Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του FlashDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
-20%
  • Aloe Vera Παιδική Αντιηλιακή Κρέμα SPF 50
Online - Πανελλαδικά

Aloe Vera Παιδική Αντιηλιακή Κρέμα SPF 50

22,30€ από 27,99€ (Έκπτωση 20%) για την Aloe Vera Παιδική Αντιηλιακή Κρέμα SPF 50 75ml, για ευαίσθητες στον ήλιο επιδερμίδες! Ιδανική για παιδιά χωρίς χρωστικές ουσίες με 40% Aloe Vera, από την «LR Health & Beauty» στο Παλαιό Φάληρο με Δυνατότητα Πανελλαδικής Αποστολής!!!

€22,30
ημ.
ώρ.
λεπ.
Έληξε
-20% Έκπτωση
€27,99 Αξία
€5,69 Κέρδος

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Aloe Vera Παιδική Αντιηλιακή Κρέμα SPF 50 75ml (κωδ. 23072)

•  Για ευαίσθητες στον ήλιο επιδερμίδες. 
•  Ιδανική για παιδιά: χωρίς χρωστικές ουσίες
•  40% Aloe Vera 
•  Απλώστε την κρέμα τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο.

H προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Flashdeals.gr . Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Flashdeals.gr : 210 6082271 ώρες 10:00 - 17:00. 

• Προστασία από τις ακτίνες UVA / UVB για κάθε τύπο επιδερμίδας (Προστασία UVA: Όλα τα προϊόντα φέρουν τη Σφραγίδα UVA, η οποία εγγυάται την ιδανική αναλογία των φίλτρων UVA – UVB)
• Υψηλή Περιεκτικότητα σε Aloe Vera περιποιείται την επιδερμίδα πριν από την έκθεση στον ήλιο και μετά από αυτή
• Μη λιπαρή σύνθεση 
• Αδιάβροχα: Η σύνθεση όλων των αντηλιακών προϊόντων Aloe Vera είναι αδιάβροχη
• Φιλικό προς την επιδερμίδα, δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει Paraben Ορυκτά έλαια 

Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2018.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες
  • Εύκολη πρόσβαση απο στάση τραμ''Εδέμ''
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία μετά την αγορά του κουπονιού σας στο τηλέφωνο 6936323587 για παραλαβή από το κατάστημα ή για πανελλαδική αποστολή με μία επιπλέον χρέωση πληρωτέα απευθείας στην εταιρεία courier. 
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση καθώς και για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. 

LR Health & Beauty

Τηλέφωνο: 6936323587
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 1 Παλαιό Φάληρο (Γυάλινο Κτήριο 6ος όροφος απέναντι από την στάση τραμ Εδεμ)

Η LR είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Εταιρίες Άμεσης Προώθησης στον Κόσμο.Από την ίδρυσή της, το 1985, η LR επιτυγχάνει κάθε χρόνο και μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων. Η επιτυχία της LR βασίζεται σε μοναδικούς παράγοντες Επιτυχίας, Αξίες που εφαρμόζονται στην πράξη και ένα ξεκάθαρο Όραμα. Σήμερα, 30 χρόνια μετά από την ίδρυση της εταιρείας, το όνομα LR έχει καθιερωθεί ως σύμβολο Ευεξίας και Ομορφιάς σε 32 χώρες διεθνώς. Κάθε χρόνο διανύουμε έναν εξαιρετικό ρυθμό ανάπτυξης. Περίπου 300.000 ανεξάρτητοι Συνεργάτες δημιουργούν τη δική τους επιχείρηση σημειώνοντας τεράστιες επιτυχίες.

Βρείτε όλα τα προϊόντα της νέας και βελτιωμένης σειράς Aloe Vera με: 
- 100% φυσικά συστατικά .
- Υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρό Gel του φύλλου Aloe Vera 
- Συνδυασμό Aloe Vera με φυτικά βιολογικά εκχυλίσματα

- Δερματολογικό έλεγχο από το Ινστιτούτο Dermatest

Ο κρίνος της ερήμου Aloe Vera καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια λόγω των πολυάριθμων συστατικών του. Ιδιαίτερα πολύτιμη για τον άνθρωπο είναι η Aloe Vera Barbadensis Miller.

Το καθαρό τζελ αυτού το φυτού χρησιμοποιείται για τα Aloe Vera Drinking Τζελ της LR.

                         Εκτός από το να είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό σώματος, αφαιρεί τις τοξίνες από το στομάχι, τα νεφρά, τη σπλήνα, την ουροδόχο κύστη, το ήπαρ, και το παχύ έντερο.

                  Μπορεί επίσης να προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση από πιο άμεσες παθήσεις, όπως η δυσπεψία, οι στομαχικές διαταραχές, τα έλκη και την φλεγμονή στο έντερο.

                  Επίσης ενισχύει το πεπτικό σύστημα και ανακουφίζει από τις φλεγμονές των αρθρώσεων, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για τους πάσχοντες από αρθρίτιδα.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την προσφορά κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας εντός 3 εργάσιμων ημερών. Προσοχή η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με την επωνυμία με την οποία έχει γίνει η παραγγελία (δηλαδή εάν το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο FlashDeals.gr είναι Παπαδόπουλος, τότε και στην κατάθεση ως αιτιολογία να αναγράφετε το όνομα Παπαδόπουλος)

ALPHA BANK:395002330000099
IBAN: GR39 0140 3950 3950 0233 0000 099

EUROBANK: 00260188540200039456
ΙΒΑΝ: GR7002601880000540200039456 

ΕΘΝΙΚΗ: 66147004494
ΙΒΑΝ: GR50 0110 6610 0000 6614 7004 494

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:5027 033285284
IBAN: GR74 0172 0270 0050 2703 3285 284

Δικαιούχος λογαριασμού: AΤnet Communications Α.Ε.

Μετά την κατάθεση σας και εντός 8 εργάσιμων ωρών (09:00 - 17:00), για εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή), το κουπόνι σας θα έχει ενεργοποιηθεί!!!
Με την ενεργοποίηση, θα σας αποσταλεί το κουπόνι στο προσωπικό σας email για να το εκτυπώσετε ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο FlashDeals.gr κάνοντας login και να το εκτυπώσετε.

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του FlashDeals.gr γίνονται εντός Ελλάδος με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας, υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές από την συνεργαζόμενη τράπεζα Alpha Bank είναι οι Visa, Mastercard, Electron, Maestro, American Express όλων των τραπεζών. Η Εταιρεία εγγυάται την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας με την χρήση πρωτοκόλλου SSL και προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων με την μη αποθήκευση ή μεταφορά προσωπικών σας στοιχείων σε servers της Εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε ένα deal οφείλετε να επανεισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και να δηλώσετε ρητά ότι είστε ο κάτοχος της κάρτας ή πραγματοποιείτε καθ' όλα νόμιμη χρήση αυτής. Για την ολοκλήρωση της αγοράς σας με πιστωτική, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας όπου και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Εάν η συναλλαγή σας δεν ολοκληρωθεί λόγω στιγμιαίου προβλήματος του λογισμικού, βλάβη της κύριας μνήμης ή διακοπής πρόσβασης στην σελίδα τότε θα θεωρηθεί ότι δεν συμμετέχετε ενεργά στην προσφορά και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε. Τα παραπάνω αποτελούν ενδεικτικές μόνο περιπτώσεις μη ολοκλήρωσης τραπεζικής συναλλαγής και όχι εξαντλητική λίστα.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email για να το εκτυπώσετε ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο FlashDeals.gr κάνοντας login και να το εκτυπώσετε.

 

 

PAYPAL
Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να αγοράσει το προϊόν που επιθυμεί μέσω Paypal. Με τη δυνατότητα του Paypal Express Checkout η παραγγελία ολοκληρώνεται γρήγορα.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email για να το εκτυπώσετε ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο FlashDeals.gr κάνοντας login και να το εκτυπώσετε.

Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους