Day Spa με Χαμάμ/Ατμόλουτρο, Τροπική Βροχή & Μασάζ, Δίπλα στην Ακρόπολη, στο Νέο Orloff Spa στο Θησείο (από 19,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 19,90€ από 55€ για Rejuvenation Spa, για 1 Άτομο (Διάρκεια: 60')
  • 24,90€ από 55€ για Holistic Relaxing Massage, για 1 Άτομο (Διάρκεια: 60')
  • 34,90€ από 105€ για One Mini-Day Spa, για 1 Άτομο (Διάρκεια: 90')
  • 69,90€ από 145€ για Ceremony Spa, για 2 Άτομα (Διάρκεια: 90')
Rejuvenation Spa
(Συνολική Διάρκεια Πακέτου: 60')
Απολαύσετε το Ατμόλουτρο/Χαμάμ και αναζωογονηθείτε κάτω από την Τροπική Βροχή (30'). Κατόπιν, ολοκληρώνετε την εμπειρία spa με χαλαρωτικό μασάζ σώματος (30').

Holistic Relaxing Massage
(Διάρκεια: 60')
Μασάζ σώματος ήπιας πίεσης με αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου, που αποτοξινώνει τους μύες, βοηθά τη κυκλοφορία και προσφέρει χαλάρωση νου-σώματος, σύμφωνα με τη παράδοση του Σουηδικού μασάζ.

One Mini-Day Spa
(Συνολική Διάρκεια Πακέτου: 90')
Απολαύσετε το Ατμόλουτρο/Χαμάμ και αναζωογονηθείτε κάτω από τη Τροπική Βροχή (30'). Κατόπιν, συνεχίζετε την εμπειρία spa με χαλαρωτικό μασάζ σώματος (30') και μια μίνι-περιποίηση προσώπου για βαθύ καθαρισμό με τη μάσκα-πίλινγκ Black Lava (30')

Ceremony Spa, για 2 Άτομα
(Διάρκεια: 90')
Μετά από μια συνέδρια στο Ατμόλουτρο/Χαμάμ και μια αναζωογονητική εμπειρία κάτω από τη Τροπική Βροχή (30') σας περιμένει ένα couple massage μιας ώρας στην διπλή σουίτα spa. Ιδανικό πακέτο για εορτασμό επετείου, γενεθλίων η άλλου σημαντικού γεγονότος στη ζωή σας. Σερβίρεται επίσης τσάι με αντιοξειδωτικά βότανα και αφέψημα στον χώρο χαλάρωσης, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία χαλάρωσης και αποτοξίνωσης.

Τροπική Βροχή
Είναι μία καμπίνα χαλάρωσης, με ντους το οποίο προσφέρει συνδυασμό χρωματοθεραπείας και αρωματοθεραπείας, με χρήση αιθερίων ελαίων. Η εντυπωσιακή αυτή μέθοδος Spa με το αρωματισμένο νερό να πέφτει πάνω σου από τον "ουρανό" σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε τροπική βροχή χαρίζοντάς σου απόλυτη αναζωογόνηση και ευεξία.


Orloff Spa | Θησείο

Στην καρδιά της ιστορικής Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη, το Orloff Spa στο Θησείο σας προσκαλεί σε ένα αναζωογονητικό city spa break, σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, μπροστά από τον μυθικό ναό του Ηφαίστου, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της σύγχρονης βιομηχανίας Spa.

Το νέο πολυτελές Orloff Spa, βρίσκεται στο -1 επίπεδο ενός νεοκλασικού κτιρίου το οποίο έχει πρόσφατα ανακαινιστεί και μετατραπεί σε πολυτελή διαμερίσματα. Το Orloff σπα στο κέντρο της Αθήνας προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες spa και μασάζ καθώς και μοναδικές προσφορές σπα στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό χώρο ευεξίας, εξοπλισμένο με ένα ατμόλουτρο και ένα μαρμάρινο τραπέζι υγρής απολέπισης, που προσφέρουν τελετουργικά λουτρού, σύμφωνα με την παράδοση του Μαροκινού χαμάμ, καθώς και ένα experience shower και σιντριβάνι πάγου που προσθέτουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία υδροθεραπείας σε ένα από τα καλύτερα χαμάμ στο Θησείο. Το νέο αυτό πολυτελές spa στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί ιδανικό προορισμό spa και μασάζ για επισκέπτες που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση. 

Το νέο Orloff Spa στην Αθήνα, διαθέτει τέσσερα δωμάτια για σπα θεραπείες, διακοσμημένα σε μινιμαλιστικούς γήινους τόνους με έναν υπαινιγμό ελληνικού μπλε που προσκαλούν τους πελάτες του Spa σε ένα αισθησιακό ταξίδι γεμάτο χαλάρωση, αναζωογόνηση, ευεξία και αυθεντικότητα. Ένα από τα δωμάτια διαθέτει διπλά κρεβάτια για μια ξεχωριστή εμπειρία σπα για ζευγάρια αλλά και χαλαρωτικά μασάζ στην Αθήνα.

Στο ισόγειο, το Spa Boutique προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα spa ώστε να μπορούν οι λάτρεις του σπα να συνεχίσουν τη μοναδική αυτή η εμπειρία σπα στο σπίτι, καθώς και αρώματα υψηλών προδιαγραφών, από Ελληνικές και διεθνείς μάρκες που εκπροσωπούνται από την Orloff, όπως Valmont, CinqMondes, B-Touch , EtatLibred'Orange, Montale, Amouage, SylvaineDelacourte και IlProfvmo.

Οδηγίες ραντεβού-συνεδρίας
Οι πελάτες του Spa παρακαλούνται να βρίσκονται στον χώρο τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από το χρόνο θεραπείας και να απενεργοποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο για σεβασμό στην ηρεμία των χώρων
Οι πελάτες του Spa παρακαλούνται να φορούν εσώρουχα μίας χρήσης, μπουρνούζι και παντόφλες που θα βρουν στο ερμάριο των αποδυτηρίων και να αφήσουν όλα τα υπάρχοντά τους σε αυτό για όλη τη διάρκεια της συνεδρίας του Spa
Το Spa δεν είναι υπεύθυνο για τα πολύτιμα αντικείμενα που παραμένουν στα ερμάρια των αποδυτηρίων
Παιδιά κάτω των 16 ετών δεν μπορούν να γίνουν δεκτά στο Spa

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα