2 Cocktails & Ποικιλία Ορεκτικών Ταϊλανδέζικης Κουζίνας, στο Andaman Thai Bar Restaurant στα Κ. Πετράλωνα, με 14,90€ από 30€

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 14,90€ από 30€ για 2 Special Andaman Cocktails & 1 Mixed Platter Ποικιλία Ορεκτικών
Special Andaman Cocktail:
Mango, Passion Fruit, Ginger, Lime, Βασιλικός & Μείγμα από Μαύρο Ρούμι

Mixed Platter Ποικιλία Ορεκτικών:
Spring Rolls Sweet Chili Sauce: Καρότο, λάχανο, κρεμμυδάκι ξερό & φύτρες φασολιού
Won-Ton Plum Sause: Πουγκάκια με τυρί κρέμα, καβουρόψυχα & γαρίδες
Prawn Crackers με σως
Shrimp Toast Plum Sauce: Τοστ γαρίδας με σουσάμι


Andaman Thai Bar Restaurant

Το Andaman Thai Bar Restaurant αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της αυθεντικής Ταϊλανδέζικης κουζίνας. Δημιούργημα του Ρωμανού Λόκντεβ, χρωστά πολλά από τη φήμη του στην ταξιδιάρικη κουζίνα με τις δημιουργικές γεύσεις που συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποια θα κατακτήσει τον ουρανίσκο σας.

Σε έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο χώρο που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, με εξωτικές χειροποίητες πινελιές και προσωπική δουλειά, θα απολαύσετε εξωτικές γεύσεις  από έμπειρους Ταϊλανδούς μάγειρες, με μεθυστικά χρώματα και αρώματα που αναδύονται από την κουζίνα. Με απλά υλικά δημιουργείται ένας συναρπαστικός κόσμος γεύσεων, ένας κόσμος γαστρονομικών απολαύσεων που αξίζει να εξερευνήσετε.

Την τέχνη της γευστικής σαγήνης διδάσκει και φέτος το καλοκαίρι το Andaman Sky. Συμπρωταγωνιστές σε αυτό το σκηνικό είναι η καλή ενέργεια, ο σωστός χαμηλός φωτισμός, τα έντονα χρώματα και φυτά, οι χειροποίητοι πολυέλαιοι από φίλντισι.

Το εξωτικό σκηνικό συμπληρώνει η λευκή τέντα που θυμίζει πανιά ιστιοφόρου. Ανοίγει τις ξάστερες και ζεστές βραδιές για να θαυμάζετε το απέραντο του Αττικού ουρανού ενώ στις καλοκαιρινές βροχές απολαμβάνετε το thai σας χωρίς πρόβλημα.

Η εξωτική ταράτσα του Andaman Sky ευωδιάζει αρώματα τζίντζερ και γκαλάνγκαλ και είναι ιδανική για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα