Lifting Βλεφαρίδων Elleebana & Σχηματισμός Φρυδιών, στο "The Beauty Bar", στη Γλυφάδα, με 39,90€ από 80€

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 39,90€ από 80€ για Lifting Βλεφαρίδων Elleebana & Σχηματισμό Φρυδιών
Το Lifting Βλεφαρίδων ή αλλιώς η νέας γενιάς Περμανάντ Βλεφαρίδων χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται η εφαρμογή κόλλας όπως στις τεχνητές βλεφαρίδες μαζί με τα γνωστά εξτένσιον και κατά συνέπεια δεν χρειάζεται συντήρηση. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές περμανάντ βλεφαρίδων, η Elleebana χαρίζει φυσική ανόρθωση στις βλεφαρίδες σας από τη ρίζα, δημιουργώντας πλέον περισσότερο πάχος, καμπυλότητα και μάκρος.

Η περμανάντ βλεφαρίδων αντικαθιστά με μόνιμο τρόπο το γύρισμα που κάνουμε συνήθως με το ειδικό ψαλίδι βλεφαρίδων. Είναι η μόνιμη καμπύλη που δίνουμε στις βλεφαρίδες, με εφαρμογή συγκεκριμένης τεχνικής με ειδικά προϊόντα νέας γενιάς ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Απολαύστε υπέροχες Βλεφαρίδες που διαρκούν 6-8 εβδομάδες και είναι δικές σας!

Η επιπλέον βαφή βλεφαρίδας, που είναι μέρος της θεραπείας δημιουργεί ένα αποτέλεσμα μάσκαρας, έτσι ώστε να είναι οι βλεφαρίδες σας τέλειες, όλη την ημέρα.

Η βλεφαρίδα αποκτά φυσική ανοδική τάση, που δεν μεταβάλλεται και δεν χρειάζεται επιπλέον περιποίηση. Εάν θέλετε πιο έντονο βλέμμα, χρησιμοποιείται μάσκαρα, τονίζοντας το χρώμα και το πάχος τους. 

Η θεραπεία διαρκεί 40-45 λεπτά αλλά τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Η περμανάντ βλεφαρίδων διαρκεί για όλη τη ζωή της τρίχας, που είναι περίπου 3 μήνες. Μετά τους 3 μήνες είναι απαραίτητη η εκ νέου εφαρμογή, αφού οι τρίχες πέφτουν και αντικαθίστανται από νέες. Ορισμένες φορές η εφαρμογή επαναλαμβάνεται στους 2 μήνες, όπου έχουν αρχίσει να βγαίνουν καινούριες τρίχες και ενσωματώνονται με τις ήδη γυρισμένες.

The Beauty Bar

Βρίσκεται στην καρδιά της Γλυφάδας σε έναν ιδιαίτερα κομψό και όμορφο χώρο, που σας προδιαθέτει για τις υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας που θα απολαύσετε. Υψηλή ποιότητα προϊόντων, με κορυφαία brands αλλά και όλα τα τελευταία trends του εξωτερικού, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι λαμβάνετε την περιποίηση που σας αξίζει, όπως γίνεται στα καλύτερα nail bars του εξωτερικού.

Η ιδιοκτήτρια Πωλίνα Τσατσαράγκου, έχοντας σπουδάσει στη βρετανική πρωτεύουσα και αφού ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο City University, εργάστηκε σε μία μεγάλη εταιρεία, παίρνοντας εφόδια, που τη βοήθησαν στην αλλαγή καριέρας. Έχοντας από μικρή το «μικρόβιο» της ομορφιάς και της ενασχόλησης με οτιδήποτε έχει να κάνει με την περιποίηση προσώπου και σώματος, αποφάσισε να «καλλιεργήσει» περαιτέρω αυτή την έφεση πηγαίνοντας σε σχετική σχολή προκειμένου να είναι άρτια καταρτισμένη σε αυτό που κάνει.. Σε λιγότερο από ένα χρόνο είχε ανοίξει τον δικό της χώρο, με την ονομασία "The Beauty Bar" στο κέντρο της Γλυφάδας. Έχοντας ταξιδέψει πολύ, φρόντισε να ψάξει για πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα, στα καλύτερα nail bars και εκθέσεις του εξωτερικού. Συνδύασε τις πληροφορίες που μάζεψε με τις δικές της πινελιές, για να πετύχει αυτό που ονειρευόταν, και το κατάφερε! Σε ελάχιστο χρόνο, το "The Beauty Bar" έγινε ο χώρος συνάντησης όσων θέλουν να απολαύσουν υπηρεσίες ομορφιάς υψηλού επιπέδου. Ήταν από τα πρώτα στούντιο ομορφιάς στην Ελλάδα που εφάρμοσαν το επαναστατικό βερνίκι Shellac, καθώς και τη θεραπεία Κερατίνης.

Η επαναστατική θεραπεία ισιώματος μαλλιών Κερατίνης  Brazilian Keratin Treatment Chocolate δεν έχει καμία σχέση με τεχνικές επεξεργασίες ή χημικά (κλασική ισιωτική), δεν φθείρει την τρίχα, αλλά αντίθετα την κάνει πιο λεία και απαλή από ποτέ! Η θεραπεία δίνει πλούσια, λεία και ολόισια μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν! Η συγκεκριμένη θεραπεία βασίζεται στην κερατίνη, η οποία μέσω της ειδικής διεργασίας επικάθεται πάνω στην τρίχα, με αποτέλεσμα να χαλαρώνει τη μπούκλα και να κάνει την τρίχα ίσια, να της δίνει λάμψη και να εξαφανίζει τελείως το φριζάρισμα!

Τα περισσότερα υλικά εισάγονται απευθείας από το εξωτερικό, όπως το ημιμόνιμο βερνίκι BG Gel Polish, η επαναστατική θεραπεία ισιώματος μαλλιών Κερατίνης Brazilian Keratin, το σπρέι μαυρίσματος με αερογράφο SU-DO Spray Tan και άλλα πολλά, τα οποία εισάγονται αποκλειστικά από την εισαγωγική εταιρεία Beauty Group και διατίθενται για χονδρική σε επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα από την έδρα την εταιρείας στη Γλυφάδα ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει.

Το The Beauty Bar διαθέτει ευρεία γκάμα υπηρεσιών για κάθε σας ανάγκη και επιθυμία!

Υπηρεσίες Κομμωτηρίου
  • Χτένισμα ανδρικό & γυναικείο
  • Κούρεμα ανδρικό & γυναικείο
  • Βαφή μαλλιών επώνυμων brands, Loreal, Wella
  • Θεραπεία Κερατίνης μαλλιών Brazilian Keratin
  • Ανταύγειες, Highlights, Babylights
  • Θεραπείες Μαλλιών Olaplex
  • Νυφικό χτένισμα
Υπηρεσίες Μανικιούρ:
  • Μανικιούρ-πεντικιούρ
  • Spa Μανικιούρ
  • Τεχνητά Νύχια Gel-Ακρυλικό
  • Ανδρική περιποίηση 
Υπηρεσίες Αισθητικής:
  • Αποτρίχωση με κερί
  • Σχήμα & καθαρισμός φρυδιών με κλωστή
  • Βαφή φρυδιών με ημιμόνιμο χρώμα άοσμο
  • Μακιγιάζ βραδινό & νυφικό
  • Αερογράφος μαυρίσματος με ζαχαροκάλαμο spray tan

Προτεινόμενες Προσφορές

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα