Αποτρίχωση με Κερί για Γυναίκες & Άνδρες, στο Κέντρο Αισθητικής Let's Beauty, στο Κέντρο (από 5,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 11,90€ από 25€ για Αποτρίχωση με Κερί: Full Πόδια
  • 9,90€ από 20€ για Αποτρίχωση με Κερί: Full Μπικίνι (Δυνατότητα και για Brazilian)
  • 5,90€ από 12€ για Αποτρίχωση με Κερί: Χέρια
  • 19,90€ από 45€ για Αποτρίχωση με Κερί: Full Πόδια & Full Μπικίνι
  • 5,90€ από 12€ για Αποτρίχωση με Κλωστή: Πρόσωπο (Παρειές & Πηγούνι ή Μουστάκι & Φρύδι)
  • 5,90€ από 12€ για Αποτρίχωση με Κερί: Πλάτη ή Στήθος για Άνδρες
Η αποτρίχωση με κερί είναι μία πολύ διαδεδομένη μέθοδος σε γυναίκες & άνδρες. Μετά από την αποτρίχωση επειδή η τρίχα αφαιρείτε μαζί με τη ρίζα της μέσα στο δέρμα θα αργήσει να επανεμφανιστεί στο συγκεκριμένο σημείο.

Επίσης κατά την αποτρίχωση γίνεται κι αφαίρεση των νεκρών επιθηλιακών κυττάρων κι έτσι το δέρμα γίνεται απαλότερο. Στο τέλος μετά την εκτέλεση της διαδικασίας πολλές φορές, κι αν δεν συνίσταται ορμονικό πρόβλημα οι θύλακες αποδυναμώνονται και οι τρίχες μειώνονται σταδιακά μέχρι να εξαφανιστούν σε ορισμένα σημεία.


Let's Beauty

Η ομορφιά είναι γένους θηλυκού. Οι επαγγελματίες του χώρου τη γνώρισαν, έμαθαν τα μυστικά της και θέλουν να τα μοιραστούν μαζί σας. Έτσι δημιούργησαν ένα σύγχρονο χώρο, έφτιαξαν μια όμορφη και δημιουργική ομάδα και  με πολύ διάθεση και χαμόγελο σας προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες ομορφιάς υψηλού επιπέδου.

Η ομορφιά είναι στυλ. Γι’ αυτό θέλουν πρώτα να σας γνωρίσουν, για να σας προσφέρουν αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Σας περιμένουν λοιπόν για να ανακαλύψουν μαζί το δικό σας στυλ και τον τρόπο που θα το αναδείξουν καλύτερα.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα