1-5 Μαθήματα Ιππασίας για Αρχάριους Ενήλικες & Παιδιά άνω των 4 Ετών, στον Ιππικό Όμιλο Καλυβίων "Saint George" στο Λαγονήσι

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 16,90€ από 35€ για 1 Μάθημα Ιππασίας Διάρκειας 45', για 1 Παιδί άνω των 4 Ετών ή 1 Ενήλικα 
  • 47,90€ από 105€ για 3 Μαθήματα Ιππασίας Διάρκειας 45', για 1 Παιδί άνω των 4 Ετών ή 1 Ενήλικα
  • 78,90€ από 175€ για 5 Μαθήματα Ιππασίας Διάρκειας 45' το Καθένα, για 1 Παιδί άνω των 4 Ετών ή 1 Ενήλικα
  • Ο εξοπλισμός συμπεριλαμβάνεται
  • Τα μαθήματα είναι ατομικά & αφορούν μόνο αρχάριους, χωρίς προηγούμενη εμπειρία και ισχύει για καθημερινές Τρίτη έως Παρασκευή
  • Διάρκεια διδακτικής ώρας: 45'

Ιππικός Όμιλος Καλυβίων "Saint George" στο Λαγονήσι

Στον Ιππικό Όμιλo St. George, θα μυηθείτε στο υπέροχο άθλημα της Ιππασίας, θα διδαχθείτε ιππική δεξιοτεχνία & υπερπήδηση εμποδίων, με ειδικά εκπαιδευμένα pony & άλογα, από τους έμπειρους προπονητές τους & αν θέλετε μπορείτε να ασχοληθείτε με την ιπποκομία & την φροντίδα του αλόγου.

Η Σχολή Ιππασίας St. George, λειτουργεί από το 2003 & έχει κύριο στόχο τη σωστή εκπαίδευση και την παροχή της ιππικής παιδείας σε όλους τους μαθητές της, μέσα σε ασφαλές περιβάλλον, ιδανικό για να την ενασχόληση με την ιππασία είτε ως ψυχαγωγία είτε ως άθλημα. Παραδίδονται μαθήματα για αρχάριους & προχωρημένους, σε παιδιά (από 4+ ετών) & σε ενήλικες από τους έμπειρους εκπαιδευτές.

Από το φυτώριο της Σχολής, έχουν αναδειχθεί Πολυνίκες και Πολυπρωταθλητές  Ιππείς-αθλητές σε Ελληνικά Πρωταθλήματα, Βαλκανικά & Ευρωπαϊκούς αγώνες!

Ο Ιππικός Όμιλoς St. George βρίσκεται σε ένα τοπίο φυσικής ομορφιάς, έκτασης πολλών στρεμμάτων που περιστοιχίζεται από ελαιώνες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν  τεράστιο αθλητικό στίβο προπόνησης με πυλώνες νυχτερινού φωτισμού, manége, paddocks, στάβλους (box με ατομικές αυλές), περπατήστρα (walker), δέστρες, αποθηκευτικούς χώρους, club house, bar, κήπο, bbq, parking και φορτηγό μεταφοράς αλόγων.

Στις εγκαταστάσεις του ομίλου, εκτός από τους εξωτερικούς χώρους θεατών, από όπου είναι η εφικτή η παρακολούθηση των μαθημάτων, της προπόνησης των αθλητών & αγώνων, περιλαμβάνεται και το διαμπερές club house 200τμ. με τζάκι & δύο τηλεοράσεις για τους χειμερινούς μήνες, το οποίο επίσης έχει άριστη οπτική επαφή με τον στίβο και μπορείτε να απολαύσετε ροφήματα, χυμούς & snacks ή να καθίσετε στον κήπο. Παρέχεται δωρεάν η χρήση WiFi.

O Ιππικός Όμιλoς St. George είναι αναγνωρισμένο σωματείο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού & εγγεγραμμένο στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας.

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα