3ος Χρόνος: Παιδική Παράσταση "Η Έλσα Συναντά το Χιονάνθρωπο Φρόντο", στο Θέατρο Λύχνος στο Γκάζι, με 5€ από 8€

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Παράσταση "Η Έλσα Συναντά το Χιονάνθρωπο Φρόντο"
  • Για παιδιά 2-10 ετών
  • Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:00
  • Διάρκεια: 70'
Συντελεστές:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Ενδυματολογία: L & S
Επιμέλεια Μαγικών: Κωνσταντίνος Παντελιάς (Costa Funtastico)
Επιμέλεια - Σχεδιασμός Φωτισμού: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Οπτική επικοινωνία: PlaywalkCommunications

Παίζουν: Νίκος Καϊνός, Γιάννα Σισκοπούλου ,Νίκη Σκιαδαρέση, Θωδορής Κατσαρός

Η Παράσταση
Μια χιονισμένη παραμυθένια ιστορία ξετυλίγεται για  τους μικρούς μας φίλους. Πραγματικό χιόνι επί σκηνής, παγόβουνα, παραμυθένια κοστούμια και αιωρούμενοι χαρακτήρες συνθέτουν μια μαγική ιστορία. Η Έλσα, η Άννα και ο χιονάνθρωπος Φρόντο σας προσκαλούν να παίξετε, να χορέψετε και να τραγουδήσετε στο χιονισμένο κάστρο.

L & S
Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Θέατρο Λύχνος

Το Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού βρίσκεται στο Γκάζι σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση, μόλις 300 μέτρα από τον σταθμό του μετρό "Κεραμεικός", στη διεύθυνση Χαλκιδικής 83 & Ιερά Οδός 59 (χάρτης) και είναι προσβάσιμο με όλα τα μέσα.

Ιδρύθηκε το 2013 από τους ηθοποιούς Μάκη Αρβανιτάκη και Στεφέλενα Κόνιαρη με μοναδικό γνώμονα την αγάπη και την προσφορά στο θέατρο. Πρόκειται για έναν πολυχώρο που δύναται να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση τέχνης και πολιτισμού. Το θέατρο διαθέτει άρτιο πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό (προβολείς, ήχο, προτζέκτορα) για παραστάσεις θεατρικές, μουσικές κλπ.

Στη σκηνή αλλά και στο φουαγιέ του θεάτρου, μπορείτε να παρουσιάσετε κάθε είδους εκδήλωση όπως: παραστάσεις, εκθέσεις, συνέδρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις, αναλόγια, συναυλίες, εξετάσεις, ακροάσεις κ.α. Επίσης ο χώρος προσφέρεται και για πρόβες σε εξωτερικούς θιάσους, ομάδες.

Η χωρητικότητα της πλατείας είναι 75 θέσεις, η σκηνή είναι 30τ.μ και οι υπόλοιποι χώροι απαρτίζονται από δύο καμαρίνια 6-8 θέσεων έκαστο, δύο χώρους φουαγιέ, bar και δύο wc.

Το Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού έχει παρουσιάσει πλήθος παραστάσεων που έχουν συζητηθεί και έχει εδραιωθεί στην καλλιτεχνική ζωή της πόλης μέσα από δρώμενα που ψυχαγωγούν, συγκινούν και αγγίζουν το θεατρόφιλο κοινό, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της κλασικής και σύγχρονης, εγχώριας και διεθνούς δραματουργίας. Ωστόσο ο Λύχνος έχει προχωρήσει και στη διοργάνωση φεστιβάλ, διαγωνιστικών ή μη, πρωτοβουλία που ήδη τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ως θεσμό.

Με την ελπίδα η τέχνη να είναι οδηγός στη ζωή μας και να γεμίζει τις ψυχές μας, το Θέατρο Λύχνος θα προάγει τον πολιτισμό φωτίζοντας την καθημερινότητα μας, με πληθώρα επιλογών με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στον θεατή.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα