Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του FlashDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
-75%
 • 3 Ώρες Paintball με Εξοπλισμό CounterStrike Paintball - Ασπρόπυργος
 • 3 Ώρες Paintball με Εξοπλισμό CounterStrike Paintball - Ασπρόπυργος
 • 3 Ώρες Paintball με Εξοπλισμό CounterStrike Paintball - Ασπρόπυργος
 • 3 Ώρες Paintball με Εξοπλισμό CounterStrike Paintball - Ασπρόπυργος
 • 3 Ώρες Paintball με Εξοπλισμό CounterStrike Paintball - Ασπρόπυργος
 • 3 Ώρες Paintball με Εξοπλισμό CounterStrike Paintball - Ασπρόπυργος
Αττική

3 Ώρες Paintball με Εξοπλισμό CounterStrike Paintball - Ασπρόπυργος

5€ από 20€ (Έκπτωση 75%) για 3 Ώρες Paintball με Εξοπλισμό στο «Paintball Counterstrike» στον Ασπρόπυργο! Προσφέρεται δωρεάν καφές και νερό!!!

€5,00
ημ.
ώρ.
λεπ.
-75% Έκπτωση
€20,00 Αξία
€15,00 Κέρδος

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • 3 Ώρες Paintball με Εξοπλισμό
  • Ο Εξοπλισμός Περιλαμβάνει:
   • Μαρκαδόρο (marker) τύπου Tippmann Tango One ή Tippmann Custom ‘98
   • Προστατευτική μάσκα
   • Γέμισμα φιάλης πεπιεσμένου αέρα
   • Προστατευτικό λαιμού
   • Προστατευτικά γάντια
   • Προστατευτικό θώρακας (μόνο για ανήλικους και γυναίκες)
   • Το παιχνίδι επιβλέπεται από ειδικευμένο διαιτητή – κριτή.
 • Προσφέρεται καφές και νερό

H προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Flashdeals.gr . Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Flashdeals.gr : 210 6082271 ώρες 10:00 - 17:00.

Το paintball είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται σε πεδία, που παραπέμπουν σε αυτά των μαχών, από δύο αντίπαλες ομάδες. Ο στόχος του, απλούστατος: οι δύο ομάδες προσπαθούν άλλοτε να πάρουν τη σημαία των αντιπάλων κι άλλοτε να κατακτήσουν τη νίκη, βγάζοντας εκτός μάχης όλους τους «εχθρούς». Για το σκοπό αυτό κάθε παίκτης προσπαθεί να «μαρκάρει», να διώξει δηλαδή, τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, εξαπολύοντας πυρά (μπίλιες που περιέχουν χρώμα) μέσω των «μαρκαδόρων», των όπλων της χρωματοσφαίρισης. Το παιχνίδι είναι απόλυτα ασφαλές, εφόσον τηρούνται συγκεκριμένοι κανόνες και υπάρχει ο ειδικός εξοπλισμός.

Λεπτομέρειες Προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει εώς 30/06/2018.
 • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες
 • Δεν περιλαμβάνονται οι χρωμόσφαιρες. Οι πρώτες 150 χρωμόσφαιρες με έξτρα χρέωση 5€ & 4€ ανά 100 επιπλέον (πληρωτέα στο CounterStrike)
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο
 • Απαραίτητη η συγκέντρωση τουλάχιστον 8 ατόμων (σε διαφορετική περίπτωση οι άνθρωποι του CounterStrike μπορούν να αναλάβουν να συμπληρώσουν τα απαραίτητα άτομα)
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 6972660962
 • Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι κρατήσεις ακυρώνονται & επαναπρογραμματίζονται
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή

CounterStrike Paintball

Τηλέφωνο: 6972660962
Διεύθυνση: Θέση Γκρόπα Γκολέμη Ασπρόπυργος 19300

Θέλετε να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία; Αντέχετε να νιώσετε την αδρεναλίνη σας να χτυπάει κόκκινο; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε σας περιμένουμε στο Paintball Counterstrike στον Ασπρόπυργο! Η χρωματοσφαίριση (paintball) θεωρείται από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα και ένα από τα είδη διασκέδασης που θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε και το Counterstrike είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και εντυπωσιακά πεδία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή!

Προσφέροντας στους επισκέπτες του τις καλύτερες παροχές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Στις πίστες του θα βρείτε τα πιο πρωτότυπα εμπόδια όπως βαγόνι τρένου, βάρκα, γέφυρες, χαρακώματα, αναχώματα, φορτηγάκια και άλλα πολλά που εξάπτουν την φαντασία και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στο maximum. Το προσωπικό του είναι ευχάριστο κι εξυπηρετικό και περιμένει να σας γνωρίσει από κοντά για να περάσετε ένα τρίωρο γεμάτο διασκέδαση και ξεγνοιασιά. Επίσης στον χώρο υπάρχει διαθέσιμο πάρκινγκ για να έχετε το μυαλό σας 100% στο παιχνίδι. 

Πάρτε, λοιπόν, την παρέα σας, οπλιστείτε με ομαδικότητα, ευφυΐα και αποφασιστικότητα και το Counterstrike θα φροντίσει να περάσετε ένα τρίωρο γεμάτο διασκέδαση που θα σας μείνει αξέχαστο!

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας λοιπόν κι ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στο maximum

Και να θυμάστε... το πρώτο παιχνίδι είναι μόνο η αρχή!

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την προσφορά κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας εντός 3 εργάσιμων ημερών. Προσοχή η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με την επωνυμία με την οποία έχει γίνει η παραγγελία (δηλαδή εάν το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο FlashDeals.gr είναι Παπαδόπουλος, τότε και στην κατάθεση ως αιτιολογία να αναγράφετε το όνομα Παπαδόπουλος)

ALPHA BANK:395002330000099
IBAN: GR39 0140 3950 3950 0233 0000 099

EUROBANK: 00260188540200039456
ΙΒΑΝ: GR7002601880000540200039456 

ΕΘΝΙΚΗ: 66147004494
ΙΒΑΝ: GR50 0110 6610 0000 6614 7004 494

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:5027 033285284
IBAN: GR74 0172 0270 0050 2703 3285 284

Δικαιούχος λογαριασμού: AΤnet Communications Α.Ε.

Μετά την κατάθεση σας και εντός 8 εργάσιμων ωρών (09:00 - 17:00), για εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή), το κουπόνι σας θα έχει ενεργοποιηθεί!!!
Με την ενεργοποίηση, θα σας αποσταλεί το κουπόνι στο προσωπικό σας email για να το εκτυπώσετε ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο FlashDeals.gr κάνοντας login και να το εκτυπώσετε.

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του FlashDeals.gr γίνονται εντός Ελλάδος με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας, υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές από την συνεργαζόμενη τράπεζα Alpha Bank είναι οι Visa, Mastercard, Electron, Maestro, American Express όλων των τραπεζών. Η Εταιρεία εγγυάται την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας με την χρήση πρωτοκόλλου SSL και προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων με την μη αποθήκευση ή μεταφορά προσωπικών σας στοιχείων σε servers της Εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε ένα deal οφείλετε να επανεισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και να δηλώσετε ρητά ότι είστε ο κάτοχος της κάρτας ή πραγματοποιείτε καθ' όλα νόμιμη χρήση αυτής. Για την ολοκλήρωση της αγοράς σας με πιστωτική, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας όπου και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Εάν η συναλλαγή σας δεν ολοκληρωθεί λόγω στιγμιαίου προβλήματος του λογισμικού, βλάβη της κύριας μνήμης ή διακοπής πρόσβασης στην σελίδα τότε θα θεωρηθεί ότι δεν συμμετέχετε ενεργά στην προσφορά και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε. Τα παραπάνω αποτελούν ενδεικτικές μόνο περιπτώσεις μη ολοκλήρωσης τραπεζικής συναλλαγής και όχι εξαντλητική λίστα.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email για να το εκτυπώσετε ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο FlashDeals.gr κάνοντας login και να το εκτυπώσετε.

 

 

PAYPAL
Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να αγοράσει το προϊόν που επιθυμεί μέσω Paypal. Με τη δυνατότητα του Paypal Express Checkout η παραγγελία ολοκληρώνεται γρήγορα.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email για να το εκτυπώσετε ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο FlashDeals.gr κάνοντας login και να το εκτυπώσετε.

Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους