολίνο
  • Spider «Αράχνη»
  • Στίβο Μάχης
  • Πύργο αναρρίχησης
Το All Day Pass ΔΕΝ περιλαμβάνει πρόσβαση σε:
Παιχνίδια που οι συμμετέχοντες κερδίζουν δώρα (Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Σκοποβολή)
Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα, Laser Tag Arena & Water Battle Arena (πρόσβαση μόνο με μάρκα)
Παιχνίδια που λειτουργούν με κέρμα 



Δροσερό Καλοκαίρι στα Αηδονάκια

Το Aidonakia Summer Splash είναι το πιο «δροσερά» ανατρεπτικό καλοκαιρινό πάρκο της Αθήνας και περιλαμβάνει:
- Θεματοποίηση με διάκοσμο που παραπέμπει σε τροπικό νησί πειρατών
- Ανανεωμένη διάταξη πάρκου με νέα action/summer games
- Νέα Water battle Arena (για πρώτη φορά στην Ελλάδα)
- Ανανεωμένη Laser Tag Arena
- Ολοκαίνουργιο στίβο μάχης Kids Survival
- Εκπαιδευτικά/Καλλιτεχνικά εργαστήρια
- Summer Events & Parties
- και όλα τα παραπάνω συνδυασμένα με 20 παιχνίδια κλασικού Λούνα Παρκ για όλες τις ηλικίες

Ένα Τροπικό Νησί Γεμάτο Παιχνίδια στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας
Ένα πραγματικό ηφαίστειο, εξωτικές παραλίες, το σπίτι των πειρατών, φοίνικες, φάλαινες, τροπικά δέντρα και ζώα, πολύ νερό αλλά και 20 μοναδικά παιχνίδια κλασικού Λούνα Παρκ περιμένουν τους επισκέπτες του Aidonakia Summer Splash στα Αηδονάκια στο Μαρούσι.

Water Battle Arena
Γνωρίστε τη νέα Water Battle Arena όπου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με απώτερο σκοπό «να γίνουν...μούσκεμα»! Νεροπίστολα, καταπέλτες, κανόνια νερού αλλά και νερόμπομπες, θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι πιο δροσερό από ποτέ.

Laser Tag Arena
Η νέα τάση στην οικογενειακή ψυχαγωγία είναι ήδη εδώ. Σε μία «φουτουριστική» πίστα με ξεχωριστά εμπόδια αλλά και laser guns τελευταίας τεχνολογίας θα κάνουν την εμπειρία μικρών και μεγάλων αξέχαστη.

Kids Survival Στίβος Μάχης
Με γνώμονα την ατελείωτη διασκέδαση αλλά και την απόλυτη ασφάλεια, εδώ και 3 χρόνια το Luna Park... ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ δημιουργεί τους παιδικούς στίβους μάχης Kids Survival. Με διασκεδαστικά εμπόδια και έξυπνα puzzles τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία του παιδικού Survival.

Luna Park «Τα Αηδονάκια»

Tο Luna Park «Τα Αηδονάκια» λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από το 1981. Με συνεχή παρουσία, άρτια οργάνωση και δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει παράδοση γύρω από το όνομα «Τα Αηδονάκια». Το έμπειρο προσωπικό και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι για κάθε παιχνίδι από κρατικούς και διεθνείς φορείς (ΕΒΕΤΑΜ και TUV), είναι οι εγγυήσεις ότι τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

«Αηδονάκια  Cafe»
Ανακαινισμένος χώρος εστίασης που προσφέρει πλήθος γευστικών επιλογών, τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά εδέσματα, που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους.

Το «Αηδονάκια  Cafe» μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων όπως σάντουιτς, σφολιάτες, πίτσες, γλυκά, παγωτά, φυσικούς χυμούς κρύα αναψυκτικά, snacks και καφέ ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορεί να προσφερθεί και ομαδικό μενού.

Χώροι Καθιστικού
Το πάρκο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου οι επισκέπτες μπορούν να αναπαυθούν κάτω από σκίαστρα και ομπρέλες, ενώ παράλληλα διατίθεται κλιματιζόμενος ημιυπαίθριος χώρος με καθιστικό στον εσωτερικό παιδότοπο.

Ασφάλεια & Πιστοποιήσεις
Στην εταιρία «Λούνα Παρκ τα Αηδονάκια» η ασφάλεια παίζει τον πρωταρχικό ρόλο σε όλες τις δραστηριότητες. Όλοι οι χώροι και εξοπλισμοί διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από κρατικούς και διεθνείς φορείς (ΕΒΕΤΑΜ και TUV) για την ασφαλή λειτουργία τους. Ο χώρος είναι περιφραγμένος, με ελεγχόμενη είσοδο - έξοδο, διαθέτει κάμερες ασφαλείας και χώρο στάθμευσης.

Δωρεάν parking από την Πύλη Εισόδου επί της οδού Διονύσου

Πρόσβαση: Προαστιακός «Κηφισίας», ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» (5 λεπτά με τα πόδια), Λεωφ. Γραμμή 550, Α7

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα