Μουσικοθεατρική Παράσταση «Άρχισαν τα όργανα»: Γνήσια Λαϊκή Διασκέδαση & Αστεράτα Πρόσωπα, στον Πολυχώρο Αυλαία

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 7,50€ από 15€ για Είσοδο στην Μουσικοθεατρική Παράσταση «Άρχισαν τα όργανα»
Παραστάσεις:
Σάββατο 20/04 στις 20:15
Τετάρτη 15/05 στις 18:30
Σάββατο 08/06 στις 19:00

Το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ ένας ιστορικός θεατρικά χώρος στην καρδιά του Πειραιά  ήρθε από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 με μια φιλόδοξη παραγωγή να αναβιώσει μια γνήσια λαϊκή διασκέδαση που έχει χαρίσει στιγμές ανεπανάληπτης χαράς......

Τα θρυλικά αναψυκτήρια που μονοπώλησαν την αγάπη και τα βράδια των θεατών της δεκαετίας του ’60 ήταν η «φανταχτερή» διασκέδαση για όλα τα βαλάντια της εποχής. Τραγουδιστές «φιρμάτοι», νέα ταλέντα, λαμπεροί κονφερασιέ, ταχυδακτυλουργοί, γρανίτες και πράσινοι κήποι με ψιλό χαλίκι, ενώνονται γλυκά στη μνήμη σαν μια αγαθή και απλόχερη διασκέδαση που απάλυνε τις πληγές μιας σκληρής αλλά αληθινής ζωής. 

Βασισμένο σε αυτή την ιδέα το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ σας καλεί φέτος το χειμώνα σε ένα πολυθέαμα με γενικό τίτλο «Άρχισαν τα όργανα» που συνδυάζει τραγούδι, θέατρο, χορό, stand up comedy, μιμήσεις και πολλά ακόμα, εκσυγχρονίζοντας το αναψυκτήριο του χθες.……..

Αγαπημένοι τραγουδιστές συμπράττουν επί σκηνής με τους ηθοποιούς Θανάση Αλφόνσο και Γιώργο Λαμπάτο.

Στην παρέα βρίσκεται και ο Γιάννης Βασιλείου ο οποίος απογειώνει το κέφι των θεατών με τις γνωστές επιτυχίες του,

O μοναδικός ερμηνευτής των νησιώτικων τραγουδιών Νότης Θαλασσινός θα σας ταξιδέψει στο απέραντο γαλάζιο που μόνο η Ελλάδα μας έχει.

Ο Χρήστος Καλλιμάνης (Σούτης) κωμικός ηθοποιός - μίμος χαρίζει μοναδικές στιγμές με τις μιμήσεις του, τα κωμικά σκετς που παρουσιάζει και τις χορευτικές ξεκαρδιστικές φιγούρες του που έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση.

Τον θίασο πλαισιώνει το μπαλέτο με τις καλλίγραμμες λικνιστές χορεύτριες του θεάτρου.

 'Ολοι μαζί  μεταφέρουν στη σκηνή του Αυλαία λαμπερές στιγμές ενός φαντασμαγορικού show.

Τη σκηνοθεσία και τα κείμενα επιμελήθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Στο «Άρχισαν τα όργανα» οι τραγουδιστές ανανεώνονται συχνά γιατί ακολουθεί τους κανόνες ενός αναψυκτηρίου και γιατί ο κόσμος πρέπει να βλέπει ποικιλία καλλιτεχνών.

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα