Μη Επεμβατική Θεραπεία HIFU για Τοπικό Λίπος, Χαλάρωση & Κυτταρίτιδα, στο «Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς» στα Ιλίσια

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 199€ από 500€ για 1 Θεραπεία HIFU Ulthera Body Focused Liposculpting Therapy σε 1 Περιοχή Σώματος: Κοιλιά / Μηροί / Μπράτσα / Ψωμάκια
HIFU
Η θεραπεία HIFU είναι πολύ αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση τους, χωρίς νυστέρι. Η μικροεστιασμένη ενέργεια του υπέρηχου, (HIFU) διαπερνά αναίμακτα την επιδερμίδα και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στον βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος. Εκεί διοχετεύεται σε πολλά μικρά εστιακά σημεία ακολουθώντας μία ευθεία γραμμή, στη στιβάδα όπου βρίσκεται το κολλαγόνο. Η θερμοκρασία του υποδόριου ιστού αυξάνεται και προκαλείται τοπική σύμπτυξη στις πρωτεϊνικές δομές του δέρματος. Στη συνέχεια, προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου οι οποίες τελικά αποδομούνται.

Έτσι ξεκινά η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, το δέρμα ανορθώνεται και τονώνεται, χαρίζοντάς σας νεανική και ξεκούραστη όψη, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο, θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την εφαρμογή. 

Χαρακτηριστικά:
Κατάλληλη για άνδρες ή γυναίκες άνω των 30 ετών
Διάρκεια της κάθε θεραπείας: Συνήθως 15 -60 λεπτά, ανάλογα με τη διαφορετική περιοχή εφαρμογής και την έκταση αυτής
Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σταδιακά σε 6 έως 12 εβδομάδες μετά τη θεραπεία

Σώμα
Μέσω της τεχνολογίας HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), δηλ. της εφαρμογής υψηλής συχνότητας εστιασμένων υπερήχων στο προβληματικό σημείο (βάθος 7mm και 13 mm) έχουμε πρόσβαση στον λιπώδη ιστό με απόλυτα μη επεμβατικό τρόπο και επιτυγχάνεται τριπλή δράση: Μείωση του τοπικού λίπους, αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και της κυτταρίτιδας. Αυτό συμβαίνει μέσω των κεφαλών, που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, κι επιτυγχάνουν την ενεργοποίηση των ιστών, τη λιπόλυση των λιποκυττάρων, τη σύσφιξη του δέρματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Η αυξημένη θερμοκρασία στα σημεία εστίασης, αν και δεν γίνεται αντιληπτή από τον ασθενή με την αίσθηση του καψίματος, προκαλεί άμεση νέκρωση των κυττάρων του λίπους, χωρίς να επηρεάζονται καθόλου οι επικείμενοι ή υποκείμενοι ιστοί. Με το πέρασμα του χρόνου, συνήθως μεταξύ 8 και 12 εβδομάδων, τα κύτταρα του κατεστραμμένου λίπους μειώνονται και χάριν της φυσικής ανάπλασης του σώματος, επιτυγχάνεται ο ομοιόμορφος επανασχηματισμός του. Η διέγερση των ιστών οδηγεί στην παραγωγή κολλαγόνου απαραίτητου για την αναζωογόνηση, αντιγήρανση και ανανέωση περιγράμματος του σώματος.


Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Εξειδικευμένο κέντρο ιατρικής αισθητικής και Κοσμητολογίας σε υπηρεσίες ομορφιάς και αγωγές αντιγήρανσης και ανάπλασης, όπως Μεσοθεραπείες, Χημικό Peeling και Υαλουρονικό Οξύ, Hifu, κρυολιπόλυση, θεραπείες σύφιξης & αδυνατίσματος, περιποιήσεις προσώπου και σώματος. Εδώ θα βρείτε και το Lifting με νήματα, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία από κορυφαίο πλαστικό χειρουργό.

Εξειδικεύεται στην αισθητική δερματολογία και σας εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κλπ.


Δείτε όλες τις προσφορές από Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς εδώ.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα