Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του FlashDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
-32%
 • Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα
 • Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα
 • Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα
 • Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα
 • Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα
 • Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα
 • Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα
 • Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα
 • Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα
 • Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα
 • Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα
Αθήνα

Ελεύθερη Πτώση Tandem «Skydive Greece» - Μέγαρα

149€ από 220€ (Έκπτωση 32%) για μία Ελεύθερη Πτώση μαζί με έμπειρο Εκπαιδευτή (Tandem Skydive) από τα 12000 πόδια! Τολμήστε μία μοναδική εμπειρία ζωής με φόντο την Αθήνα και τον Σαρωνικό και με απόλυτη ασφάλεια, από το σωματείο «Skydive Greece - Έλληνες Αεροδύτες» στο αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων!!!

€149,00
ημ.
ώρ.
λεπ.
-32% Έκπτωση
€220,00 Αξία
€71,00 Κέρδος

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Μία ελεύθερη πτώση μαζί με έμπειρο εκπαιδευτή (Tandem Skydive) από τα 12000 πόδια

 • 20' πτήσης με αεροπλάνο ειδικό για Skydiving
 • Ελεύθερη πτώση με 220χμλ/ώρα
 • 5-6' πτήσης με το αλεξίπτωτο πριν προσγειωθείτε ομαλά στο χώρο προσγείωσης
 • Σας παρέχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι άνετο αθλητικό ντύσιμο
 • Δεν υπάρχει όριο ηλικίας
 • Μπορείτε να το κάνετε μαζί με την παρέα σας

H προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Flashdeals.gr . Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Flashdeals.gr : 210 6082271 ώρες 10:00 - 17:00.

Το μεγαλύτερο, υψηλότερο και με μεγαλύτερη διάρκεια παραγωγής ενδορφίνης και αδρεναλίνης ROLLER COASTER ή ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ του πλανήτη!
50'' καθαρή ελεύθερη πτώση.
50'' καθαρή απερίγραπτη απόλαυση.
50'' καθαρή super extreme κατάσταση χωρίς κίνδυνο.

Ο γρηγορότερος και οικονομικότερος τρόπος να ΖΗΣΕΙΣ την ελεύθερη πτώση.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2019.
 • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες
 • Το Skydive Greece λειτουργεί Σάββατο και Κυριακή από τις 8:30 έως τις 17:30.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 6944984312.
 • Υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής της εμπειρίας από επαγγελματίες cameramen σε HD video, με έξτρα χρέωση πληρωτέα απευθείας στην επιχείρηση.
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή

Το άλμα tandem είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μυηθείς στο συναρπαστικό κόσμο της ελεύθερης πτώσης και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Μετά από μια ενημέρωση στο έδαφος, είστε έτοιμοι για … απογείωση!

Αφού προσδεθείτε με ασφάλεια στον έμπειρο εκπαιδευτή σας μέσω μίας ειδικής εξάρτησης, θα εγκαταλείψετε το αεροσκάφος από το ύψος των12.000 ποδιών. Η αίσθηση της ελεύθερης πτώσης με ταχύτητα περίπου 220 χλμ/ώρα θα διαρκέσει για 50'' πριν ο εκπαιδευτής σας ανοίξει το αλεξίπτωτο. Θα πετάξετε μαζί του για άλλα 5-7 λεπτά, πριν προσγειωθείτε με ασφάλεια στο γρασίδι της ζώνης ρίψεων.
 
Σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους εισαγωγής στο σπορ της ελεύθερης πτώσης, το άλμα tandem έχει το πλεονέκτημα ότι απαιτεί πολύ λίγο χρόνο προετοιμασίας. Ο έμπειρος εκπαιδευτής σας, θα σας ξεναγήσει στην ελεύθερη πτώση καθώς θα αναλάβει την ευθύνη για την ασφάλειά σας, χωρίς να απαιτείται η δική σας συμμετοχή. Εσείς μπορείτε να χαρείτε τη θέα από ψηλά, και να απολαύσετε την εμπειρία της ελευθερία πτώσης.

Skydive Greece - Έλληνες Αεροδύτες

Τηλέφωνο: 6944984312
Διεύθυνση: Αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων, Μέγαρα
Website: http://www.skydive.gr/ Δείτε τη σελίδα της εταιρείας στο facebook

Είμαστε η παλαιότερη Σχολή Ελεύθερης πτώσης (1988) και η πρώτη με άδεια έγκρισης λειτουργίας από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (1989) και την Αμερικανική Ομοσπονδία Αλεξιπτωτισμού, της οποίας είμαστε μέλη από το 1995.

Έχουμε το Εμπειρότερο και καλύτερα καταρτισμένο προσωπικό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Εκπαιδευτές που ΟΛΟΙ έχουν περάσει από τα Πανεπιστημιακά έδρανα της United States Parachute Association.

Οι εκπαιδευτές μας ΚΑΘΕ χρόνο παρακολουθούν επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαιδευτών ελεύθερης πτώσης ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ για την ασφάλεια εκπαίδευσης νέων αλεξιπτωτιστών στον καλύτερο οργανισμό ελεύθερης πτώσης στον κόσμο - την United States Parachute Association. Αυτό σημαίνει ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

Ακολουθούμε κατά γράμμα την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία για τους Κανόνες ασφαλείας πτήσεων - ρίψεων που διέπουν το αεράθλημα της ελεύθερης πτώσης και δεν πειραματιζόμαστε με τις ζωές σας κάνοντας εκπτώσεις στην ασφάλειά σας για λόγους κόστους και εμπορικού ανταγωνισμού.

Τα αλεξίπτωτα και όλος ο ειδικός εξοπλισμός είναι πάντα τελευταίας τεχνολογίας, αγοράζονται κατ' ευθείαν από τα εργοστάσια παραγωγής τους χωρίς μεσάζοντες σε τιμές κόστους, δίνοντάς μας την δυνατότητα να τα αλλάζουμε συχνά. Τα υλικά μας συντηρούνται από την μοναδική στην Ελλάδα πτυχιούχο Master Rigger της FAA (Federal Aviation Administration) των ΗΠΑ με ασύγκριτη πείρα στον τομέα της συντήρησης και επισκευών υλικών αλεξιπτωτισμού.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την προσφορά κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας εντός 3 εργάσιμων ημερών. Προσοχή η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με την επωνυμία με την οποία έχει γίνει η παραγγελία (δηλαδή εάν το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο FlashDeals.gr είναι Παπαδόπουλος, τότε και στην κατάθεση ως αιτιολογία να αναγράφετε το όνομα Παπαδόπουλος)

ALPHA BANK:395002330000099
IBAN: GR39 0140 3950 3950 0233 0000 099

EUROBANK: 00260188540200039456
ΙΒΑΝ: GR7002601880000540200039456 

ΕΘΝΙΚΗ: 66147004494
ΙΒΑΝ: GR50 0110 6610 0000 6614 7004 494

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:5027 033285284
IBAN: GR74 0172 0270 0050 2703 3285 284

Δικαιούχος λογαριασμού: AΤnet Communications Α.Ε.

Μετά την κατάθεση σας και εντός 8 εργάσιμων ωρών (09:00 - 17:00), για εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή), το κουπόνι σας θα έχει ενεργοποιηθεί!!!
Με την ενεργοποίηση, θα σας αποσταλεί το κουπόνι στο προσωπικό σας email για να το εκτυπώσετε ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο FlashDeals.gr κάνοντας login και να το εκτυπώσετε.

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του FlashDeals.gr γίνονται εντός Ελλάδος με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας, υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές από την συνεργαζόμενη τράπεζα Alpha Bank είναι οι Visa, Mastercard, Electron, Maestro, American Express όλων των τραπεζών. Η Εταιρεία εγγυάται την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας με την χρήση πρωτοκόλλου SSL και προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων με την μη αποθήκευση ή μεταφορά προσωπικών σας στοιχείων σε servers της Εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε ένα deal οφείλετε να επανεισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και να δηλώσετε ρητά ότι είστε ο κάτοχος της κάρτας ή πραγματοποιείτε καθ' όλα νόμιμη χρήση αυτής. Για την ολοκλήρωση της αγοράς σας με πιστωτική, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας όπου και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Εάν η συναλλαγή σας δεν ολοκληρωθεί λόγω στιγμιαίου προβλήματος του λογισμικού, βλάβη της κύριας μνήμης ή διακοπής πρόσβασης στην σελίδα τότε θα θεωρηθεί ότι δεν συμμετέχετε ενεργά στην προσφορά και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε. Τα παραπάνω αποτελούν ενδεικτικές μόνο περιπτώσεις μη ολοκλήρωσης τραπεζικής συναλλαγής και όχι εξαντλητική λίστα.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email για να το εκτυπώσετε ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο FlashDeals.gr κάνοντας login και να το εκτυπώσετε.

 

 

PAYPAL
Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να αγοράσει το προϊόν που επιθυμεί μέσω Paypal. Με τη δυνατότητα του Paypal Express Checkout η παραγγελία ολοκληρώνεται γρήγορα.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email για να το εκτυπώσετε ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο FlashDeals.gr κάνοντας login και να το εκτυπώσετε.