9 ή 12 Μαθήματα Yoga για 1 Μήνα, στη Neda Yoga Shala, στο Νέο Ψυχικό (από 19,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 19,90€ από 60€ για 9 Μαθήματα Yoga, για 1 Μήνα
  • 24,90€ από 75€ για 12 Μαθήματα Yoga, για 1 Μήνα
  • Ισχύει για Hatha Yoga, Gentle Hatha Yoga, Hatha Flow & Yin Yoga
  • Δείτε «εδώ» το πρόγραμμα
Hatha Yoga
Ένα εσωτερικό ταξίδι που συνδυάζει δυναμική άσανα (άσκηση) με έμφαση στην παρατήρηση του εαυτού και την διατήρηση της ηρεμίας, μαζί με ασκήσεις αναπνοής, διαλογισμό, απαγγελία μάντρας και συχνά yoga nidra (βαθιά χαλάρωση). Η κατεύθυνση είναι ότι όλες αυτές οι τεχνικές δεν αποτελούν σκοπό, αλλά αντιθέτως, εργαλεία και αφορμές για να γνωρίσουμε και να συνδεθούμε με τον εαυτό μας.

Gentle Hatha Yoga 
Ένα απαλό, διαλογιστικό και ήπιο μάθημα με στατικές ασκήσεις οι οποίες γίνονται κυρίως στο πάτωμα σε ξαπλωτή ή καθιστή θέση. Ιδανικό για αρχάριους μαθητές και για μαθητές με τραυματισμούς. Περιλαμβάνονται επίσης ασκήσεις αναπνοής και καθοδηγούμενος διαλογισμός.

Hatha Flow
Μέσα από την πρακτική θέσεων-asanas yoga δημιουργούμε χώρο για να αναπνεύσουμε λίγο καλύτερα, πιο βαθιά και με επίγνωση. Κινούμαστε άλλοτε δυναμικά με γρήγορη εναλλαγή θέσεων σε ροή κι άλλοτε μένοντας σε θέσεις για περισσότερες αναπνοές δίνοντας σημασία στην ευθυγράμμιση του σώματος. Προσπαθούμε να φέρουμε ισορροπία στο σώμα συνδυάζοντας δύναμη και ευλυγισία. Κλείνουμε με βαθιά χαλάρωση.

Yin Yoga
Στην γιν γιόγκα κρατάμε με ευγένεια τις πόζες για χρόνο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, θέλοντας να αφυπνίσουμε γιν ποιότητες του εαυτού μας. Η γιν μας δίνει το χώρο και το χρόνο που χρειαζόμαστε να φέρουμε φως δηλαδή Συνειδητότητα στη παρούσα στιγμή, έτσι όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι. Να παρατηρήσουμε το ενεργειακό, νοητικό και συναισθηματικό μας σώμα να ξεδιπλώνονται μπροστά μας σε όλη τους την ομορφιά και την «ασχήμια». Να παρατηρήσουμε δηλ την αλήθεια μας.


Neda Yoga Shala

Σκοπό έχει να δώσει έναυσμα, εφόδια και δύναμη ψυχής στον κάθε έναν από εμάς να κοιτάξει μέσα του και να μάθει τον Εαυτό του.

Ποιοι είμαστε; Ποια είναι η αίσθηση του σώματός μας, πώς αναπνέουμε, τι σκέψεις και συναισθήματα περνάνε από μέσα μας; Πώς αντιδρούμε στις δυσκολίες; Πώς μπορούμε να δούμε και να αγκαλιάσουμε όλες τις πλευρές μας;

Η Neδa Yoga Shala προσφέρει ένα γαλήνιο καταφύγιο στους σύγχρονους ρυθμούς ζωής. Όραμα της ομάδας είναι, τιμώντας την παράδοση της γιόγκα να μεταδώσουν με πρακτικό, απλό και ειλικρινή τρόπο την ουσία της: Μέσα μας υπάρχει ένα μαγικός κόσμος άξιος εξερεύνησης. Και όσο πιο κοντά ερχόμαστε με το μέσα, τόσο καλύτερα συνδεόμαστε με το έξω, τους ανθρώπους και τη φύση γύρω μας.

Έτσι έρχεται η κατάσταση της Γιόγκα (Ένωση) και μαζί, μία αυξανόμενη τάση για εσωτερική εξερεύνηση και μία αστείρευτη έμπνευση για Ζωή!

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα